Отзывы покупателей о Телевизор Tesla QLED Q55S935GUS

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Артем Марчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Працює відмінно. Якість зображення чудова.

Достоинства:
    За таку ціну Топ.
    Недостатки:
    Поки невиявлено

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.

• сергей хруленко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за відгук! Раді, що телевізор Tesla QLED відповідає вашим очікуванням.

• Ірина Бабяк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

гарний телевізор. якість зображення супер, дуже гарний звук, все легко підключається, інтуїтивно зрозуміла навігація та налаштування. поки усім задоволені

Достоинства:
    гарний звук
    Недостатки:
    поки не було

Доброго дня, Ірино!

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Раді чути, що телевізор виправдав ваші очікування і ви задоволені якістю зображення, звуком та зручністю використання.
      Бажаємо приємного перегляду!

• Валентина Бобик

Все супер, відмінно працює

Доброго дня. Ми вдячні за Ваш відгук. Приємного користування.

• Сагайдак Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Телевізор дуже сподобався. Користуюсь пару неділь. Кольори чудові, виразні. Додатки встановила швидко. Ціна приємна. Не жалкую що вирішила купувати товар не дуже відомої марки.

Достоинства:
    Кольори, простота у використанні
    Недостатки:
    Поки не знайшла. Трохи відсвічює світло з вікна

Доброго дня, Ларисо! Дякуємо, що поділилися враженнями про телевізор Tesla Q50S935GUS. Радий чути, що вам подобається якість кольорів і простота у використанні. Бажаємо вам подальшого задоволення від перегляду!

• Сергій Пасагін
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Просто..дуже..задоволений. Давно бажав купити, але до війни все якось не наважувався, а тут вирішив що треба, бо може ніколи і не куплю. Дуже великий, я навіть відчувю що хочеться трошки відійти, від нього.
    Зображення супер, от цікаво як воно буде із Play Station себе відчувати.
    В цілому відчуття що за цю ціну це просто бомба!

Достоинства:
    Якість картинки, ціна, звук!
    Недостатки:
    Поки що не зрозумів, як треба зробити щоб можна було заходити в браузері в збережені. Чи щоб воно одразу відображалось на Домашній сторінці одразу.
    • Сергій Пасагін

мінус тільки один, менше за тиждень ціна стала на 1К дешевше)))))

Вітаємо!
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про телевізор Tesla Q50S935GUS. Дуже приємно чути, що ви задоволені покупкою і насолоджуєтеся якістю зображення. Сподіваємося, що ваш досвід із PlayStation буде не менш захоплюючим!

• Ігор Слухинський
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Замовив даний тв прийшов швидко, тиждень користуюсь поки що нарікань мало

Достоинства:
    Шикарний екран, та звук за такі гроші.
    Недостатки:
    Операційна система підлагує при включенні... Також проблеми з езернетом іноді відвалюється але зразу підключається по WiFi потім так само підключається.. і проблема не в проводі бо пробував два

Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук про телевізор Tesla Q50S935GUS! Ми раді чути, що вам подобається екран та звук. Ваша підтримка дуже важлива для нас. Щодо операційної системи та проблем з підключенням через Ethernet, ми передамо ваші зауваження нашим технічним спеціалістам для подальшого вдосконалення продукту.

• Олег Дмитрів
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Класний телевізор за такі гроші.Рекомендую!

Достоинства:
    Хороша матриця,звук непоганий
    Недостатки:
    Довго включається,але то дурниця

Вітаємо. Ми вдячні за Ваш відгук. Приємного користування.

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

телевізор нормальний, яскравий, коли не має світла то освітлює всю кімнату.
    трошки тупенький, натискаєш кнопку, меню з*являється через 1-2 секунди.

Достоинства:
    великий, яскравий
    Недостатки:
    трошки повільний

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про телевізор Tesla Q50S935GUS! Ми раді, що вам подобається яскравість та якість зображення. Зазначене вами питання щодо швидкості меню ми передамо нашій команді для подальшого покращення продукції.

• Анатолий Скороход
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Супер, мне очень нравится!

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався телевізор Tesla Q50S935GUS. Ваша підтримка надихає нас на подальші вдосконалення.

• Поліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

За ці гроші дуже крутий телевізор - якісне зображення, насиченні кольори, кут огляду чудовий, швидко реагує, ніяких лагань не помічено, гучний звук.
    Вартий уваги)

Достоинства:
    Ціна-якість.
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені телевізором Tesla Q50S935GUS. Ваша підтримка дуже важлива для нас.

• Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Телевізор брав по акції, за такі гроші - чудово. Звук на високому рівні, якість картинки чудова. WiFi - підключився без проблем.

Достоинства:
    Ціна, звук, зображення.
    Недостатки:
    Була затримка при відправлені товару, але в даному випадку не критична.

Вітаємо. Дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми дуже раді, що телевізор Tesla Q50S935GUS виправдав ваші очікування.

• Вип 777

Ціна відповідає якості!!!
    Якість звуку вищий рівень,якість зображення за цю ціну надзвичайна.

Доброго дня. Дякуємо вам за відгук про телевізор Tesla Q50S935GUS! Ми дуже раді, що ви задоволені якістю звуку та зображенням нашого продукту.

• Вячеслав Писаренко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Совершенно случайно увидел в продаже данную модель телевизора......И покупка превзошла все мои ожидания....Покупал здесь, в "Розетке". Ну во первых, очень быстро. Во вторых ТВ очень достойный за такие деньги. Технические характеристики, бомба. Повесил на стену, просто украшение. Доволен как слон. Ещё и гарантия 36 месяцев, надеюсь что не пригодится. Однозначно РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Лучший ТВ в своём сегменте
    Недостатки:
    Просто нет

Добрий день. Дякуємо за ваш чудовий відгук про телевізор Tesla Q50S935GUS! Ми раді, що ви залишились задоволені покупкою. Ваші враження допоможуть іншим потенційним покупцям зробити правильний вибір.

• Анастасія Лянко

Хороший , бюджетний варіант

Недостатки:
    Довго не хотів підключатись до вай фай, не дають гарантійний талон. Потрібно самому добиватись оформлення і тд. Говорять, шо чек і є гарантія.

Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук про телевізор Tesla Q50S935GUS! Ми раді, що ви задоволені покупкою.

• Вадим

Крутий тв, задоволений

Достоинства:
    Насичена картинка, чудовий варіант за приємну ціну
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про телевізор Tesla Q55S935GUS. Ми раді чути, що ви задоволені своїм вибором і вважаєте телевізор чудовим варіантом за приємну ціну. Ваші коментарі дуже цінні для нас.

• Влад Гончарук
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Телевізор вартує своїх коштів.

Достоинства:
    Нормальна якість і продуктивність. Доступна ціна!

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про телевізор Tesla Q55S935GUS. Ми раді чути, що ви задоволені його якістю та продуктивністю, а також вважаєте ціну доступною.
      Ваші позитивні коментарі дуже цінні для нас і допоможуть іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Шрек Болотний
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Купував на подарунок батькам, напевне, це найкраще що можна знайти із такою діагоналлю та за таку ціну.
    Збирається дуже легко, буквально вийняв із коробки, накрутив ніжки та підключив кабель живлення. Налаштовується теж просто, ступінь доктора комп'ютерних наук не потрібна.
    Порадували також ніжки із (напевне) силікону, металевих телестолик би точно не оцінив. Дуже здивувала наявність у комплекті із пультом батарейок, такої щедрості я вже точно не очікував у 2024 році.
    Читав коментарі людей про часті засвіти та биті пікселі у даної моделі, на щастя мене таке, судячи з усього, обійшло стороною.
    В цілому телевізор доволі спритний, дозволяє собі задуматися на декілька секунд тільки при включенні, що однозначно є плюсом (був гіркий досвід використання телевізора іншого бренду що зависав на 8-10 секунд навіть при переключенні каналів).
    Покупкою поки що дуже задоволений (як і батьки), можу рекомендувати дану модель до придбання.

Достоинства:
    IPS матриця, більш яскраві кольори у порівнянні із VA матрицею (яку нині пхають у 90% телевізорів); ціна; дуже грамотна упаковка телевізора в коробку, шанс пошкодження при транспортуванні мінімальний; Вбудований Wi-fi, гарно ловить через товстелезну стіну, при цьому крутить відео на ютубі в 2к без підвантажень
    Недостатки:
    Звук. Мені, як людині, розбещеній якісними навушниками слухати музику на вбудованих колонках взагалі не зайшло, проте для перегляду фільмів буде в цілому нормально. До гучності претензій нуль. Також, лише 2гб оперативної пам'яті, але тут вже нічого не поробиш, зараз стільки в майже усі телевізори ставлять.

Доброго дня. Дякуємо за ваш докладний відгук про телевізор Tesla Q55S935GUS. Ми раді чути, що ви та ваші батьки задоволені покупкою. Приємно знати, що телевізор легко збирається та налаштовується, а також радує якістю зображення та швидкодією.
      Ваші коментарі про зручні ніжки та наявність батарейок у комплекті дуже корисні для інших покупців. Дякуємо також за зауваження щодо можливих проблем із засвітами та битими пікселями, ми врахуємо це у майбутньому.

