- Анастасія КузьменкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Та ж сама проблема з колесом прокрутки як у людей вище через два роки використання.
мишка дуже крута, особливо в білому кольорі, але дуже і дуже не очікуєш що у неї може бути таке слабке місце.
Дуже шкода.- Достоинства:
- дизайн, вага, ергономіка, розмір
- Недостатки:
- критично слабке місце в механізмі колеса
- Максим КорнійчукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Покупал год назад, 2 месяца было все идеально, на 3 месяц колёсико сломалось, учитывая что я пользовался нею очень аккуратно, корпус начал скрипеть
Ну если у вас есть много денег то можете брать каждых пол года новую мышку и нормально будет- Достоинства:
- Дизайн,эргономия
- Недостатки:
- Колёсико
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купляв в березні цього року. Дуже подобається, як лежить у руці, як працює. Але не так давно помітив, що колесо стало себе вести дивно. В яку сторону не прокручуй, а воно спрацьовує в дві. Наприклад прокручуєш сторінку вниз, а скрол іде спочатку вверх а потім вниз і навпаки. На форумах побачив, що це не одиничний випадок. Доволі сумно.
- Достоинства:
- Дизайн, ергономіка
- Недостатки:
- колесо
- Олександр Вишневський
та ж проблема, сумно
- Петро
Я просто в шоке, мышка за такие деньги и есть подобные отзывы... Вопрос ЗАЧЕМ оно за такие деньжища??? Ладно если бы всё было идеально и она служила верой и правдой минимум 5 лет без поломок... Ну а так... Просто не знаю..
- Олексій
Віддав по гарантії, зробили, поки все ок.
- Кирило СтаучанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В цілому мишка добра, але в інструкції сказано що на Адаптері Razer USB Dongle має бути світодіоід який вказує рівень заряду миші, а також який можна налаштувати в програмі, це також підтверджує офіційна программа Synapse, але на адаптері цього світодіоду немає - скріни та фото нижче. Звісно за таку вартість, як на мишу (200$!) хотілось би мати повний коплект.
- Достоинства:
- Легка, батарея довго тримає, налаштування Sunapse
- Недостатки:
- Не повна комплектація, вартість
- Експерт Rozetka
- Євгеній Мельников
В миші повний комплект - судячи з усього в інструкції мається на увазі донгл швидкий - на 8000 гц полінг рейту, його треба було завжди докупати окремо до цієї миші - я користую дефолтний на тисячу гц - тому теж не маю індикатору заряду на ньому, але він є на самій миші - так що я не парюсь.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вже рік. Топ але важко чистити бо стає липкою.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Просто чудова миша, задоволений покупкою, акум примає прекрасно (в налаштуваннях поставив виключення після 1 хв бездіяльності) легенька, сама форма трішки інша як в моделі deathadder v2, але не критично. В іграх себе показує на всі 100%. Але от матеріал ніжний, легко царапається на передній частині.
- Достоинства:
- Форма, вага, автономність
- Недостатки:
- на даний момент критичних немає, ніжний матеріал, легко царапається
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Миша топ, до цього користувався версією без блютузу, ця ще легше і зручніше.
- Достоинства:
- Зручна, легка, добре тримає батарею , швидко заряджається
- ЕтьєнОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышь очень классная, форма подошла для среднего размера ладони - самое то
После Logitech G Pro брал Logitech x superlight и понял, что ошибся выбором, взял эту и оправдала все ожидания, что по качеству, что по хвату, сенсор имба, не знаю как белая ДАВ3, но белый пластик лоджитека пожелтел спустя неделю) поэтому взял черную рейзер м не стал рисковать брать белую- Достоинства:
- Сенсор, ощущения, форма, комфортная в руке
- Недостатки:
- Пока нет, если будет - допишу
- Рома Берлюк
Как с языка снял ;)
Тоже была белая superlight 2, уже продал, следы от пальцев на пластике смотрится конечно убого) Буду брать эту мышку в чёрном цвете. - Александр Мирошниченко
от пальцев нет желтизны на белой мышке спустя время?
- Артем ГуземаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Найкраща мишка яка в мене була, зручна та легка, через 5 місяців після використання з'явилась проблема з бездротовим режимом, але по гарантії все відремонтували, знову користуюсь мишкою, рекомендую
- Достоинства:
- Дуже зручна та легка, довго тримає заряд
- .. ..Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Полное барахло. Не покупайте это оно не стоит таких денег !!! Возьмите логитек какой то лучше чем этот оверпрайс
- Достоинства:
- Держит заряд пару дней
- Недостатки:
- Лагает сенсор. За свои деньги ДАЖЕ БЛИЗКО НЕ СТОИТ.
