Отзывы покупателей о Смарт-часы Gelius Pro GP-SW010 (Amazwatch GT3) Black (2099900942556)

Оценка пользователей 3.78/5
  • Вячеслав Салахов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

Користуватись плеєром незручно, не всі сповіщення застосунків підтримуються, при використанні Always on батарея сідає десь за 2-3 дні. Говорити по ньому не зручно і якось по-дитячому. Додаток жахливий, переклад українською неякісний.
    При використанні функції затвору використовується застосунок DaFit, тобто ваші фото цілком можливо потрапляють до сторонніх людей у піднебесній, і використовувати можливості камери телефону наповну неможливо, навіть фокусується воно не завжди.
    Якщо у вас суха шкіра, то на ремінці постійно залишаються часточки шкіри, що виглядає неприємно.
    І найголовніше: без з'єднання з додатком годинник збивається з часу, в самому годиннику налаштувати час НЕ МОЖНА, це найбільший недолік цього товару.
    Якщо маєте кошти та цінуєте свій час, то краще купіть щось дорожче (і не від цього бренду, оскільки це Amazfit, просто з гордими заявами про те, що бренд український).
    Не задоволений покупкою і більше не хочу мати справи з цим брендом та їх товарами.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Працює доволі жахливо

Вітаємо Вячеславе!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.

• Сенкевич Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Gun

За свої гроші - крутий варіант.
    Очікував гірше, бо маю годинник за таку ціну - і він не такий "яскравий"

Достоинства:
    Екран, функції, додаток, українізація, вигляд на руці
    Недостатки:
    За дану ціну - не знайшов

Вітаємо Валерію!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника.

• Богдан Пясецький
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Gun

Програмна частина продукту ну дуже таке собі. Годинник постійно перезавантажується та скидає свої налаштування (рекомендації, які надавав виробник у інших відгуках, по скиданню налаштувань та перевстановлення додатку не допомогли), як годинник кроки рахує я не розумію, поки стояв то на рівному місці 60 кроків домалював. Не знаю хто розробник додатку, але його навіть нормально локалізувати української не змогли...

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Жахлива прграмна частина продукту
  • Микола Войцехівський
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Gun

Використовою часи більше місяця. прийшла онова в додатку неможу оновити пише проблема з оновленям і часи постояно перезавантажоються.

Вітаємо Миколо!
      Дякуємо, що обрали годинник нашої торгової марки!
      Спробуйте оновлюватися на мобільному інтернеті, а не на WiFi. Якщо все одно не вдається, видаліть додаток і встановіть його заново. В такому разі автоматично встановиться остання версія.
      Бажаємо Вам лише позитивних вражень сьогодні і у майбутньому!

• Зайцев Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Gun

Кажу відразу, чи у вас таке відношення до продукту, котрий допускаєте до продажу чи у вас просто ніякі співробітники QA. Якщо друге, готовий піти до вас на роботу, щоб люди отримували якісний продукт на виході.
    1. Годинник реально прикольний, дисплей якісний, збірка топ за свої кошти.
    Але куча косяків по софту , декілька з них ( на Андроїді якщо):
    1. Режим керування камерою відкриває не рідний софт, а клятий дафіт. Якість фото відповідно гірша, бо софт не обробляє фото під час фотографування екран тухне через 30 секунд, бо такі у мене налаштування в телефоні(при відсутності активності вимикати екран) і дафіту пофіг що працює камера у моменті зйомки.
    2.Якщо ви хочете розмовляти через годинник, вам треба окрім дафіту його підключити руками до блютуз та надати доступ до дзвінків. Проте є косяк, сорочка я відповідаю і телефон видає дзвінок на годинник і тільки потім я руками можу перемикати на мікрофон телефона, простіше кажучи автоматична відповідь на гарнітуру годинника, проте я хочу відповідати з телефону , якщо я на ньому прийняв дзвінок , а не на годиннику, бо телефон бачить його як просто гарнітуру.
    3. Можна відключити розмови через годинник, і в налаштуваннях самого годинника вказати прийом дзвінків. Таким чином я не зможу по ним розмовляти, проте вони покажуть хто телефонує і наче це мене влаштовує. Але через 30 хвилин якщо зайти в налаштування прийому дзвінків у годиннику, функція прийому дзвінків вже не активна та її знову треба вмикати руками. Жах просто.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Сирий софт котрий Gelius власноруч явно не допрацює. Залишається сподіватися на виробника з Китаю, котрий самостійно це пофіксить.
    • Олексій Філатов