• Антон Х.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Телевизор очень хороший для своей цены
    Яркая картинка, шустрый, есть голосовой ввод, полностью оправдывает свою цену, порадовало что очень легкий и повесить его на стену не составляет труда, ножки сделаны из метала, не знаю как по устойчивости так как сразу повесили на стену, как по мне то телеку не хватает немного мощности динамиков, засветов на матрице не обнаружено, битых пикселей тоже

Не понравилось обслуживание в магазине, помимо того что телик некуда поставить для осмотра, нету никаких держателей или чего то подобного, куда можно поставить телек без ножек и все проверить, пришлось мудрить подставку из комплектного пенопласта, продавцы не очень довольны были когда я отказался от проверки на битые пиксели, и сразу же отошли от меня хотя не было людей в магазине, беру на розетке уже очень долго, остался не приятный осадок

Достоинства:
    Цена, качество, сборка
    Недостатки:
    Не понравилось обслуживание в магазине, если вы недостаточно крупный, у вас не получиться осмотреть товар

Доброго дня. Ми дуже вдячні за Ваш відгук.

• Олександр Коваленко

Всё нормально

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.

• Олекса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Повністью задоволений! За такі гроші не очікував таку якість.

Брав для гри з PS5. Задоволенний HDR та кольорами. Чорні відтінки теж порадували. Засвітів не побачив

Також скачав стімлінк с гуглплей та настроїв конект до пк. Все чітко і без лагів, залізо впоралось

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Хотілось би трохи яскравіший дісплей

Доброго дня. Дякує за ваш відгук про телевізор Tesla Q55S935GUS. Раді, що ви повністю задоволені його якістю та функціональністю, особливо при використанні з PS5. Цінуємо ваші коментарі про якість зображення, особливо стосовно HDR і чорних відтінків. Крім того, приємно чути, що підключення до ПК та геймінгові функції працюють чітко і без лагів.

• Данііл
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Відгук за тиждень користування.

Довго думали, який саме придбати телевізор.
    Вибір пав на Tesla Q50S935GUS, єдиний
    QLED телевізор за такою, відносно низькою, ціною (найдешевший серед інших QLED телевізорів). І не прогадали, телевізор просто
    бомба!

Якість картинки чудова, кольори насичені та приємні. До того ж є купа налаштувань
    зображення, де з цим можна погратися.

Вагалися відносно звуку перед покупкою, бо у відгуках писали, що потужності динаміків недостатньо. Не знаю, у невеликій кімнаті звуку повністю вистачає. Більше 25-30 зазвичай не вмикаємо. Якість звуку теж на рівні, особливо це відчувається на контрасті після користування старим телевізором.

Працює телевізор на базі Google TV, чесно сказати, ще не побачили переваг чи недоліків цієї оболонки. Вона є, і вона нормальна.
    Можна встановлювати безліч додатків на будь-який смак: стрімінгові сервіси, браузери, ігри, програвачі iptv, von та купу іншого.

Окремо варто відзначити можливість
    транслювати зображення з екрану
    смартфона прямо на телевізор. Штука прикольна та працює без нарікань.

Працює телевізор швидко, без підвисань та лагів. Вони присутні, виключно, при увімкнені телевізора, перші 5-10 секунд, але це, на мою
    думку, нормально для будь-якого пристрою.

Також у відгуках писали про те, що підвисає
    пульт. До покупки це теж насторожувало,
    але під час користування, такого не помітили (хіба що вже загадані підвисання у перші 5-10 секунд після увімкнення). Єдиним недоліком пульту є його розмір. Він досить великий, але це, скоріше, субʼєктивно.

Ще одна, маленька, але приємна, деталь - батарейки до пульта у комплекті) Я думав, що таке вже давно не кладуть, або я надто рідко
    щось купую.

Отже, можу сказати, що телевізор точно вартує своїх грошей. Покупкою задоволені на всі 100%. Хоч я й не люблю писати повністю позитивні відгуки, але це той випадок, коли дійсно нема до чого
    придратися.

Достоинства:
    Ціна-якість, гарне зображення, звук, швидкодія
    Недостатки:
    Завеликий пульт

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про телевізор Tesla Q50S935GUS! Ми раді, що ваш вибір виявився успішним і телевізор в повній мірі відповідає вашим очікуванням. Чудово, що ви задоволені якістю зображення, насиченими кольорами та швидкодією пристрою. Ваші коментарі щодо звуку, функцій Google TV та роботи пульта дистанційного керування будуть корисні для інших покупців.

