День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Відеореєстратор Gazer F125

Оцінка користувачів 3.37/5
    Відгуки про товар у інших продавців
  • Роман Іванчишин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Спочатку був задоволений покупкою навіть порекомендував товаришу. Але як вияснили згодом реєстратор жахливо працює з програмою Gazer Dashcam. Пробував скачати усі можливі версії від 1.0.1 до послідньої. Нічого не допомагає вічно втрачає wi-fi з'єднання неможливо переглянути відеозапис. Хтось в коментарях писав що стороння програма Roadcam також пробував її результату нуль. Потрібно витягувати флешку та вставляти в комп'ютер для перегляду. А це вже до потопний вік.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Жахливе підключення для програми. Неможливо переглядати відео яке записане. Злітає wi-fi.
  • Максим Корнієнко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Реєстратор посередній, трохи живе своїм життям, але в цілому поки я їжджу, то ще жодного разу не було такого, щоб він вимкнувся в дорозі. Програма від Gazer давно не оновлюється, на Android 11 вона не підтримується, тож довелося качати Road Cam, добре, що реєстратор сумісний з цією програмою.

Переваги:
    Ціна, якість зйомки, розміри, можливість керувати файлами та налаштуваннями як з реєстратора так і з телефону.
    Недоліки:
    Глюки в прошивці, відсутність підтримки програми для нових версій.
  • Євген Олександрович
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Приблизно через місяць почав зависати! Тільки перезавантаження!
    Знімає норм! Глюки з зависанням!
    Записався на гарантії ремонт, подивимось чи виправлять

Переваги:
    Гарна картинка, ціна
    Недоліки:
    Через місяць почав зависати
  • Гр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Нормальный регистратор, качество видео хорошее. Рекомендую клеить крепление на статическую пленку (от сяоми подходит). Приложение на 15 андроиде работает фирменное гейзер дашкам, качаете на просторах файл апк - и все ок, даже обновляется через плеймаркет. Кабель в теплую погоду мягкий, длины с запасом хватило проложить. Были глюки (не писал видео) если включать перед запуском двигателя, видимо прокал/скачок напряжение. В целом, за эту цену - рекомендую

Переваги:
    Качество видео, надежность крепления, приложение
    Недоліки:
    За месяц 2 раза был глюк что не записал видео, читать ниже
  • Олег Нестеренко

Не рекомендую купувати

• Анатолій НАУМЧУК
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отримав бракований товар, живе своїм життям!
    Не рекомендую, марно витрачений час та кошти.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Несправність

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

Вистачило на півроку...

• Алексей Кулиш
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якість відео відповідає ціні. Акумулятор відсутній. Застосунок RoadVideo із App Store працює без проблем. Блок живлення одразу під заміну, бо після запуску двигуна (просадка напруги) реєстратор вимикався і не включався сам, тільки примусово.

Переваги:
    Ціна, розмір.
    Недоліки:
    Блок живлення слабий.
  • Олександр

Ціну завищено
    Якість відео непогана тільки при максимальному розширенні, довго завантажуються файли через wi fi,
    Через деякий час перестав записувати і зберігати файли, допомогло скидання на заводські. Ненадійний кронштейн.
    В жодному разі не буду більше купувати gazer

Переваги:
    Добра стабілізація
    Недоліки:
    Довго завантажуються файли
    Ненадійне ПЗ
    Ненадійний кронштейн
    Ціна явно завищена
  • Владимир Шелепанов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прибор тепер тільки в сміття Не беріть цю тм ніколи.

Переваги:
    Недоліки:
    Через пів року, неможливо підключитись с смартфонів.
  • Тетяна Масьович
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Легкий в користуванні. Єдине що пораджу перш ніж клеїти добре визначте місце, бо переклеїти буде дуже складно

• Олександр Калініченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Регістратор не поганий працює добре. Знімає відео. Є причина такого оцінки програма через телефон через раз працює. Ось сьогодні 13.02.25 в 19:00 підключив через телефон приєдналось провірив на телефоні як йде зйомки потім роз'єднав вайфай. Та через час вже не приєднується постійно викидає ошибку.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і залишили відгук.