Євгеній, дуже було цікаво почитати ваш коментар.
      Скажу так, що якщо ви і QA то ви повинні розуміти і знати, що QA працює по вимогам замовника.Якщо замовнику ок, що його продукт так працює, то це вже не косяк QA інженера. Буває дуже багато випадків, коли йдуть в прод з відомими проблемами)
      А так взагалі, дякую що ви описали всі ноун ішьюс, хоча б теперь буду знати, чи обирати годинник на подарунок))

• Олександр Шелест

Все супер! Рекомендую!!!

Вітаємо Олександре!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника.

• Игорь Винник
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Gun

Только сегодня забрал часы,пока вопросов нет. Работают шустро,с айфоном пару создал легко. Приложение удобное. Яркость отличное. Полазил в настройках,сделал под себя все и никаких проблем. За свою цену отличные часы.

Достоинства:
    Цена,функции,дисплей.
    Недостатки:
    Пока нет.

Вітаємо Ігоре!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом годинника. Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника. Ці характеристики роблять наш годинник надійним та комфортним. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.

• Наталия Рябцун
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

Гарний годинник. Зручний у користуванні.
    Купувала чоловіку на подарунок він задоволений.

Вітаємо Налаліє!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам.
      Бажаємо Вам і Вашому чоловіку лише позитивних вражень сьогодні і у майбутньому!

• Убель Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Gun

Гарний металевий годдиник, працює без нарікань

Достоинства:
    Класний годинник, металевий корпус, яскравий дисплей, виглядає дуже дорого
    Недостатки:
    не знайшов

Вітаємо Олександре!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника. Саме все це робить наш годинник надійним та комфортним в використанні. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.

• Іван Ластович
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

Після Kieslect k11 набагато кращі. Зручне і зрозуміле меню.
    Користуюсь не так довго, щоб дати більш детальний опис.

Достоинства:
    Хороший функціонал, ціна,
    Недостатки:
    Малий вибір циферблатів. Слабуватий додаток.

Вітаємо Іване!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук!
      Нам приємно, що Ви оцінили наш оригінальний годинник з багатим функціоналом.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

Купувала чоловіку на подарунок. Виглядають досить гарно, зручний ремінець. Поки у використанні 3 дні, нарікань не має, зручні, гарний яскравий екран, зручне меню.

Вітаємо Марино!
      Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені нашим годинником. Бажаємо, щоб цей годинник став не тільки корисним девайсом, але й джерелом радості і задоволення для Вашого чоловіка.
      Дякуємо за довіру!

• Ян Ахрамович
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Gun

Як за свої кошти - то дуже непоганий годинник. З усіма функціями ще не розібрався, але працює все добре

Достоинства:
    Витриманий консервативний дизайн, низька ціна

Вітаємо Яне!
      Дякуємо Вам за ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають насолоджуватися використанням наших продуктів.
      Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

Брав часи для сина. Проробили менше 2 тижнів і зависли на загрузці. Віддав на ремонт/заміну/повернення. В комплекті був ще один ремінець та захисна плівка.

Достоинства:
    Поки робили були нормальні.
    Недостатки:
    Зависли на перший тиждень. Недолікі не вміли виявити.

Вітаємо Юрію!
      Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження.
      Ви завжди можете звертатися до нашого сервісного центру де будуть здійснені відповідні дії.
      Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

• Владислав Шульга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

крутий сучасний годиник, найкраще що я знайшов за ці кошти

Достоинства:
    швидкий, функціональний , елегантний

Вітаємо Владиславе!

