День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Карта памяти Patriot microSDXC EP Series 256GB Class 10 UHS-I (U3) V30 A1 + SD-адаптер (PEF256GEP31MCX)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Директор Індикової Фабрики

Працює

Достоинства:
    Поки працює
    Недостатки:
    Хто зна
  • Роман Гринчук

Не можу сказати на 100%, але тільки камерах де стоять ці флешки є проблеми з доступом до архіву. Ніби все працює, але іноді не можна зчитати файли, потрібно перезапуск камери. Можливо це й камера щось своє дає, але раніше такого не помічав

Достоинства:
    Дешева
    Недостатки:
    Не впевнений в якості виробу
  • Катя Биденко

Все сподобалось

Достоинства:
    Все працює
  • І_ Ну
    Продавец: Rozetka

півроку в планшеті пробула,не зауважив коли.але швидкість запису дуже знизилась,думав може планшет тупить .але ж Самсунг всетаки, S серії,хоча в них по тайп сі юсб2 лише швидкість..ну , дістав з лотка вставив в провірений картридер..і та ж історія 1-2 швидкісь при записуванні величезного серіалу(80+ гіг),хоча на карті пише v30,торбто запис вроді менше 30 не повинен бути ? ну таке..не можу рекомендувати

Достоинства:
    акціяйна ціна
    Недостатки:
    швидкість запису
    • І_ Ну

поправлю,карточку відформатував в нтфс потім екс-фат потім в планшеті ще раз і швидкість стала норм.циферки не показує коли копіює в планшет на сд-карту.але швидше набагато ніж було.якщо так буде, то вважаю що дуже добре