Нам прикро, що у вас виникли складнощі. Наша команда завжди готова надати детальні рекомендації, відповісти на всі запитання та провести попередню діагностику пристрою та визначитися з наступними кроками.

Пошта для звʼязку: [email protected]
      Для звʼязку через зручний месенджер: перейдіть на сайт gazer.com та внизу сторінки оберіть зручний для вас месенджер.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ще до мінусів. Кабель з комплекту зимою переламавсч через 1-2 місяці. Біля штекера юсб біля прикурювача. Оскільки він вкладений по колу - тепер прийдеться штукувати іншим кабелем. Що норм гнеться в мороз. Купляв по акції за 1 тис грн. - терпимо. Якщо ціна без акції, краще купляти щось інше. Де виробник ще активно розвивається, а не забив на користувачів , скоро збанкрутує, і розпродує що небуть та як небуть аби остаточно не збанкрутувати. Але краще б додав ціну в 300 грн, і виправив ці всі критичні недоліки.

Переваги:
    Камера норм.
    Недоліки:
    А от додаток і додаткові елементи - бажають кращого. Відчувається що виробник ще норм продає саму фізичну камеру, а от на всьому решта починає сильно економити
  • Юрій Пилипенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Спочатку замовив в іншому магазині Відеореєстратор Globex GE-203W, так як є такий гаджет в користуванні (під час перевірки вмикався і відразу вимикався)-відмовився від замовлення. Потім аналогічний замовив на розетці-ситуація аналогічна. Вирішив більше не експерементувати і замовив Gazer F125 на розетці. Доставили на наступний день після замовлення- дякую розетці за оперативність.
    Даний гаджет порадував. Ціна, якість відео, карта пам'яті в подарунок. Простий в налаштуванні, присутня українська мова в меню пристрою і в інструкції, підключається до смартфона по вайфаю(через додаток RoadCam- скачував з інтернету, так як на плеймаркеті нема, рідна програма те що пише інструкція не працює (андроїд14)). Через смартфон можна дистанційно керувати реєстратором, переглядати і скачувати фото та відео, а також налаштовувати сам пристрій. Зняв тестове відео, скачав на телефон-якість відео і звуку супер. Максимальне розширення відео 2К(2304х1296) присутнє. Провів також тест роботи в автономному режимі(на вбудованому акб)- більше 7хв, вимкнув далі чекати не став, що не скажеш про Globex GE-203W(максимум 30сек). Дуже компактний.
    В комплекті присутній перехідник в прикурювач на 2 Usb входи, тобто можна в один підключити реєстратор, а в інший шнур для заряджання інших гаджетів, відповідно не приходиться думати яким чином заряджати решту девайсів в авто, мабуть при виборі пристрою це і відіграло вирішальну роль.
    Рекомендую!!!

Переваги:
    Якість відео-фото, робота пристрою від USB роз'єму(перехідника з комплекту або павербанку), присутність української мови, ціна, карта пам'яті в подарунок, робота в автономному режимі, компактність.
    Недоліки:
    Роз'єм на пристрої для підключення шнура міні USB(вже всі гаджети на tape-c). Не працює рекомендована програма для роботи із смартфону.
    • Віталій

Дякую за інформацію по застосунку RoadCam. Його використав.
      Застосунок Gazer не працює (закривається) та вже давно не підтримується розробником.

• Артем Ткаченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не знаю звідки стільки гарних відгуків, повівся на це. Товар був несправний з самого початку, не працював звук, ( виявив через пару днів коли забрав), але із за роботи не мав часу, щоб повернути цей відеореєстратор. Через тиждень роботи , почав глючити, то карти не бачить , то сам вимикається, то вмикається!!! Не рекомендую!!!
    Розетка, куди звертатись?

