Каструля Brizoll універсальна, її можна використовувати для газових, електричних і індукційних плит. Каструля і кришка виготовлені з литого чавуну. Чавун є екологічно чистим матеріалом. Самий правельный і кращий вибір для приготування і гасіння: м'яса, овочів, риби, соусів та ін. Їжа приготовлена в чавунній пасуде буде смачніше й пахучіше, а також збереже всі корисні властивості продуктів. Поверхня посуду стійке до використання металевих ложок, лопаток і т. д.
Характеристики:
- Матеріал каструлі: чавун
- Матеріал кришки: чавун
- Об'єм: 0.3 л
- Діаметр: 10 см
- Висота стінки: 6.0 см
- Товщина дна: 4,5 мм
- Товщина бортів: 3,5 мм
- Вага: 0,8 кг
- Виробник: Brizoll
Особливості:
- Чавун володіє дуже високою теплоємністю, що робить можливим розігрівання до високої температури, на відміну від алюмінію, який має більш високу тепловіддачу і досягти таких температур не може. А це потрібно коли ми говоримо про випічці млинців або приготуванні на грилі.
- У чавуну низька теплопровідність. Чавунний посуд повільно гріється і довго зберігає тепло, розподіляється масивними стінками досить рівномірно, що дозволяє отримати, так званий, ефект «печі». Це особливо цінна якість для страв, які потребують тривалого часу приготування.
- Посуд з чавуну ідеальна для смаження, тушкування: овочеве рагу, каші, сирне фондю, тушковане м'ясо в казанках, м'ясо, риба, овочі на грилі, млинці на сковороді. Не дарма кухарі-професіонали використовують в своїй роботі саме посуд із чавуну.
Відгуки покупців 1