Вопросы покупателей о Соус Poppamies острый перечный Огненный Демон 150 мл (6430034016663)

10 отзывов

Код:  318526819

Интересует дополнительная информация?

  • Дмитро Троцький
    • Продавец: Rozetka

    Доброго дня! Підкажіть, скільки можна зберігати цей соус після відкриття?

    • Представник постачальника

      Доброго дня!
      Дякуємо за запитання.
      Після відкриття Ви можете зберігати соус у холодильнику Вогняний Демон до кінця строку придатності. Строк придатності 24 місяці.

  • Б
    • Продавец: Rozetka

    Соус шикарный если употреблять его в меру. Подскажите пожалуйста сколько сковилей в нём?

    Достоинства:
    Острота 11/10
    Недостатки:
    Язва желудка
    • Представник постачальника

      Доброго дня!
      Дякуємо за відгук та запитання!

      Для того, щоб не вводити покупців в оману, Poppamies не використовують шкалу Сковілла, а тільки міжнародну шкалу від 1 до 10, де 10 – гострота свіжого перцю Habanero Red Savina, який на момент заснування бренду Poppamies був занесений до Книги Рекордів Гіннеса, як найгостріший перець.

      Також, бренд використовує позначки 10+ або 10++, якщо соус виготовляється із більш пекучіших перців, наприклад – Кароліна Ріпер.
      Позначки 11/10 використовуються для Вогняного Демона, адже він гостріший ніж Кароліна Ріпер.

  • Арт
    • Продавец: Rozetka

    Представитель написал:
    "Також, бренд використовує позначки 10+ або 10++, якщо соус виготовляється із більш пекучіших перців, наприклад – Кароліна Ріпер.
    Позначки 11/10 використовуються для Вогняного Демона, адже він гостріший ніж Кароліна Ріпер."

    Как Огненный демон может быть острее Каролинского перца, если такой состав?

    "СОСТАВ: Каролинский жгучий перец (24,9%), вода, ананас, сахар, экстракт чили (8%), манго, яблочный уксус, соль, тростниковый уксус, маракуйя, загуститель (ксантановая камедь), антиоксидант (аскорбиновая кислота), регулятор кислотности (лимонная кислота)."

    • Представник постачальника

      Доброго дня!
      Дякуємо за запитання!
      Склад соусу Вогняний Демон: перець сорту Кароліна Ріпер (24,9%), вода, ананас, цукор, екстракт перцю стручкового (капсаїцин) (8%), манго, оцет яблучний, сіль, оцет тростинний, маракуйя, загущувач (камедь ксантанова), антиоксидант (кислота аскорбінова), регулятор кислотності (кислота лимонна). Ви вірно зазначили, що Кароліна Ріпер є найгострішим перцем, але також у складі соусу Вогняний Демон присутній чистий капсаїцин. Капсаїцин - це активний компонент гострих перців, який і робить їх гострими. Чистий капсаїцин за гостротою пекучіший більш ніж у вісім разів у порівнянні з Кароліною Ріпер. Тому, однозначно можна сказати, що Вогняний Демон набагато гостріший, адже в одній пляшці знаходиться два пекельних вогню!
      Раді були відповісти на Ваше запитання.

    • Артур

      Чувак, тут чистый капсаицин! Внимательно смотри состав. Это же адски острый соус!

  • Александр Шалько
    • Продавец: Rozetka

    Жёстко но.. можно ещё жёстче?

    • Представник постачальника

      Доброго дня!
      Звісно можна! Записуйте рецепт.
      Беріть пляшку Вогняного Демона, наливайте повну ложку соусу і зразу їжте! Не забудьте, що молоком запивати не можна!
      Насолоджуйтесь!

  • Ярослав Молчанов
    • Продавец: Rozetka

    По шкале Сковилла какая цифра?

    • Представник постачальника

      Доброго дня!
      Дякуємо за запитання!

      Для того, щоб не вводити покупців в оману, Poppamies не використовують шкалу Сковілла, а тільки міжнародну шкалу від 1 до 10, де 10 – гострота свіжого перцю Habanero Red Savina, який на момент заснування бренду Poppamies був занесений до Книги Рекордів Гіннеса, як найгостріший перець.

      Також, бренд використовує позначки 10+ або 10++, якщо соус виготовляється із більш пекучіших перців, наприклад – Кароліна Ріпер.
      Позначки 11/10 використовуються для Вогняного Демона, адже він гостріший ніж Кароліна Ріпер.