Маслини в'ялені Marmarabirlik чорні. Маслини чорні в'ялені без розсолу. Збір маслин відбувається після того, як вони повністю дозріють і придбають чорний колір, саме тоді вони володіють м'ясистою структурою з тонкою шкіркою і маленькою, легко відокремлюваним кісточкою. Такі маслини багаті вітаміном А, залізом і кальцієм. Marmarabirlik — світовий лідер по виробництву оливкового масла і маслин і продукції з маслин На ринку з 1952 року. Енергетична цінність на 100 г продукту: 1499 кДж / 364 ккал Харчова цінність: Білки – 1.8 г, вуглеводи – 5.7 г, жири – 36.6 р (насичені жири — 5.9 г, харчові волокна — 2.2 м, сіль/натрій– 5.5/2.2 м, холестерин – 0.1 мг