Придбав..користуюсь..напишу як є.. при першому запуску не справцювали як в багатьох….потрібно зажати боковий фіксатор та ручку пуску та працювати..накладка для мульчування дійсно присутня тому зауважте що потрібно зняти все інше топ є і мінуси самої конструкції кришка для відсіку акумулятора пропускає світло тому камера швидко нагрівається при перегріві акум іде в захист (50 град) максимум тому на спеці не рекомендую працювати .. заряд акума 3 год час роботи 30-40 хв в залежності від висоти та густоти газону тому відразу купуємо ще один акум або збираємо самотушки ..проблема лише в замку акума( батарейки 10*2000 міліампер (3.7в) інші дрібниці незначні хто захоче придертись лише..оцінка однозначно за цю ціну 5!!
Газонокосілку сьогодні отримав склав а вона не працює!!!
Дуже гарна за свої кошти
Заряду акумулятора вистачає на 10 хв. Це якийсь дефект? Чи це дійсно так?
Мега задоволений придбанням! На мою травичку в 1 сотку якраз вистачає.
Легка і зручна в користуванні.
цікаво, а що ви косили у січні?
Все влаштовувало, але через два місяці перестала вмикатись. Надіюсь, що після ремонту, ще порадує своєю роботою.
Замовляв два роки раніше, отримав якісний товар за другим разом. Працює, все добре. Замовляв у березні цього року прийшла здефектом( підклинював вал ножа, при обертанні рукою). Товар повернув. Замовив вдруге, те саме.
Добрий день, Олександре! Нам шкода, що у Вас сталася така ситуація. Зверніться до авторизованого сервісного центру ТМ STARK для діагностики. Список сервісних центрів зможете знайти на сайті Розетка у розділі Сервісні центри: ссылка
Гарна газонокосарка, за свої гроші. Акумулятор тримає добре, хочя іноді кажется що міг би і більше!
Приобрела у вас газонокосилку аккумуляторную Stark BLM-18-330. Вчера на даче собрали и попробовали косить газон. Однако, скошенная трава в травосборник не поступила. В инструкции есть пункт (дословно): "Присоедините травосборник или опустите дефлектор." Во-первых, на рисунке не указано место расположения дефлектора. Во-вторых, сняв травосборник, я увидела съемную пластиковую деталь непонятного предназначения (возможно, перекрывающую поступление скошенной травы в травосборни). Так как в инструкции об этом ничего не сказано, прошу разъяснить, как правильно собрать газонокосилку, чтобы трава могла собираться в травосборнике. Жду ваших разъяснений.
Добрий день, Ірино! Рекомендуємо переглянути відео, яке прикріплене до цієї газонокосарки:
ссылка
Можливо Ви не відкриваєте основну кришку травозбірника чи не виймаєте пластикову заглушку для мульчування.
Якщо проблема не вирішиться - напишіть, будь ласка, в розділ Питання.
Вчора залишав відгук з 1 зірочкою - вдалося самотужки вирішити проблему, тому піднімаю до 3 зірочок. Проблема в тому, що є направляюча між передніми та задніми колесами і на передніх вона надійно зафіксована, чого не скажеш про задні. На фото видно, що направляюча планка до задніх колес кріпеться "ну дуже надійно" просто пластиковою накладкою з пазом для вигнутох металевої осі задніх колес. Через що ризик, що ось в місці згину може вискочити, дуже великий. В моєму випадку так і трапилось - проблема була прям з магазину (див. фото). Поставив зранку пластикову накладку, покосив 1.5 сотки й вона знову вискочила. Тож, думаю, що таке собі рішення, але, враховуючи ціну, можна миритися.
Стосовно акумуляторів: як і писали вже попередні покупці, проблема з тривалістю роботи від акумулятора існує. На одному заряді зміг прокосити 1.2 сотки (час роботи приблизно 17-18 хвилин, враховуючи час спорожнення травозбірника) з висотою зрізу 60мм. Тому добре, що завчасно купив другий акумулятор і зміг докосити ділянку
Добрий день, Олександре! Дякуємо, що поділилися відгуком та повідомили про це. Будемо робити все можливе, щоб таких ситуацій не виникало в майбутньому.
Обновляю отзыв. Все работает, со своей задачей справляется
Не работает.
Зарядное показывает что аккумулятор заряжен. А на на газонокосилке что аккумулятор полностью разряжен.
В Сумах сервисный центр Stark не нашла и что предлагаете делать?
Достоинства: нет
Недостатки: Не работает
Товар куплен 03 апреля, проверить его возможности не было, т к. я отсутствовала, 14 дней от момента покупки прошли, почему нельзя заменить аккумулятор, а надо всю газонокосилку отправлять назад? Бессмыслица какая-то.
які 14 днів? ви читали закон? 14 днів це для нового товару , який ніколи не був у використанні ...
Хто там знає що робилось з цим товаром весь час?
Отлично работает. Лёгкая в управлении. Тихая. Легко чистить. Компактная. Из недостатков это аккумулятор. У меня 140м2 газона, если косить низко, то заряда не хватает, нужно заряжать аккум. Если косить среднюю высоту (55-60мм) то заряда хватает и ещё остаётся. Я докупио второй аккум, чтобы не ждать дозарядки.
Із заявлених 3 соток викосив максимум одну, розрядилась, акумулятор був повністю заряджений. Почистив і повернув в магазин, сказали що вживане візьмуть тільки на ремонт. Мені потрібен не ремонт, а повернення, щоб придбати більш потужний варіант. Машинка покі що на експертизі, якщо не повернуть гроші, буду підключати юриста.