Недоліки:
    Глючить, не працює звук , про якість відео взагалі мовчу

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Юрій Юрій

В мене вимикається коли авто заводиться , або погано контачить контакт. Теж мінус, в ньому ж вбудований акум. Могли б зробити логіку вимикати камеру якщо живлення пропало на 10 сек. І більше. В не падіння напруги в машині - і все камера в перезавантаження. І при відновленні живлення через 1 сек. вона автоматично не включить , бо маж затримку. Ось такі нюанси

• Представник бренду

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і залишили відгук. Ми дуже цінуємо зворотний зв'язок.

Наша команда завжди готова надати детальні рекомендації та відповісти на всі запитання. У разі, якщо ви не впевнені у штатній роботі реєстратора, наші фахівці допоможуть провести попередню діагностику та визначитися з подальшими діями.

• Дяків Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пишу відгук звичайно що ж негативний!
    Дуже прошу не купуйте конкретно цей регістратор якщо ваші нерви вам дорогі))
    Користуюсь вже два місяця, додаток так і не працює, без нього це просто камера і у випадку дтп якщо у вас айфон, переглянути відео і тд, не можливо, бо додаток не працює, хіба будете шукати ноутбук чи людину з андроідом, і то на андроіді я не тестував))
    Сервісний відділ відповідає в ТГ, але все як звичайно « наразі додаток оновлюється, очікуйте оновлення» тобто ніколи) в інеті знайшов масу подібних відгуків яким вже 3 роки, тому такий висновок. При покупці будьте впевнені що ви отримаєте напівпрацюючий апарат, краще вже сяомі беріть, проблем з ним не буде.

Переваги:
    Не виявив
    Недоліки:
    Не працює додаток.
    Не працює при температурі нижче -5
    • Віталій

Так, застосунок Gazer не працює.
      Найдіть в AppStore застосунок RoadCam та використайте його.

• Представник бренду

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі з роботою додатку та використанням реєстратора.

Щодо роботи додатку – ми дійсно працюємо над оновленням для покращення стабільності та функціональності. Якщо у вас iPhone, рекомендуємо перевірити, чи ваш смартфон підключається коректно до Wi-Fi мережі реєстратора.

Щодо роботи при низьких температурах – реєстратор розрахований на експлуатацію в межах робочого температурного діапазону, але якщо виникають труднощі, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки, де вам обов’язково допоможуть розібратися в ситуації.

Ми цінуємо ваш відгук і готові допомогти вам отримати максимальний комфорт від використання нашого продукту.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарний реєстратор, топ серед аналогічних в цій ціні. Також добротна якість у вечірній час.

Переваги:
    Ціна і 2к з 30фпс
    Недоліки:
    Немає за цю ціну
  • Олег Карпович

Все супер

• Руслан Топалов

Неможливо підʼєднатися через додаток. iPhone 15. Просто викидає з додатку

Також ця проблема.
      В іншому коментарі підказали, що можна замінити в AppStore застосунок RoadCam

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникли складнощі. Рекомендуємо оновити версію додатка до актуальної в App Store.

• Олександр Загребельний
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

1) После выключения, все настройки сбрасываются.
    2) Качество видео, посредственное. Зачастую сложно рассмотреть номер впереди едущей машины.
    3) Через пару месяцев перестал подключаться к телефону.

Переваги:
    Недоліки:
    есть
    • Представник бренду

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

Щодо якості запису, вона може залежати від налаштувань пристрою — рекомендуємо перевірити параметри роздільної здатності, в налаштуваннях ви можете обрати якість 2304х1296, 1920х1080 або 1280х720. Також варто перевірити, чи знята захисна плівка з об'єктива, адже вона може впливати на якість зображення.

Наша команда завжди готова надати детальні рекомендації щодо встановлення та відповісти на всі запитання.

• Валерій Кайстренко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Довго вибирав собі відеореєстратор, і зупинився на цьому. У мене на роботі багато автомобілів, і на всіх стоять відеореєстратори різних виробників. Також є один "Gazer F125", після того, як порівняв якість зображення з усіх реєстраторів (особливо вночі), вибір зупинив саме на "Gazer F125". набагато дорожчі відеореєстратори вночі показали не кращу якість. Правда до смартфона не можу підключити, пише що "андроїд" стоїть новіший чим треба, але це не проблема. Всім рекомендую.

