Чудово! Якісна і зручна ємність для зберігання спагетті. Увійшло в банку 2 пачки, і ще є місце під третю.
Допомагає красиво організувати простір на кухні, та герметично зберігати макаронні вироби.
Кришка з силіконовим ущільнювачем.
Дякуємо за відгук!
Чешское стекло вне конкуренции и качество его всегда безупречно. Приятно пользоваться такой ёмкостью. Для спагетти подходит идеально.
Дякуємо за відгук!
Хороша ємність, якраз підходить для зберігання спагеті, для цього його і придбали.
Чудова річ для зберігання круп, макарон, пластівців.
Понравилось качество банки и небольшой вес как для стекла. Действительно запакована только в пленку. Советую заказывать на отделение розетки и проверять перед оплатой.
Скажіть будь ласка, чи не протікає, якщо в ній тримати спирт?
Очень удобное хранение спагетти, крышка прозрачный пластик.
К сожалению получила разбитую. Была упакована в стреч плёнку, поэтому не распаковала. Очень жаль.
К сожалению при распаковке, ёмкостью оказалась битой. Упакована была в стреч плёнку. При доставке не проверила.
Кришка щільно і легко закриває скляну колбу. Ємкість колби більше, ніж достатня. Зручно брати в руку. Не важка. Вирішила придбати ще одну. Рекомендую.
Міцне скло, закривається герметично. Комфортно зберігати спагетті. Виглядає чудово