• Ирина Скутаренко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

Обычно не оставляю отзывы но!!!
    Очень долго выбирала и вот

Достоинства:
    Есть прикольный дополнительный ремешок, дизайн, удобные
    Недостатки:
    Разочарование!!! Быстро сводятся, сообщение посмотреть и ответить нельзя, погоды нет, отключаются постоянно сами от телефона!! Короче не стоят они этих денег

Вітаємо Ірино!
      Ми щиро вдячні Вам за те, що приділили час та поділились своїм враженням.
      Коли приходять сповіщення годинник вібрує, екран не засвічується. Сповіщення можливо лише прочитати, функції відповісти в годиннику не має.
      Для того щоб погода відображалася на годиннику потрібно надати відповідний дозвіл в налаштуваннях додатку.
      Щоб годинник не від'єднувався від смартфону необхідно перевести роботу додатку в фоновий режим.

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

До цього годинника користувався браслетами від xiaomi mi band, вирішив спробувати більш класичний смарт-годинник. Покупкою задоволений, виглядають дуже круто та носяться зручно. Турбувався про те що час роботи від батареї буде дуже малий але даремно, тримають стабільно більше тижня.
    Використовую годинник з iPhone, проблем не виявив.
    У використанні годинника з функцією always on display вимикаю періодично, та включаю функцію підйому зап'ястям, тестую автономність в різних режимах. Відтворення звуків дуже гучне та якісне, спілкуюсь час від часу через годинник. Напишу своє бачення та відгук ще через деякий час після більш довгого використання.

Достоинства:
    Дизайн, батарея, функція always on display, можливість використовувати стандартні ремінці 22 мм, безліч циферблатів та функцій як в годиннику так і в додатку.
    Недостатки:
    Поки не знайшов

Вітаємо Іване!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Іван Луценко

зависли на перший день користування

Достоинства:
    зовнішньо не погані
    Недостатки:
    зависли на перший день користування

Вітаємо Іване!
      Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження.
      Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість.
      Ви можете звернутися до нашого сервісного центру.
      Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії.
      Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

Годинник на свої гроші топ!

Вітаємо Юріє!
      Дякуємо, що обрали наш бренд!
      Бажаємо Вам насолоджуватися приємними враженнями та отримувати задоволення від використання наших продуктів.

• Сергей Корнієнко
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

Жахливі,викинуті кошти на вітер....

Достоинства:
    Недостатки:
    Загальний

Вітаємо Сергіє!
      Для отримання більш детальної консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії, наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
      Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

• Михайло Красноголовець
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

Годинник не можливо навести. Без підключення до телефону, це кусок сміття. Представник бренду, поясніть шо це за годинник який не показує час???

Вітаємо Михайле!
      Смарт годинник призначений виключно для підключення та використання в парі з смартфоном. Без підключення до смартфону годинник неможливо налаштувати та використовувати більшість функцій. Годинник не має автономного механізму налаштування часу й отримує його тільки через Bluetooth-з'єднання зі смартфоном.

• Олег Вакуленко
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black

На всіх апаратах, одна й та ж сама проблема,а саме: постійно перезавантаження,вимикає ручні налаштування самостійно, самостійно відключається від телефону.Загалом таке собі!!!

Достоинства:
    Дизайн,екран
    Недостатки:
    Дуже сирий софт

Вітаємо Олеже!
      - Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.

• Сергей Корнієнко
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Gun

Все нормально.....теж були проблеми, скидання до заводу... перезавантаження і т.д. зніс всі налаштування і головне видалити з б..тузу... Далі грузимо з плей маркету да фіт...і все робимо по порядку...в кінці буде просити локальну,натискаємо на стрілку і все працює...

Вітаємо Сергіє!
      Дякуємо Вам за відгук! Даний коментар дуже цінний для нас!

• Денис Буденчук
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Gun

Оновлення за пів року користування годинником так і не вийшли
    БУДИЛЬНИК ТА ТАЙМЕР ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ ВІБРАЦІЮ ПРАЦЮЮТЬ, а налаштувати щоб був ще й якись звук - неможливо
    Вимкнути нагадування про воду неможливо
    Годинників мало,
    самому створити неможливо,
    AOD годинників аж цілих 2
    система закрита,
    переклад на українську робили погано
    Зробіть відкриту систему, дозвольте користувачам заливати своб прошивку на них

Достоинства:
    Недостатки:
    Будильник, таймер, кількість циферблатів, кількість цифербалтів aod, переклад