Відгуки покупців про Крісло Янг Україна Ergo S 3204 MS69

Код:  204953563
Оцінка користувачів 4.83/5
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Сірий

Крісло чудове.Всі деталі скручені,тільки під'єднала,інструкція присутня.Продавець відповідальний,швидко відправив посилку.Діти дуже задоволені.Ціна відповідає якості.Дякую!

Переваги:
    Якість матеріалів
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Борсук М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Сірий

Зручне і якісне крісло , усім адоволені.

• Галина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Сірий

Я вперше пишу відгук. Купила крісло, син в іншому місті, вирішила скласти його сама. Зібрала все, крім спинки. Вона не відхилялася, стояла в мене вертикально, як камінь )))
    Сконтактувалася з виробником, представник Янгу записав мені відео складання, і в мене вийшло! Люди з Янг, ви супер, рівень обслуговування - вищий клас! Дякую вам!

Переваги:
    Крісло дуже хороше, попереднє, від того ж виробника, прослужило 17 років!
    Недоліки:
    Не знайшла.
  • Grius
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Сірий

Якісно зроблене, комфортне, зручні регулювання

Переваги:
    Гарна підтримка спини. Якісні матеріали. Продумана конструкція. Ідеально по категорії Ціна-якість.
  • Наталья Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Блакитний

Сегодня получили кресло. Спасибо огромное. Оформление очень быстро. Кресло просто шикарное. Красивое, удобное. Главное что дочь довольна подарком.

Переваги:
    Всё просто супер. Собрали быстро. Очень удобное. Спасибо.
    Недоліки:
    Нет.
  • Петро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Сірий

Зручне крісло. Регулюється кут сидіння, кут спиники, висота сидіння та висота спинки. Причому зручно та швидко. Мала мінімальна висота сидіння, тому крісло ідеально підійшло під мій зріст 173 см. Швидко збирається.

Зняв одну зірку тільки за упакування. Поясню чому: крісло прийшло в коробці, яка майже розвалилась, оскільки не була перемотана пакувальною плівкою, а тільки в скотчем в місцях відкривання. Коли отримав коробку, думав, що з неї повилітали комплектуючі, але все було на місці. Також спинка ззаду на пластику має потертість, напевно через те що стирчала з коробки, яка була в напів відкритому стані.

Переваги:
    Якщо коротко, то зручне крісло, яке за допомогою наявних регулювань можна підігнати під себе
    Недоліки:
    Упакування