- Юрій
+ Заряд держит 2-3 дня, шо за прикол?)
- Максим
Мб , брак ? Тому що я користуюсь мишкою 24/7 практично і вона тримає до місяця даже більше )
- Павло
100% вам попався брак. Працюю за комп'ютером кожен день + ввечері ще можу в щось пограти і заряджаю один раз на тиждень
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже хороша мишка , всім рекомендую
- Достоинства:
- Швидка,легка
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Після років використання протертого до дір deathadder v2 і боротьби з кабелями, вирішив себе побалувати безпровідною мишкою. Якість на рівні, добротно зроблена миш, без люфтів. Ні разу не пошкодував що взяв її. Заряд тримає тиждень при регулярному використанні, заряджається дуже швидко. Єдиний раз після підзарядки пк не хотів бачити мишку, допоміг ребут.
- Достоинства:
- Якість, довго тримає заряд і швидко заряджається.
- Недостатки:
- Немає підсвітки, але це мінорна річ.
- СайзерОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Классная мышка за свои деньги
- Достоинства:
- Razer
- Недостатки:
- не так долго держит заряд как хотелось бы
- Денис Станіслав
мишка може дуже швидко сідати, якщо ви користуєтесь нею на частоті 8000 гц
- Валентин ГранкінОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь практично рік. Ніяких проблем поки не виникало - ніде нічого не протерлось, кнопки працюють добре. Формфактор зручний для руки (в принципі як і всієї лінійки DeathAdder). Батареї вистачає днів на чотири без проблем.
Однак хотілось би мати можливість заряжати через док станцію, а мишка не підтримує ні стару док станцію (на відміну від моделі v2 pro), ні нову.- Достоинства:
- Зручна, заряду на довго вистачає
- Недостатки:
- Відсутня підтримка док-станції, немає ніші під донгл
- Валентин Гранкін
Через півтора року користування радіо донгл почав відпадати... Судячи за відділом питань - це досить поширена проблема.
- Боря МайдакОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Оглядав ще у квітні, можливо зараз щось покращилося, але скажу наступне:
Права кнопка була взагалі ніяка, не відчувається що натискається, звук ледве ледве чути що натиснулася, відчуття зовсім не комфортне. Ліва ще якось нормально, а права я взагалі не уявляв, що за таку ціну буде такий звук. Дана модель розчарувала в основному кнопками, (хоча і перемикачі тут стоять оптичні 3 покоління), тому відмовився від покупки, а так гарна форма, якісні матеріали, сенсор, батарея. Уважно оглядайте мишки від даної компанії. Прошу розетку не видаляти мій відгук. Це реальний випадок, таке може трапитися із кожним покупцем.- Достоинства:
- Зручна форма, сенсор, тефлонові ніжки, хороша автономність
- Недостатки:
- Недолік з правою кнопкою, можливий брак в даній моделі
- Ярослав СкворцовОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Брал на смену logitech mx master 3s, как можно судить по названию, брал и эту не для игр. Основная причина - вес. Несмотря на все достоинства и быстрого переключения между win/mac, в руке через несколько часов ощущал дискомфорт. Да DA не полноценная замена для меня, но избавила от этой проблемы на win. Стоит отметить что помимо веса она очень удобно и органично располагается в руке.
- Достоинства:
- вес, удобство, не светится)
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Користуюсь мишею приблизно вже тиждень, ніяких недоліків за цей час не помічав, в руці лежить прекрасно, заряду вистачає на довго.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Появился люфт боковой панели, там где находятся боковые кнопки
- Достоинства:
- Легкая и время работы
- Недостатки:
- Качество сборки
Вітаємо!
Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання. На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для гарантійного обслуговування: ссылка - Андрій
1, помітив люфт бокової частини. Ніби не критично, але за таку ціну очікуєш продукт без дитячих хвороб.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Хороша мишка ,хороший матеріал,гарний сенсор
- Достоинства:
- Легкість
- Олександр БулахОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Мишка приїхала в коробці, яка вже була розпакована, тепер є відчуття, що це б\у товар, не очікував такого від розетки. Люди які вскривали цей товар полінувались навіть замісти сліди та знову нормально його запакувати. До мишки поки претензій нема, тому відгук стоїть саме до продавця - Розетки!
- Достоинства:
- Тільки купив
- Недостатки:
- Тільки купив
Вітаємо!
