Телефон купляла сину (6 років) для зв'язку. Не поганий за свою ціну.
Вважаючи, що телефон дуже бюджетний, тому чудес від нього і не чекала. Для дитини в самий раз.
Работает.Не тормозит.
Отримали телефон швидко. Нарікань немає. Дитині сподобався!
Не сподобався. Шкодую,що купила. Ціна відповідає якості.
Приїхав швидко,в гарному стані. Телефон працює
Взагалі до телефону ніяких питаннь. Якісний бюджетник з непоганим екраном, для людей, якім не потрібен телефон за всі гроші світу.
Чудовий бюджетний телефон. Взяла татові.
Покищо все добре. Далі видно буде
Якісний телефон за свої кошти
Купувала мамі на подарунок, а в ньому екран почав чорніти, з першого дня, дуже прикро
Чудовий, бюджетний телефон!
Якось у мене не склалося з покупкою. То аксесуари довго не могла підібрать (все доставку відтерміновували), то скло захисне не клеїлось. А вершиною невдач стало те, що я помітила як тихенько працює динамік (навіть коли звук увімкнений на повну). Десь я, мабуть, накосячила і мене наздогнала карма. Але мушу визнати, що працівники Розетки відпрацювали на 12 балів. Телефон забрали до сервісного центру без жодних прирікань. Буквально через пару днів зателефонували і запрпонували повернення коштів (брала у "оплату частинами" боялася, що буде з цим проблеми і тяганина). Все ж хочу зробити "дубль два"- купити ще раз. Бо це бюджетний телефон. Стандартні вимоги підтримує: дзвонить, батьківські чати підтримує (Вайбери, Телеграми і подібне), відео на Ютубі дозволяє переглянути. Що мені ще треба? Більших вимог до цього телефону я особисто не маю.Треба брати. Всім вдалих покупок.
В телефоні не відкривається слот для сім карти. Ніколи б не подумав що в магазині Розетка з'виться брак. Багато замовляв товарів у вас. Але таке вперше. Це був подарунок. Не приемно вийшло
За свої гроші телефон хороший !
Працює без нарікань..
В подарунок йде стартовий пакет
Рекомендую всім
Телефон работает нормально.
Добрий день! Зверніться, будь ласка, в підтримку магазина за посиланням:
ссылка
Чел телефон стоит 4 тысячи, скажи спасибо что он хотя бы там есть, и сим карту никто не ложит в комплект
Для Сергій С.: вже багато років водафон надаЄ в подарунок стартовий пакет навіть при придбанні кнопкового телефону... p.s. якщо Ви цього НЕ знали, то: сюрприз...
Все працює підійшов, супер.
Коримтуюся 2 тижні, поки все влаштовуючи, якість камери та дисплею добра, за таку ціну)))
Телефон супер. Швидка дставка.
Телефон хороший, поки ніяких нарікань. Син із радістю користується. В інших питаннях я не спец.
працює добре для мене
Бомба ракета
Хороший телефон, нарікань немає
Все чудово
Телефон дуже подобається
Купляв як подарунок. Усе сподобалось.
В користуванні 6 днів. Сьогодні через годину буду заряджати третій раз. Це при тому що активно дивився відео на ютуб. Бувають іноді маленькі підтормажування, але вони не критичні, дуже ну дуже рідко і не стосуються відосів взагалі. І це норма для такого цінового сегменту. Виглядає дуже гарно. Якість екрану гарна.
Скажу просто. Якщо ви з секти свідків 120 герц. Чи свідків 2к дисплеїв. Ну тих самих які сидять вдома чи в офісі на 60 герцових fullHD моніторах в 24-27 дюймів і розповідають що в 6 дюймовій мобілці цього замало. То вам явно не сюди. Також ж тим хто розповідає про круту камеру і як він стає професійним фотографом на мобілці. Вам теж не сюди.
А ось адекватним людям які купують телефон для зв'язку, браузеру та відео це саме той варіант без переплат за купу функцій які взагалі навіть ніколи не запустиш.
Гарний телефон за свою ціну.
Телеф норм
Пока работает,время покажет
продавать зарядку отдельно верх жлобства
Все прекрасно.
Все супер. Для бюджетніка все підходить. Батарея супер, для людей за 40 якраз для користування ютубом, вайбером. Камера більш менш
Працює