Отзывы покупателей о Телевизор Samsung QE65S95DAUXUA + Саундбар Samsung HW-S700D/UA в подарок!

Код:  420558783
Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Shadow
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Телевізор просто дивовижний! Його антибліковий екран дає можливість насолоджуватись ним навіть при неідеальному світлі. Пульт дистанційного керування зручний у використанні, а якість картинки просто захоплює! Я в захваті від цього телевізора! Працює з моєю PS5, а також з моїми Bluetooth нувушниками Samsung та Apple.

Достоинства:
    новий антибліковий екран
    • Святослав

Як вам цей телевізор при попаданні світла на екран? Чи не викликає сіре зображення дискомфорту? А також, чи не жалкуєте про покупку матового екрану? У порівнянні з глянцевим екраном, чи виглядає зображення менш виразним? Глянцевий екран додає глибини зображенню, але чи помітили ви різницю в якості?

• Олександр Багара

Святослав:
      Мені прямо на телевізор нічого не світить, а залишкові непрямі мікро-відбиття компенсує покриття.
      Глянцевий, мабуть, у тесті переміг би, але я віддаю перевагу бачити на екрані тільки контент, а не все позаду.

• Святослав

Олександр, дякую за відповідь, замовив теж такий і надіюсь зробив правильний вибір)

• Дмитро Лисенко
    Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Топовый телевизор за свои деньги, покупал бабушке в деревню, бабушка в восторге. Нету бликов, очень хорошая картинка

Достоинства:
    Картинка, нету бликов, качественная сборка
    Недостатки:
    Не готовит кушать, цена