Третє дихання

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy M15 5G 4/128GB Light Blue (SM-M156BLBUEUC)

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Ужвий Анжела
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Користуючись 9 місяців нарікань ніяких не має

Достоинства:
    Батарея, розмір
    Недостатки:
    Поки не має
  • Яна Солдатенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Гарний смартфон.Брала для дитини.

• Том
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 128 ГБ

Майже півроку телефон служить без нарікань (за винятком глюків, коли перевантажена оперативна пам'ять). Задня камера посередня, а от селфі-камера знімає набагато краще.
    Батарея тримає довго, навіть якщо користуватися активно цілий день. Заряджаю раз на день.
    Особисто для мене оперативної пам'яті достатньо, можу тримати відкритими десяток застосунків, дивитися відео і жодних глюків.

Достоинства:
    Батарея, селфі-камера
    Недостатки:
    Якщо вони і є, то вони незначні і я їх не помічаю
  • Артем Манько

Повне сміття.
    Пропрацював два місяці і не включається.
    Здав телефон до сервісу, пройшов майже місяць не отвєта ні привєта.
    Це була моя остання покупка на розетке будь-чого взагалі.

Недостатки:
    Перестав працювати через два місяці.
    • Гість

Ви впенені, що на іншіх сайтах НЕ буває таких зашкварів? Свята наївність... міняти шило на мило, то таке...

• Представник бренду

Вітаємо!

Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації:
      ссылка

• Гість

По закону України про захист прав споживачів на час ремонту по гарантії магазин має надати аналогічний товар. Чи скористались Ви цим законом, чи отримали на час гарантійного ремонту аналогічний товар?

• Виктория Манько
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 128 ГБ

Нормальный телефон для базовых потребностей

• Юлия Бабенко

Покупала ради аккумулятора. Да моща, но неожиданно много, хоть и небольших но недостатков.

Достоинства:
    Аккумулятор. Допишу недостатки: мелодия звонков вырезает кусок на свое усмотрение, не очень удобное меню, привыкла к меньшему количеству действий. На выбор только две карты моб или моб/карта памяти
    Недостатки:
    Каждый день переключается фон на чёрный, сложно делать фото с экрана (одновременно нажать две кнопки, никогда не получается с первого раза) в быстром доступе нет блокировки звука, нужно лезть в настро
    • Александр

Снимок экрана есть в шторке. Настройте и все. Шторку опустили и нажатием на иконку сделали скриншот. Там же одним нажатием вкл/выкл звук. У меня М22, покупал в Розетке январь 22г. За 3 года был только один глюк. В жару на улице завис и час не реагировал на любые нажатии( Легкий, тонкий. Ни стекла, ни чехла. Состояние товара с витрины.

• Евгений Шевченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 128 ГБ

Samsung як завжди best of the best! І Rozetka теж!

• Николаенко Кристина

Телефон как для своей цены хороший.Но пришол без ключики для открытия сим слота.

Достоинства:
    Красивый дизайн,брали в синем цвете.
    Недостатки:
    Пока не обнаружены.
  • Богдан Костів

Хороший телефон, достатньо швидкий і потужний для повсякденного використання, якість фото нормальна як за таку ціну.

• Артем Павленко

Глючит,сам відправляє повідомлення, живе своїм життям.

Достоинства:
    Батарея.
    Недостатки:
    Живе своїм життям.
    • Представник бренду

Добрий день.
      В цьому випадку, рекомендуємо звернутися в технічну підтримку, для отримання необхідних рекомендацій/консультації. Ви це можете зробити подзвонивши на номер: 0800_502_000.

• Валентин Л.

Супер апарат

Достоинства:
    Ціна якість
  • Аліна Сутовська

НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Телефон своїх грошей не коштує! Тупить, підвисає. Якщо дивитися фільм на телефоні і в цей час хтось подзвонить, то відповісти на дзвінок не реально, глючить! Мій старенький (4 роки) М21 працює набагато краще, чим цей М15.

Достоинства:
    Батарея
    Недостатки:
    Висне, глючить, слабка операційна система.
    • Євген Продан

Я з тобою згоден, в мене А52 4\128 теж тормозить. 4 гігабайта памьяті це вже замало. Шукаю заміну також хочу самсунг. Мінімум 6 гіг оператівки.

