Доставка швидка.
Якість супер.
Користуюся пару днів .Поки нормально,працює.Відразу запропонував обновлення системи..
Телефон середньої важкості.мій старий телефон Samsung трішки важчий,але і дорожчий...
Камера мені не дуже сподобалася.колір і якість фото середненькі..
Батарею тримає поки нормально.Сьогодні третій день,ще не сіла.
а тапер -що мені не сподобалося
1.прийшов новою поштою просто в пакетику,без пупиришок.жах.коробка рідна дуже тоненька і бідненька.
2.коробку з телефоном на пошті не дозволили відкрити і перевірити чи там взагалі телефон є,не говорячи вже чи працює.Тому що коробка була заклеїна стрічками з обох сторін.А у відділенні сказали,що це заводська упаковка і відкривати її не можна.Що за брєд?А як я маю перевірити чи телефон це прийшов?Чи включається?Може він тріснув з такою пересилкою в пакеті?
Класний телефон за таку ціну.
Гарний бюджетний телефон, користуюсь 2 неділі, поки все добре
Дуже гарний
Як для роботи так і для простого користування
Цілком відповідає всім параметрам
Працює класно.Ігри тягне добре.Все що треба є.
В опису телефону нічого не вказано про те що слот для сім-карти і карти пам’яті комбінований. Під час розмови аргументують що не вистачило місце написати це в описи. Даний пункт вказаний лише у характеристиках. Під час копіювання даних із старого телефона жоден акаунт не зберігся прийшлось перезаходити (Хоча попередню все робилось за 2 кліка). Що стосується упаковки це повну сміття, цукерки за 200грн в продуктовому магазині мають кращу упаковку. Жодної позитивної емоції від покупки. Samsung - дивує!!
Все файно, дякую.
Брала телефон для брата , ми задоволені . Дякую за швидку доставку
Легкий телефон в комплекті йде кабель для зарядки і стартовий пакет у подарунок йшов)
Швидка доставка! За тиждень користування дуже відчувається, що заряд тримає телефон гарно! В моєму випадку великий плюс, що можна оформити розстрочку он-лайн! Надіюсь буде добре служити!
Купив для дружини дуже
задоволена,зробіть скидку
куплю ще один собі.
Купляли для сина, та бабусі такий телефон, працюють добре, чудові фото, нарікань поки що немає! Дякуємо магазину Розетка за швидку та цілісну доставку!)
Добрий
Телефон как телефон, цена/качество.
Батарейка садится очень быстро. С 9утра до 18 остаётся 20% и это не активное пользование, Ютуб минут 40, телеграм и звонки. Все.
С батарейкой это целая рулетка, мне не повезло.
Остальное соответствует цене.
Найсмішніше те, що ціна як раз дуже далеко від якості
Коробка повнота , відчуття ніби замовив б/у а не нове
Отримала швидко
Все працює
Цена качество
Быстрая доставка
Можно вставить 1 карта памяти и сим,или 2 сим
Хороший телефон, замовляла для сина, samsung один з найкращих, сама користуюсь galaxy A40 вже п'ять років ще ніколи не підводив. Вчора замовила такого і для доньки.
На данный момент отличный вариант по адекватной цене.
Большой дисплей,объём памяти.
Из минусов капля,подбородок,устаревший процессор.
Телефон нормально працює. Зауважень немає по якості. Єдине що комплектація нульова. Та панування як туалетний папір
Я вперше розчарований товаром.
Телефон підлагує, місцями веде себе неадекватно та не завжди дисплей реагує на дотики. Не падав, нічого з ним не ставалось. Просто таке враження, що збірка не дуже якісна, і в якомусь місці недороблена.
Это скорее всего вам попалась такая сборка, у меня уже полтора месяца в пользовании, никаких проблем,при активном использовании батарея на 50% разряжается за день,ну и вообще покупкой доволен
Добрий день! Перепрошуємо за відповідь із затримкою.Радимо звернутись в технічну підтримку для детальної консультації.
Контакти:
ссылка
0800502000
Купували для моєї бабусі все чітко сам перевіряв телефон немає глюків нічого такого телефоном користуватись комфортно. Рекомендую. Але не знаю чи підійде він для ігор на високих налаштуваннях.
А бабуся в ігри грає?))
Для Валерій: я так розумію, мова про пасьянс, шахи, доміно, більярд, тощо... p.s. думаЮ, що ці ігри потЯгне...
Все влаштовує, вдала ціна, пило волого захист
Брав на подарунок!!@
Доставили через день. Упаковка товару ніяка. Коробка телефону надірвана. Гарантійний талон відсутній. Одні негативні емоції. Дуже Розетка зіпсувалась.
Ціна якість норм
Для Мамулі ( 70 років) підійшов. Інтуітивно зрозуміло все. Мамулька задоволена.
Добрий телефон для дідуся все працює.
Супер отличный вариант на бюджетный
Все працює добре. За свою ціну прекрасно
телефон понравился,доставка супер.
Чудовий телефон, все влаштовує. Дякую за швидку доставку.
We're well
Замовила 2 таких телефони дітям. В роботі поки не можу сказати які, важкі. Розетка розчарувала. Відправили посилку в політелені, навіть пупирки не було. От тепер навіть не знаю як ті телефони будуть працювати після такого транспортування.
Телефону нічого не станеться він в коробці де щільно прилягає до стінок , а що до того що немає пом'якшувальної плівки це недолік