Переваги:
    Відмінна якість зображення.
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Юрій Пилипенко

Скачайте програму RoadCam з інтернету і буде Вам щастя. Працює, з цим регістратором, можна дистанційно ім керувати, переглядати і скачувати файли, а також налаштовувати сам регістатор.
      На плеймаркеті її нема.

• Анатолий Червинский
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь вже пів року. Ніяких недоліків не замічав, хороший бюджетний відеорегістратор

• Татьяна Гаврилюк

Доброго дня, з якою програмою дивитесь файли? Скачую на телефон не підтримує, на ПК теж ніяких програм щоб показали відео, напряму через вайфай з пристрою теж не показує, тільки початок ролика и постійно типо загоужає зірочка крутиться по центру

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

після пів року користування. Загалом нормальний відежрежстратор. Знімає добре. мінімалістичний. якраз те що треба. не щамітно в машині. кріплення хороше. налашутвання просте. екран після 1-2 хв гасне - не сліпить в очі.
    з мінусів це лише додаток - підключення з мобільного глючне і тормознуте. Але якщо з додатку не підключатись майже нікогли - то все норм. А при потребі спокійно можна скопіювати дані на пк (як в старих режстраторів) . Тут головна перевага це розмір та якість самої камери

Переваги:
    Малий розмір, якість зйомки
    Недоліки:
    Глючний додаток на мобільний
    • Юрій Юрій

також з плюсів повний комплект. + є також довгий кабель живлення котрий можна кинути під обшивко по колу скла. І навіть зарядка. Котра працює декаоли краще ніж базеус - юазес чомусь виключається на секунду при заведенні машини - і тим самим режстратор виключається і не включається. А рідна зарадяка звідси працює норм- хоча вона трхи більше виступає із прикурювача

• Дяків Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Раніше я написав поганий відгук про це відеорегістратор, через те що не міг підклбчитись по wifi з програмою від гейзер. Підключився потім, але прийшлось виклбчити мобільні дані на тел, потім апка постійно згорталась коли хотів відкрити файли щоб переглянути. Так вот, через це тверда 3. Але все пофіксилось за допомогою стороньої апки ROADVIDEO. Тому в кого така ж проблема, просто встановіть цю апку і все буде пучком

Переваги:
    Нічого не звичайного
    Недоліки:
    Стандартна програма не працює і постійно згортається при підклбченні.
    • Юрій Юрій

Пналогічно. Саме через додаток повністю портиться враження про реєстратор.

• Представник бренду

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

Функціональність Wi-Fi та роботи застосунку може залежати від налаштувань смартфона. Важливо перед підключенням вимкнути автоматичне перемикання між мережами, а також надати застосунку всі необхідні дозволи для стабільної роботи.

Оригінальний додаток оптимізований під реєстратор, і його використання забезпечує максимальну сумісність і коректну роботу пристрою. Якщо у вас виникли труднощі, наша служба підтримки завжди готова допомогти налаштувати все для комфортного користування.

• Артём Ильясов

За ці гроші норм.

Переваги:
    Якість зйомки в день,простота експлуатації.
    Кріплення хороше в ,,туге".
    Недоліки:
    Кабель живлення вже почав ламатись бо він з верху і постійно гнеться(думаю купити г подібний)
    В темну пору поганенько видно але нічого особливого і неочікував.
    Програма не підтримується(samsung m22)
    • Сергій Ваколюк

А кабель mini usb?

• Юрій Якубович
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

З часом перестало відкривати через програму, вибиває

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і залишили відгук.

Нам прикро, що у вас виникли складнощі. Рекомендуємо впевнитись, що додатку було надано всі необхідні дозволи в налаштуваннях смартфона. Наша команда завжди готова надати детальні рекомендації та відповісти на всі запитання. оригінальний.

Пошта для звʼязку: [email protected]

Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!"