Якщо Ви отримали б/в товар, нагадуємо, що у вас є 14 днів для оформлення процедури обміну товару: ссылка - Олександр Булах
Так, вже повернув і дійсно мишку вже купляли, розпаковували, користувались і повернули. А потім продали мені.
- Константин ТерещенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Одна из лучших мышей на рынке. Единственный нюанс - эргономика, а не симметрия. Значит по хвату подойдет не всем.
- Достоинства:
- Легкая. Долго держит заряд. Топовая начинка. Приятный материал.
- Недостатки:
- Никаких.
- Анастасия КузьменкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Самая легкая мышка, которую держала в руках. Первое впечатление - дешевезны из-за легкости, но потом логически понимаешь насколько это круто. Рука меньше устает, движения становятся более легкими и четкими, ты ее просто не ощущаешь.
Хороший материал, зарядка держит около недели, но имея type-c кабель можно подзаряжать ее уходя на перерыв и она всегда будет заряжена.
Наклейки в комплекте почему-то черного образца для белой мышки, выглядит это очень на любителя. Но и клеить их нет никакого желания, так как материал пластика цепкий к коже и вес не дает мышке проскальзывать в руке.
Кнопки не люфтят вверх, но имеют миллиметр прогиба до нажатия. Клик приятный, не тихий.
Type-c для зарядки подойдет любой, что дает возможность не брать с собой зарядный шнур с коробки.
Скользящие ножки из обычного пластика быстро царапаются без коврика, наверное такие в угоду веса.
За 3 месяца использования ни разу не глючила, не теряла соединения, не садилась в неподходящий момент.- Достоинства:
- Легкость, эргономичность, качество пластика в белом цвете, type-c, автономность
- Недостатки:
- Цена, отсутствие блютуз модуля, дешевые накладки для скольжения, за такую цену должна быть должна быть комплектная станция для зарядки
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
удобная
- Достоинства:
- улобная
- Недостатки:
- не оправдано дорого
- Олексій ШевченкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова мишка, в міру легка, зручний розмір. Давно хотів пересісти на блютуз мишку, і не був розчарований.
- Достоинства:
- Зручна, добре тримає заряд
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ждал эту мышку с лета, покупкой доволен как слон. Надеюсь проблем с дабл-кликами и обратным скроллом не будет.
- Достоинства:
- Длинный шнур, чёткий отклик лкм-пкм, отлично лежит в руке
- Недостатки:
- Колесо мягче по сравнению с прошлой версией, нет гиперпулера в продаже
- Мар'ян Куляс
Как по сравнению со второй версией?
- Валентин
Очень хорошо держит заряд, за сессию в 10 часов съедает ~10%, с момента покупки вчера впервые ставил заряжаться.
Ещё было грустно из-за колеса поначалу (во второй версии лучше чувствуется прокрутка и само колесо тугое), но уже привык и не обращаю внимание на это.
Больше ощутимых различий нет. Если в будущем не собираетесь докупать гиперпуллер и сидеть на частоте 4к гц, то и обновляться, как мне кажется, нет смысла. - Ростислав
А что за "гиперпуллер", извините если что, за тупой вопрос)
- Володимир ПрядченкоПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
пользуюсь мышкой не супер долго, но уже за это время пластику очень плохо, вернулся я бы в прошлое, такое бы больше не купил
- Данте ФуаранПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Раніше ніколи не думав що легка мишка це так круто, але коли придбав deathadder v3 pro wireless був дуже вражений її вагою, вона дійсно дуже легка і зручна. Нажаль хорошого про цю мишу більше сказати нема чого, хіба що акумулятор, але він зараз на всіх мишках нормальний. Приблизно через місяць використаня почали з'являтися люфти на лкм та пкм, з якимось скрипом під кнопками і якимось постукуванням - через що в іграх до кожного натискання лівої, або правої кнопки миші ти готуєшся заздалегіть, бо це навіть не тільки шумом передаєтся але ще і вібрацією, коротше - це жах, до цієї миші була deathadder v2 pro wireless, про неї я також не можу нічого гарного сказати, окрім того що вона зручно желить в руці. Перед deathadder-ами був Roccat Kova 2016 і мабудь саме тоді я звик до якісного продукту. У deathadder v3 pro wireless що я тільки не намагався робити щоб уникнути ціх скрипів і люфтів і змащував силіконкою и клеїв підкладки на міста люфту - все одно, цей хлам ніяк не лікується, тиждень після фіксів і знову та ж історія. Коротше наступного разу, точно не буде шансу що я візьму razer, краще щось дешманьске-Китайське, бо різниці у якости скоріш за все не буде. Після deathadder v2 pro і v3 pro всі ці назви, як і razer завжди буду писати лише з маленької літери, так як поваги до цього хламу бути не може. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Вага, дизайн.