Добрий день, Ігорю! Дякуємо, що поділилися відгуком. Нам шкода, що у Вас виник поганий досвід в користуванні. Заявлені 3 сотки скошування це величина відносна, оскільки все залежить від того, що саме скошується, який рельєф вашої ділянки та яке навантаження на газонокосарку. Зверніться в авторизований сервісний центр STARK, щоб перевірити роботоспроможність вашого акумулятора.
ссылка
Да, действительно разряжается примерно на 1 сотке. У меня 140м2, Я докупил аккумулятор чтобы хватало.
Купив 30 березня.Вийшла зі строю 31 березня.Як косарка то зручна але шуму набагато більше ніж у електричною яка пропрацювала 18 років за 290 гр.Відправляю у гарантійний ремонт.Як усе пройде поки невідомо але поломка через 45 хв це смішно.Можливо мені просто не пощастило бо вийшов зі строю мабуть підшипник .Ось так
Далі буде хуже, у них жахливі акумулятори, у мене вже не працює і рідний і додатковий, в сервісі сказали що можуть перепакувати за 5000 грн. за один!!!
Рідний відпрацював один сезон, додатковий два сезони.
Добрий день!
Добрий день. Будь-ласка звертайтесь до офіційного сервісу. Перепакувати акумулятор – то варіант, коли взагалі немає ніде в наявності для придбання або заміни. Але оригінальних акумуляторів дуже багато є в продажі. І на них ціна суттєво нижча за озвучений ремонт.
Посилання на АКБ - ссылка
Більше того, на всіх офіційних сервісах мають знати про наявність цих акумуляторів і актуальну ціну для придбання. Якщо ви бачите що вам дають не коректну інформацію, будь ласка скористайтеся зворотнім зв’язком на сайті Розетки та опишіть проблему вказавши місце сервісу куди ви зверталися.
Так це була відповідь з офіційного сервісу, с. Велика Димерка
Рекомендую, ціна - якість
Купив, зарядив акумулятор до повного зяряду вистачило на три п'ять хвилин роботи, напевно брак акумулятора, треба щоб в комплекті йшло два акумулятора, добре що на Розетці є повернення якщо вантаж має недолік.
Добрий день, Сергію! Приносимо вибачення, що у Вас сталася така ситуація. У таких випадках радимо звертатися до авторизованого сервісного центру ТМ STARK для діагностики товару чи заміни на новий.
В цілому газонокосарка нормальна для своєї ціни. Але ж ряд недоліків. Акумулятор тримає суттєво менше заявленого, 1-1.5 сотки, якщо косити 1 раз на тиждень. Прийшлось докуповувати додатковий. Через деякий час під час клсіння починає гірше закидувати траву в травозбірник, а налипає в зоні ножа. З плюсів компактність, мала вага, легкість у використанні.
Не работает.
Зарядное показывает что аккумулятор заряжен. А на на газонокосилке что разряжен. При этом газонокосилка пыталась стартонуть несколько раз, но не завелась.
Добрий день, Євген!
Дякуємо за зворотній зв’язок. Схоже, що Ваш акумулятор пошкоджений.
Зверніться до найближчого авторизованого сервісного центру ТМ STARK для діагностики чи заміни на новий.
Отличная газонокосилка, стрич газон просто удовольствие.
Супер, не дорогая лошадка, купил дополнительный аккумулятор, и то пока не пригодился, покупайте не пожалеете
А какой аккумулятор и где его можно докупить?
Добрый день.
К данному инструменту в комплект поставки входят аккумулятор и зарядное устройство.
Так же дополнительно Вы можете приобрести аккумулятор 18В 4.0Ач. Код товара на сайте Розетки: 286666968
Косилка себя оправдала. Для небольших участков то что надо. Косит хорошо, можно регулировать высоту скошенной травы.
Честно говоря, сомневался или стоит брать газонокосилку на аккумуляторе, но после первого же использования все сомнения как рукой сняло. Для небольших участков (у меня около 200 м2) - идеальный аппарат. Компактный, тихий, на выбор 5 режимов высоты скашивания, придраться абсолютно не к чему, тем более за такие деньги. Одного заряда батареи хватило на обучение, эксперименты и обработку всей площади. И еще осталось. Кому не хватит - можно докупить запасной аккумулятор и менять прямо в процессе.
В характеристиках зазначено що є мульчування хоча в комплекті заглушки немає.!!!
В мене заглушка для мульчування була вставлена в газонокосарку! Я одразу не помітив її і почав косити з нею мішок))) помітив лише коли заглянув в мішок і побачив що він порожній... Мульчує дуже добре))))
В мене теж та сама ситуація,заглушка є і мульчування дуже добре, тож з упевненістю можу рекомендувати дану техніку))
Після прочитаного знайшов заглушку та витягнув її
Довго вибирав між акумуляторною та від мережі. Зупинив вибір на даній моделі і після першого використання залишився абсолютно задоволений)) відсутність шнура надає змогу вільно та безперешкодно обкошувати дерева та кущі! Потужності вистачає, при густій траві оберти двигуна збільшуються автоматично, що дає суттєву економію батареї...
Исправьте описание, аккумулятора в коробке нет. Не вводите людей в заблуждение
Добрий день, Арсеній!
Акумулятор є в комплекті. Це одиничний випадок, що його не було у Вас.
Газонокосилка пришла без аккумулятора, не стал забирать в отделении розетки
Добрий день, Арсеній!
Дякуємо, за Ваш відгук. Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою проблемою. Подібних випадків не виникало з цим товаром. Зробимо все можливе, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому.