Купував дружині в подарунок, за півтора роки користування жодних недоліків не виявлено
Вітаємо Юріє!
Дякуємо за вибір Gelius для подарунків. Ми цінуємо Вашу довіру і раді бути частиною Ваших важливих моментів. Бажаємо Вашій дружині приємного користування.
З повагою, український бренд Gelius
Задоволена!
Вітаємо Ольго!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання!
З повагою, український бренд Gelius.
При одяганні ременця зламалось кріплення
Вітаємо Юліє!
- Радимо звернутись до нашого сервісного відділу. Наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
З повагою, український бренд Gelius.
Відповідає опису, швидко відправили ,все як на фото
Вітаємо Анастасіє!
З повагою, український бренд Gelius.
Прикольний годинник) вдягнула жовто-блакитний ремінець) дуже красиво на руці) меню просте, розібралась швидко)дякую;)
Вітаємо Тетяно!
Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника.
Всі функції працюють, подобається
Гарний годинник, раджу придбати.
Вітаємо Галино!
Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування.
Бажаємо приємного користування!
З повагою, український бренд Gelius.
Годинник супер, заряд тримає, на протязі 3 днів, мене це влаштовує, багато функцій,зручне налаштування, дитина впоралась сама з налаштуванням, як перший годинник, все влаштовує
Вітаємо Маріє!
Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування. Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання!
З повагою, український бренд Gelius.
Ціна якість доставка український бренд
Вітаємо Максиме!
З повагою, український бренд Gelius.
Як на мене чудовий годинник,замовляла у вас їх відразу 2 (собі і доньці),залишились задоволені) Дякую
Вітаємо Ірино!
Дякуємо, що обираєте техніку Gelius для Вашой родини та ділитеся досвідом використанням! Ми раді, що годинник повністю виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування.
З повагою, український бренд Gelius.
Трохи розчарована, подарунок не вдався. Мабуть буду вертати.
Вітаємо Вікторіє!
Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження.
Ваш відгук дуже цінний для нас.
Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
Класний смарт-годинник,довго тримає заряд
Вітаємо Тетяно!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.
З повагою, український бренд Gelius.
Приємний на дотик, зрозуміле міню
Вітаємо Михайле!
З повагою, український бренд Gelius.
Залишаю відгук через майже рік користування. Жодного разу не виникло проблем. Всі функції працюють та відмінно тримають зв'язок із телефоном. Якщо активно користуватись всіма функціями, заряду вистачає на 2 доби. Мене це абсолютно влаштовує.
Вітаємо Євгеніє!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
перестали брати зарядку
Вітаємо Олександре!
- Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.
З повагою, український бренд Gelius.
Купувала па подарунок! Через тиждень користування почала залипати кнопка, відправила до сервісного центру, там скинули налаштування і прислали назад, але годинник працювати не став, після повторного звернення до сервісного центру, сказали, що напевно не точно була описана причина. Сказали повторно звернутися до розетки! Які мої дії зараз? Годинник з вересня місяця просто лежить непрацююйчий!
Вітаємо Ірино!
Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження.
- Радимо повторно звернутись до Розетки і більш точно вказати опис несправності.
З повагою, український бренд Gelius.
батарея тримає день, максимум два, треба постійно заряджати. в описі заявлено зовсім інше
Вітаємо Юріє!
-Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.
З повагою, український бренд Gelius.
"Ми придбали смарт-годинник Gelius Amazwatch GTS 30.02.2024, але через два дні він зламався. Куди відправити товар на гарантію?"
Вітаємо!
- Для отримання більш детальної консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії, наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
З повагою, український бренд Gelius.
Пройшло три тижні і годинник не заряджається. Підключаю до зарядки, ніякої реакції. Дуже жаль((
Вітаємо Марино!
З повагою, український бренд Gelius.
Купляв на подарок вцілому задоволений
Вітаємо!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
З повагою, український бренд Gelius.
Вже залишав відгук, але сьогодні робив тест з водою, я вражений, після п'яти занурень в тарілку з водою, та через 3 години часу "після занурень" вони працюють відмінно, думав лише про динамік, але й він працює, не знаю як 1м в глибину, але якщо ви помиєте посуд, або занурите у воду на невеликий час то, даю гарантію що вони витримають це! Може це випадковість, але я й мої діти в захваті! Писав відгук не бот(*_-)
Вітаємо Мирославе!
Годинник має ступінь захисту від вологи але він не водонепроникний. Заборонений любий контакт з парою та миючими чи дезінфікуючими засобами. Коли годинник потрапляє наприклад під дощ його просто потрібно просушити сухою серветкою і на протязі 1.5-2 годин не користуватися боковою кнопкою. Також небажано користуватися на пляжі, коли годинник розігрітий пірнає в прохолодну воду.
З повагою, український бренд Gelius.
Вже залишав свій відгук, доповню ще трохи. На жаль довелось зробити повернення , думав або не сумісність з моїм телефоном , або якийсь брак самого годинника.. Але як виявилося насправді - годинник не працював із-за мого татуювання. Так саме татуювання , як раз на лівій руці де повинен бути годинник , в мене татуювання. Перевіряв на іншому годиннику також не працює, вдягаю на праву руку де немає татуювання і все запрацювало.. Не знаю як це працює, але це так. Мабуть фарба якось заважає вимірювальним датчикам.
Мені сподобався,є багато функцій,які виділила для себе
Вітаємо Ольго!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом годинника. Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника. Ці характеристики роблять наш годинник надійним та комфортним. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
Пока все хорошо, все работает, сравнить не с чем, но - пока нет!
Вітаємо Мирославе!
З повагою, український бренд Gelius.
Сподобався дизазайн та функціонал, швидко працює, неочікуванно для себе довго грала в ігру :)
Вітаємо Інно!
Дякуємо Вам за відгук!
Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та дизайн нашого годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
Годинником задоволений , кращий за свої гроші. Велика кількість функцій,пульс рахує правильно, звіряв з пульсометром. Заряд тримає більше тижня. Дуже зручний у використанні,можна читати повідомлення з усіх меседжів а також приймати телефоні дзвінки. Вражений такою якістю. Рекомендую!
Годинник граний. Жінці содобався. Є всі необхідні функції
Вітаємо!
Дякуємо за позитивний відгук.
Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новому власнику!
З повагою, український бренд Gelius.
Сподобався, що багато спортивних режимів, навіть міряє мою активність! Зручно, що можна через годинник говорити, коли хтось дзвонить
Вітаємо Владиславе!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
Нехай цей годинник стане Вам надійним помічником у повсякденному житті.
З повагою, український бренд Gelius.
Нажаль , хочу зробити повернення..Або з ними щось не так, або не сумісність з моїм телефоном OnePlus Nord. Через раз міряють тиск , неправильний крокомір, серцебиття зовсім не є дійсним. Приклад - моє справжнє серцебиття 60-62 у стані спокою, цей годинник видає в середньому 72-80. Сьогодні з ранку на пробіжці в 10 кілометрів - у стані спокійного бігу, показувало ті ж самі 80, інколи 87-89 . А коли біг що є сили , протягом 5 хвилин , в мене серце з грудей вилітало , а годинник як показував 87-89 так і залишилось. А крокомір замість 10км , записав 4.3 км, та калорії усього 196. Хоча калорій як мінімум було спалено 450-500 . Якось так..
P.S. Одну зірочку ставити не буду , це цікавий годинник. Меню сподобалось , та все інтуїтивно зрозуміло. На руці сидять ну дуже класно..
Вітаємо Василе!
Нам шкода, що у Вас склалися не зовсім приємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість.
Для повернення товару зверніться в наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.
Чудовий годинник
Дуже задоволен функціональний гарно тримає заряд)
В комплекті є додатковий патріотичний ремінець дуже стильний )
Вітаємо Михайле!
Дякуємо за позитивний відгук. Ваш відгук дуже цінний для нас.
З повагою, український бренд Gelius.
Все добре зі своїми функціями справляються на ура
Вітаємо Євгене!
Дякуємо Вам за відгук!
Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам.
З повагою, український бренд Gelius.
Не задоволена! 2 рази давала у ремонт! Є кращі варіанти.
Ого хотіла тут замовити ,а в чому проблема?
Дуже швидко знизився рівень батареї. Перестала працювати кнопка, хоча ставилась до нього з обережністю, не був у контакті з водою.
Сервісний центр Gelius вирішив мою проблему! Повернуть кошти або обміняють на нову модель. Задоволена!
Гарний смарт годинник, довго тримає заряд, зручний в користуванні.
Вітаємо Надіє!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
З повагою, український бренд Gelius.
Купляв доньці підлітку. Дуже задоволена, сказала гарно, що приймає дзвінок та можна читати повідомлення а також є ігри та багато спортивних функцій
Вітаємо Дмитре!
Вдячні за Ваш відгук!
Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом годинника.
Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять задоволення новій власниці!
З повагою, український бренд Gelius.
Сподобався! Зручно, що можна приймати дзвінки та відображає різні смс та повідомлення з всіх додатків та месенджерів!
Вітаємо Дмитре!
З повагою, український бренд Gelius.
Хороший годинник, купував мамі дуже задоволена.
Вітаємо Олександре!
Дякуємо Вам за відгук!
Раді знати, що Ви та Ваша мама задоволені функціоналом нашого годинника.