- СлавкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня.
Коли буде у наявності? - Сергей ЛагуновОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нужно ли этот брусок замачивать в воде?
- Представник постачальника
Добрый день, Сергей!
Да, данный брусок рекомендуется замочить в воде перед использованием.
- Сергей ЛагуновОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это водный камень?
- Представник постачальника
Добрый день, Сергей!
Да, данный брусок рекомендуется замочить в воде перед использованием.
- Руслан ГлущенкоПродавец: Rozetka
які розміри ?х?х?
- Представник постачальника
Добрий день, Руслане!
Розмір 18см*6см*3см
- Сергій СергіПродавец: Rozetka
Розмір дізнатися можливо?
- Олександр СупрунПродавец: Rozetka
Яку зернистіть треба для заточки кухоних ножів? Чи є інструкція, як правильно заточувати ніж?
- Представник постачальника
Добрий день, Олександре!
Інструкції по заточуванню ножа в комплекті немає.
Чим вище зернистість бруска, тим більшої гостроти можна досягти.
Покладіть брусок у теплу воду на 3-5 хв. Дістаньте та встановіть на підставку, яка йде в комплекті.
Почніть з грубого боку, потім переходьте до дрібнішого боку, доки досягнете бажаного рівня гостроти.
Покладіть ніж на камінь під вибраним кутом. Простий метод визначення кута на око - уявити собі кут 45 градусів, а потім відібрати половину цієї величини.
Це дасть вам приблизну оцінку кута, а потім ви зможете скоригувати його у більшу чи меншу сторону.
Проведіть ножем по каменю, починаючи з рукоятки і закінчуючи вістрям ножа.
Рух має нагадувати розгонисту дугу. Будьте дуже уважними, щоб зберегти кут нахилу ножа на камені.
Повторіть цей процес на іншій стороні ножа і продовжуйте повторювати, доки не заточите ніж на всьому діапазоні зернистості каменю.
Ви можете придбати цей брусок у наборі, в який входить насадка для збереження кута.