• Кошель Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Це вже другий такий телевізор в нашій родині)

Достоинства:
    Основні переваги: -Матриця
    -Гарантія 3 роки
    -Розстрочка)
    Звук теж на дуже достойному рівні!
    Недостатки:
    Погано закручуютьсч болти в ніжки, ну прям треба дуже постаратись і вгадати з викруткою

Вітаємо. Дякуємо вам за ваш відгук про телевізор Tesla Q55S935GUS! Сподіваємося, що ваш новий телевізор Tesla принесе вам багато задоволення.

• Михайло Виклюк

Отримав я днями Tesla-диво,
    Не те, що на колесах, а те, що на стіні!
    З Розетки прилетів, мов блискавка з неба,
    І очі мої зачарував миттєво.

Швидкість:

Доставка – Tesla, їй-богу, не Tesla!
    Швидше за вітер, швидше за думку мою.
    Вмить з'явився на порозі, мов джин з лампи,
    І зачарував мене своїм екраном.

Розмір:

50 дюймів – краса, кайф і насолода,
    Але ж розмір, як кажуть, має значення.
    Вже думаю про 65, а може й 75,
    Щоб ще більше пірнути у світ кіно.

Якість:

Картинка – очі радіють, душа співає,
    Кольори насичені, звук – наче в залі.
    Фільми, серіали, ігри – все оживає,
    І в віртуальний світ тебе занурює.

Підсвітка:

QLED-підсвітка – це просто бомба!
    Чорний – чорний, білий – білий, ніяких півтонів.
    Контрастність – на висоті, яскравість – зашкалює,
    І все це за ціну, яка не кусається.

Ціна:

За такі характеристики – ціна просто смішна!
    Де ще знайдеш такий телевізор,
    Щоб і картинка, і звук, і розмір, і технології?

Висновок:

Tesla – крутий телевізор, це безперечно,
    І Розетка – магазин, що завжди на висоті.
    Рекомендую всім, хто шукає якість,
    І хто любить розмір, адже він має значення!

P.S.: Xiaomi – теж крутий, не сперечаюся,
    Але Tesla – це Tesla, і цим все сказано.

Достоинства:
    Переваги телевізора Tesla:

Швидка доставка з Розетки

50 дюймів – краса, кайф і насолода

Якісна картинка та звук

QLED-підсвітка

Низька ціна в порівнянні з аналогами
    Недостатки:
    Є й ложка дьогтю, куди ж без неї?
    Завантаження довше, ніж у Xiaomi.
    І пульт – кнопок тьма, як у космосі зірок,
    Навіщо стільки, коли є Xiaomi?

Доброго дня. Висловлюємо щиру вдячність за ваш вражаючий відгук про телевізор Tesla Q50S935GUS! Ви вдало передали всі переваги та захоплення, які можна відчути, користуючись нашим продуктом. Ваші враження про розмір екрана та взагалі враження від користування є надзвичайно важливими для нас.
      Дякуємо за те, що обрали телевізор Tesla, і за вашу довіру. Ми завжди стараємося задовольнити наших клієнтів і залишити вас задоволеними якістю наших продуктів та обслуговуванням.

• Максим Марчинський

Тільки придбав, насолоджуюсь, настройки зрозумілі, якість зображення 5а висоті

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки все ок

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук про телевізор Tesla Q65S935GUS! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені вашим новим придбанням і насолоджуєтеся якістю зображення.

• Сергей Козак
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Телевизор классный, очень тонкие грани и корпус из металла, звук отличный, очень нравиться что можно менять настройки экрана

Достоинства:
    Много
    Недостатки:
    Пока не нашли

Доброго дня! Вдячні за ваш відгук про телевізор Tesla Q65S935GUS. Раді, що вам подобається його дизайн. Також цінуємо, що ви задоволені якістю звуку та можливістю налаштовувати екран за своїми уподобаннями.

• Володимир Стецун
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Телевізор наче не поганий, але порівняно із аналогічною моделю самсунг відчувається різниця.

Достоинства:
    Доступна ціна, не погане зображення, шустрий.
    Недостатки:
    Засвіти внизу і збоку по екрану, звук в діалогах.
    • Павло Кучма

Фото засвітів будь ласка покажіть.

• Вячеслав Грыбынюк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Товар отличный, за быструю доставку.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Не можу налаштувати Т2, не має цифрових каналів, або я не знайшов. Зробив запит до служби підтримки Розетка, третій день очікую відповідь.
    + По двом кутам є засвіти, не великі, видно лише в темній кімнаті та на чорному фоні.
    Одним словом, якщо не налаштую телебачення буду повертати товар.