• Представник бренду

Добрий день. Дана модель має працювати значно краще, ніж Galaxy M21.

• Гість

Для Євгена: в мене м14, 4/128. Працює ідеально, без підвисань та будь чого ще. 4 гб мені вистачає, більш, ніж достатньо... в кожного свої потреби.

• Светлана Плахотная

Все добре

• Галина Литвин

Телефон суперовий,а камера достойна дорогих телефонів.Всі функці працюючи на відмінно.Це телефон не набагато поступається дорогим телефонам

Достоинства:
    Швидкий,зручний,якісний
    Недостатки:
    Не найшла
    • Гість

Камера достойна дорогих телефонів... прошу написати, з якими саме дорогими телефонами Ви порівнювали?

• Гість

Яким саме дорогим телефонам не набагато поступається цей? Прошу більш конкретно, Ви про які бренди, та про які моделі?

• Торопов Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Встроенная память: 128 ГБ

жодних претензій, в телефоні є все і непоганої якості

Достоинства:
    5G, ємність батареї, зовнішній вигляд, екран
    • Любов Мартиневич

Підкажіть будь ласка чи є запис розмов без додаткових програм?

• Представник бренду

Доброго дня. Запис розмов відсутній.

• Олександр

як може бути перевагою 5G якщо цієї технології не має ?ааа в майбутньому буде ,так це в майбутньому і буде перевагою ,поки що це непотрібний функціонал ,за який треба платити

• Олександр Петріченко

Хочу купить
    У вас на Розетке в описании написано слот для симок не гибридный/комбинированный
    То есть можна 2 симки карта памяти вместе пользоваться
    Это очень удобно
    Но в ответе на вопрос-вы пишите другое..
    Где правда-?
    На сайте изготовителя как-?

Достоинства:
    Ещё не знаю
    Недостатки:
    Ещё не знаю
    • Представник бренду

Вітаємо!

Тип слота SIM
      SIM 1 + Гібридний (SIM чи MicroSD)

• хточб
    Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ

в m15 ніби ж є комбінований слот, заявлено на сайті виробника. зараз стою над вибором m14 i m15, вони як на мене не надто і відрізняються по залізу та камері.

Достоинства:
    ?
    Недостатки:
    ?
    • Представник бренду

Добрий день.
      В Galaxy M15 використовується гібридний лоток (2 SIM або 1 SIM + MicroSD).
      В Galaxy M14 повноцінний лоток (2SIM + MicroSD).

• Гість

М15 екран амолєд, М14 PLS. М14 5 нм, М15 6 нм. М14 3 слота ( 2 сім 1 карта пам'яті ). інші відмінності менш суттєві, майже непомітні.

• Павло Герасименко
    Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон непоганий за свої гроші. В сучасних моделях Samsung є можливість програмно розширювати в налаштуваннях об'єм оперативної пам'яті (в цьому телефоні можна вибрати додатково 2 чи 4 Гб в відповідно). За світловий день активного використання залишається ще 77% заряду акумулятора.

Достоинства:
    Екран, ціна, батарея
    Недостатки:
    Не зміг знайти чохол ніде, але з А15 підійшов, як вкопаний, хоча продавець в магазині запевняв, що не підійде:) Думаю, скло також підійде (можливо комусь буде корисно).
    • Андрій С

У моєму А35 6/128 відчувається нехватка ОЗУ після розбитого РіхеІ 6 8/128. Фрізи інтерфейсу, вигрузка з фону програм, тормоза при розділенні екрану і т.д. 4Гб надто мало - це як автомобіль з двигуном від мопеда - їде, але краще докласти до нормального:)

• Владислав Зарипов

То всё маркетинг насчёт расширения оперативной памяти за счёт внутренней... Внутренняя память по скорости и рядом не стоит с оперативной памятью...)))
      У себя на планшете эту тайну выключил считай сразу.

Добрий день.
      Технологія RAM Plus використовує швидкісний SLC кеш й чітко запам'ятовує дані, які знаходяться в ньому, тому час звернення до файлів значно менший, у порівнянні зі звичайним зверненням до накопичувача, але дійсно дещо поступається нативній ОЗП, але хоч повноцінно технологія не замінить ОЗП, але покращити роботу пристрою, особливо при багатозадачності, вона цілком може, при чому помітно.