• Олексій Бажал
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

В книжці до цього відеореєстратора вказано що в комплекті іде gps модуль, якого в наявності не виявилось ! В експлуатації ще не перевіряв

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Компактний відеореєстратор,до телефону підключила через додаток із інструкції,все наче працює,відео,фото,можна в телефоні переглядати вільно.завтра проїдусь по місту вдень,додам фото.

Переваги:
    Компактний,просте меню
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Артем Бибик
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

пристрій поганий не пише звук

Переваги:
    Недоліки:
    не пише звук
    • Представник бренду

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і залишили відгук.

Активувати чи деактивувати запис звуку можливо через меню налаштувань реєстратора.

• сергей Лопата
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не каректно работает. Сделал возврат. вайфай подключился, картинка не подтягивается в телефоне, при этом можно делать фото, но в галереи регистратора их нет. И скорей всего мне продели чей то не рабочий вазрат . Упаковка была без целлофана , на оптике не было пленки защитной

Недоліки:
    Не работает. Много времени потратил. Платил наличкой, а деньги вернут только на карту в течении недели.
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникли складнощі. Ми рекомендуємо перевіряти стан товару в момент отримання.
      Також рекомендуємо слідкувати за актуальністю версії в App Store або Google Play Store.

• Олексаднр Стаховський
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Відеореєстратор хороший, картинка теж, звук не дуже, але зрозумілий, надійно кріпитись.
    На коробці була намальована флешка, але її не було, довелося докуповувати

Переваги:
    працює нормально
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Додаток на телефон не працює. Неможливо видалити захищені файли

Переваги:
    не виявив
    Недоліки:
    не працює циклічний запис
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникли складнощі. Рекомендуємо оновити версію додатку до актуальної у App Store.

• Михайло Ченцов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Особисто як на мене це просто жах.
    1.Кабель живлення, чомусь в мене адекватно на працював тільки через штатний юсб, пепезавантажувався, прийшлось підключити через прикурювач
    2. Кріплення реєстратора - повністю не можливо закріпити щоб реєстратор не рухався
    3. Як на мене не зручно розташований вхід мікроюсб. Підключається зверху, краще б з низу
    4. Заявлені 2к - відсутні
    5. Кут зйомки відео якийсь дуже малий, здається що не відповідає дійсності ( порівнюю зі старим гейзерів
    6. Відео зйомки просто жах. Коли передивляєшся зняті відео, усі відео зависають. Незалежно від того в якому розширені знімає реєстратор.

Переваги:
    Не знайшов
    Недоліки:
    Всюди
  • Валерий Романюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Коштує своїх грошей, трохи були танці з бубнами, але пару раз перезагрузивши програму, скориставшись разок кнопкою песет, все настроїлось і запрацювало.
    Якість запису на хорошу четвірку, перегляд на тлф на відмінно, керування з тлф дуже зручно.
    Однозначно , враховуючи скидку і акцію на карту пам'яті, рекомендую до покупки...

Переваги:
    Малий розмір, якість відео
    Недоліки:
    Поки що немає, в користуванні один день
  • Ростислав Дрофа
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Реєстратор працює досить економічно, вмикається тоді, коли працює сам автомобіль. Варто відзначити наявність додатка Gazer Dashcam, що зручно для зберігання та перегляду відео. Якість запису хороша, у випадку ДТП номери машин можна розгледіти без проблем. Кут огляду широкий, на відео окрім дороги потрапляє ще й узбіччя. Загалом все ок, реєстратор у мене четвертий місяць, недоліків не помітив.

Переваги:
    Можна управляти через додаток у телефоні
  • Іван Саманюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Обрав реєстратор саме марки GAZER, через те, що вже 2 роки користуюсь магнітолою цього бренду і не мав жодних проблем з нею. Кут огляду, запис відео та звуку, все супер. Зручно керувати через додаток у смартфоні. Також перевагою є невеликий розмір та вага.

Переваги:
    Перевірений бренд, компактний
    Недоліки:
    Не знайшов