Досить потужна, зручний механізм регулювання коліс, удобна складна ручка, це дає можливість поставити в багажник не розбирая, хоча такіж зажими можна булоб додати і в місці кріплення ручки до корпусу, окремо сподобався травозбірник, який можна розібрати за потреби. Після покосу необхідно чистити від трави, знайшов один мінус - між корпусом і помаранчевою кришкою де йде забір повітря немає зовсім фільтра, через це трава у незначній кількості може потрапляти навіть між ротором і статором, кусок паралону може вирішити це питання. В цілому товаром задоволений і рекомендую, це друга газонокосарка попередня відпрацювала з 16року і дві заміни підшипників, в цій моделі виправлено майже всі недоліки які були у попередньої.
26.09.23 заказав газонокосарку. На сайті статус товару був указаний "В наявності". Оплатив товар. Прийшло повідомлення що товар в точці видачі РОЗТКА буде 29.09.23. Потрібна газонокосарка була в подарунок на 01.10.23. Товар вчасно не прийшов. Отримав товар тільки 02.10.23.
Відповідь з розетки була що товару не було в наявності і отримав цю відповідь тільки 29 вересня в 14-30. Але це не основна причина негативного відгуку. Згідно з характеристиками товару вказаними на сайті було що колеса на шарикопідшипниках, що і послужило основним критерієм вибору даного товару. При перевірці вже дома виявилось що ніяких підшипників нема. ОБАН споживачів з боку РОЗЕТКИ. Так працювати не потрібно. Ганьба. За одне замовлення два рази обману.
Дякуємо за ваше повідомлення та надану інформацію. Ми приносимо щирі вибачення за всі незручності, які ви зазнали у зв'язку з покупкою газонокосарки.
Ваше зауваження про відсутність підшипників у товарі знайшло відгук і важливою інформацією є те, що ця неточність була в описі товару. Це безумовно є нашою помилкою, і ми вживемо заходів, щоб у майбутньому уникнути подібних ситуацій та поліпшити якість інформації про наші товари.
В даній моделі дійсно не передбачені підшипники кочення.
Ця модель газонокосарки спроектована таким чином, щоб забезпечити максимальну надійність та витривалість при мінімальному обслуговуванні та доступній ціні
Перше застосування успішне. Хороша продуктивність, Легко змінювати висоту зрізу. Коліщата на підшипниках забезпечують можливість зворотнього руху. Далі буде видно. Остаточна оцінка після сезону експлуатації.
Яка у вас площа газону і за скільки косите газон з цією газонокосаркою ?