- Недостатки:
- Якість матеріалу, та якість збірки.
Вітаємо!
Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання. На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для перевірки на працездатність та гарантійного обслуговування: ссылка
- Геннадий СавченкоПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка норм , але WiFi 2.4 Гц з нею не працює. Так що уточніть як у вас працює роутер
- Достоинства:
- Працює добре
- Недостатки:
- Не працює з нею WiFi 2.4
- Павло
в 2024 году сидеть еще на вифи 2,4.....уже вифи 7 на пороге
Была лоджик, на уровень ниже , была глориус, на 2 уровня ниже
На данный момент топ1 беспроводная мышь- Достоинства:
- Топ
- Валерий МикитенкоПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
Боковинка під додатковими кнопками (де лежить великий палець), продавлюеться і скрипить. Воно ненадовго зникає, якщо сильно придавити цю частину, але згодом ця проблема вертается. Це гарантійни випадок? Не хочу зайвий раз їхати в сервіс, а потім чекати місяць на результат сервісу
- Достоинства:
- Форма вага
- Недостатки:
- продавлюется пластик
- Игорь Малютин
Распространенная проблема дэзадера :(
- Максим
У мене навпаки: скрипить з тої сторони, де безімений та мізинець :)
- ІванПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
Мені підійшла набагато краще ніж Суперлайт.
Шикарна мишка, до цього років 7 користувався десадерами, цей просто увібрав у себе найкраще - топ!
Дорого звичайно, але що поробиш- Достоинства:
- Усе окрім ціни.
- Максим КовальовПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
Покупал не тут, отлично буквально всё, но колёсико видимо брак попался
- Достоинства:
- Отлично держит заряд, прекрасные клики, удобная
- Недостатки:
- Колёсико начало "барахлить" при пролистывании вверх уже на первой неделе
- Кирилл СулимовПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Моя первая беспроводная мышь, которую я решил купить после того как в viper v2 pro основные кнопки цеплялись о палец (пришлось вернуть). Форма тут респектная, я как человек постоянно меняющий хваты доволен - с рукой 20 см комбинирование из пальцевого+ладонного я не испытал трудностей. Боковые кнопки идеальные, так и хочется их почаще нажимать. Основные кнопки очень отличаются звуком от привычных кнопок на других мышках, кажутся более глухими и менее звонкими (они одинаково странные на viper v2 pro и здесь, т.к. у них одни свитчи), однако это 100% вкусовщина и многим они понравятся. Из минусов только колесо, оно уж больно громкое, и могло выпирать из корпуса чуть меньше, так же отсечки очень четкие, я к такому не привык, но кому-то это может быть полезно. Советую брать белую, т.к. я заказал сразу и черную и белую, и черная более "гладкая", белая же по ощущениям более текстурированная и цепкая. Советую к покупке, если вы устали от симметричных дырявых мышек.
- Достоинства:
- форма, вес, боковые кнопки, покрытие в белом цвете
- Недостатки:
- колесо, цена
- Кирилл Сулимов
Дополню отзыв, спустя 2 месяца появился легкий скрип левой стенки, если крепко держать мышь
- Андрей НостекПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дорогие представители компании RAZER, я три года пользовался вашей продукцией и никаких нареканий не было, так как и на двухлетию мышку Razer DeathAdder v2 mini, был фанат этой мышке, и захотел потратится на мышку на довольно приличную сумму от моей любимой компании, но вот не задача, когда я её забрал с почты увидел, что у неё волосы в коробке, нет плёнки и помятая коробка, но даже это не что с ВЫДРАНЫМ СЕНСОРОМ в мышке, дорогие RAZER спасибо вам большое за такую «прекрасную мышку»
- Достоинства:
- Спасибо, хоть ту мышку доставили(
- Недостатки:
- выбранный сенсор, помятая комплектация, ранее была в использовании
Добрий день.
Весь товар, який надходить на прилавки магазинів, а також кінцевим покупцем, відвантажується зі складу виробника новим та пломбованим. Ви маєте 14 днів на повернення/обмін продукції, а також 24 місяці гарантії від виробника. Радимо звернутись до продавця в якого ви придбали товар.