Великий літній розпродаж до -60%

Оцінка користувачів 1/5
на основі 2 відгуки
  • Тетяна Гулядик
    Відгук від покупця. Продавець: LORDSON. Популярні розміри: 100x200 см

Іншої відповіді не надіялись отримати. Юридично правильно, хоча і воєнний час. Цей відгук швидше написаний для покупців, щоб не купили, так як я. Тому що запах тримається вже другий місяць і раджу його зняти з продажу, щоб не попався вам мудрий покупець, тому що я, очевидно як і більшість, надіялась, що запах з часом пропаде.

Переваги:
    Недоліки:
    Їдкий запах не пропадає
  • Тетяна Гулядик
    Відгук від покупця. Продавець: LORDSON. Популярні розміри: 100x200 см

Купили матрас у травні місяці по частковій передоплаті. Прийшов запакований дуже добре. З першого погляду все норм. При розпаковці були видні сліди залитого, але сам матрас ніби не пошкоджений, але сильний запах якоїсь їдкої хімії (важко з чимось порівняти між сіркою та гумою- не паралон). При кожній можливості знімаємо чохол і провітрюємо на вулиці (2-3 рази в тиждень) і сам чохол прала, що аж знищила. Запах не пропав, вся кімната смердить, постіль, подушки і т.д. Тепер не знаєм, що робити. Продавець тут же пропав на деякий час.

Переваги:
    Недоліки:
    Їдкий хімічний запах
    • Продавець  LORDSON

Добрий день, ми дуже засмучені фактом, що Ви не задоволені матрацом, який придбали. Ми реагуємо на всі запитання покупців та вирішуємо будь які проблеми, якщо вони виникають. На жаль після отримання товару 05.05.2022 Ви не звернулись до нас жодного разу ні через особистий кабінет в "Розетці", ні по телефонам, які маєте, бо до відправки ми з Вами спілкувалися. То ми не пропадали, залюбки б вирішили всі питання. Стосовно самого матрацу: він вироблений на заводі ЕКОН в Болгарії згідно з вимогами ЄС, має відповідні сертифікати, не містить жодних шкідливих речовин. Поставляється покупцям у заводській упаковці. Як і всі нові товари після зняття упаковки може мати легкий запах, який згодом вивітрюється. Перед пакуванням на заводі перевіряють якість товару, перед відправкою клієнтам наші співробітники також ретельно оглядають його. Так як пройшло 1,5 місяці після отримання Вами товару, встановити, що саме відбулося з матрацом, довести провину транспортної компанії неможливо. Згідно закону "Про захист прав споживачів" повернути можна товар, якій не був у вжитку і не був пошкоджений протягом 14 днів.