Большая летняя распродажа до -60%

Отзывы покупателей о Газонокосилка электрическая Sequoia SELM1737

Оценка пользователей 4.5/5
  • Павло Григоров

Досить потужна, зручний механізм регулювання коліс, удобна складна ручка, це дає можливість поставити в багажник не розбирая, хоча такіж зажими можна булоб додати і в місці кріплення ручки до корпусу, окремо сподобався травозбірник, який можна розібрати за потреби. Після покосу необхідно чистити від трави, знайшов один мінус - між корпусом і помаранчевою кришкою де йде забір повітря немає зовсім фільтра, через це трава у незначній кількості може потрапляти навіть між ротором і статором, кусок паралону може вирішити це питання. В цілому товаром задоволений і рекомендую, це друга газонокосарка попередня відпрацювала з 16року і дві заміни підшипників, в цій моделі виправлено майже всі недоліки які були у попередньої.

• Володимир Милостян

26.09.23 заказав газонокосарку. На сайті статус товару був указаний "В наявності". Оплатив товар. Прийшло повідомлення що товар в точці видачі РОЗТКА буде 29.09.23. Потрібна газонокосарка була в подарунок на 01.10.23. Товар вчасно не прийшов. Отримав товар тільки 02.10.23.
    Відповідь з розетки була що товару не було в наявності і отримав цю відповідь тільки 29 вересня в 14-30. Але це не основна причина негативного відгуку. Згідно з характеристиками товару вказаними на сайті було що колеса на шарикопідшипниках, що і послужило основним критерієм вибору даного товару. При перевірці вже дома виявилось що ніяких підшипників нема. ОБАН споживачів з боку РОЗЕТКИ. Так працювати не потрібно. Ганьба. За одне замовлення два рази обману.

Достоинства:
    Недостатки:
    Колеса без шарикопідшипників

Дякуємо за ваше повідомлення та надану інформацію. Ми приносимо щирі вибачення за всі незручності, які ви зазнали у зв'язку з покупкою газонокосарки.
      Ваше зауваження про відсутність підшипників у товарі знайшло відгук і важливою інформацією є те, що ця неточність була в описі товару. Це безумовно є нашою помилкою, і ми вживемо заходів, щоб у майбутньому уникнути подібних ситуацій та поліпшити якість інформації про наші товари.
      В даній моделі дійсно не передбачені підшипники кочення.
      Ця модель газонокосарки спроектована таким чином, щоб забезпечити максимальну надійність та витривалість при мінімальному обслуговуванні та доступній ціні

• Олександр

Перше застосування успішне. Хороша продуктивність, Легко змінювати висоту зрізу. Коліщата на підшипниках забезпечують можливість зворотнього руху. Далі буде видно. Остаточна оцінка після сезону експлуатації.

Достоинства:
    Легке регулювання висоти зрізу. Коліщата на підшипниках.
    Недостатки:
    Поки що не виявив.
    • Дарья

Яка у вас площа газону і за скільки косите газон з цією газонокосаркою ?