Достоинства:
    Картинка, звук
    Недостатки:
    Засвіти, не налаштовуються канали..
  • Кошель Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Купував для батьків, Підкупила гарантія 36 місяців і матриця QLED. Одразу після запуску працює досить шустро. Був здивований що він без проблем підключився до 5G wi-fi, це однозначно плюс! Телевізор залишає лише приємні емоції!

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Ігор Борщ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Телевізором задоволений, мій перший у такій діагоналі, вибирав довго і зупинився на цій моделі, за свою ціну достойна річ, корпус металевий, пульт працює без затримки, картинка класна, Смарт працює добре, без тормозів

Достоинства:
    Хороша картинка
    Недостатки:
    Звук мігби бути і по краще
    • Євген Сичов

Як Ви налаштували телебачення? Де знайти Т2?

• Яна Д.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Користуємося тиждень. Телевізор подобається, порадувала іграшка. Щодня дивимося з нього Ютуб, слухаємо музику, вмикаємо безкоштовні фільми на Мегого) Зображення чітке і яскраве, розміри екрану ідеальні (відстань до ТВ у нас 2.5-3 метри), битих пікселів не виявлено. Програми завантажуються досить швидко, приєднали всі необхідні акаунти і телефони. Це наш перший смарт-ТВ, але з усіма необхідними налаштуваннями розібралися інтуїтивно. Звук дуже гучний, боїмось ставити голосніше ніж на 15%. 36 місяців гарантії - це дуже круто і великий плюс даного ТВ, хоча сподіваюся, що проблем не виникне.

Достоинства:
    Розмір, якість картинки, відмінно працює підключення до телефону, гучність, 36 місяців гарантії, доступна ціна.
    Недостатки:
    Засвіти по краю екрану, які видні тільки на чорному фоні (на одному з фото, особливо внизу), але не критичні. Часто голоси людей у фільмах погано чути - тихіші, ніж музика (навіть в режимі "фільм").
    • Володимир Стецун

Погоджуюсь із вами, така сама ситуація із засвітами і звуком але мабуть за таку ціну щось краще не купити.

• Олександр Семеренко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

Замовив перевірку дісплею бо брав на подарунок мамі. Мама прийшла отримувати виявився брак дісплею. Не приємно!

Недостатки:
    Прийшов з дефектом матриці

Доброго дня. Нам дуже прикро що сталась така ситуація. Будь ласка, зверніться до сервісного центру.

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

В целом доволен, картинка отличная.

Телевизор взял, так как он подходил под ряд моих требований:

-4к изображение
    -операционная система Гугл и возможность транслировать картинку с телефона
    -Dolby atmos surround звук (но колонки надо другие, встроенные слабоваты..)
    -безрамочный корпус
    -поддержка wi-fi и нужные разьемы

P.S. У меня на пульт быстро реагирует …

Достоинства:
    Тонкий, классное качество картинки, гугл и все навороты , много нужных портов, без рамочный корпус, стильный дизайн.
    Недостатки:
    Встроенные колонки вообще не дают бас.
    При включении прогружается секунд 20.
    В целом долговато-то думает когда с телефона управляешь : включаешь видео или голосовой поиск, но как для андроида норм.
    • Анжелика Ворум

Фото пульта скиньте!

• Роман Шадчин

В настройках звука поиграйтесь, там можно настроить обьемный звук у меня в 65том звук бомба

• Дима Забєлін
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

За свої гроші чудовий варіант! Зображення чудове, звук не поганий, сам телевізор легкий. Дуже задоволений що взяв саме цю модель. Є нюанс з пультом ( буває довго думає), але гадаю що це не велика проблема.

Достоинства:
    Чудова якість зображення
    Недостатки:
    Буває затримка роботи пульта
    • Роман Шадчин

Відключіть пульт від блютуза, він стане краще працювати

• виталий борисов
    Продавец: Rozetka. Цвет рамки: Черный

фейковые телеки из польши,Плюс на display specifications немає ніякої інфи про цей «бренд» - 300 кандел ЯРКОСТИ- какой еще HDR?

Достоинства:
    Недостатки:
    все

Доброго дня. Телевізори Tesla офіційно імпортуються в Україну та мають всі необхідні сертифікати. В разі необхідності ви можете надати запит на їх отримання. Дана модель телевізорів підтримує HDR10. Бренд зареєстровано в Сербії та має всі міжнародні свідоцтва на торгову марку Tesla.