- Влад Р***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 20. Колір: Різнобарвний
Рекомендую
Гарна ціна, якість норм.- Переваги:
- Відправка швидка, день у день.
- Недоліки:
- Немає.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Фішки отримали, все добре!
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 20. Колір: Різнобарвний
Товар якісний, швидка доставка. Уважний менеджер. Рекомендуємо!
- Переваги:
- Товар відповідає опису, якісниц
- Недоліки:
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Все супер, прийшло швидко, дитина задоволена.
- Напольских Т***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 20. Колір: Різнобарвний
Товар відповідає заявленому. Гарна якість
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 20. Колір: Різнобарвний
Швидко відправили, через день було у мене в поштоматі із безкоштовною доставкою.
Товар повністю відповідає опису. 20шт, 5 кольорів по 4 фішки. Якісний пластик, не ламається.- Переваги:
- Відповідає опису
- Недоліки:
- Не виявив.
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Все добре
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Фішки такі як на фото, раджу замовляти
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою
Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
В цілому задоволений.
- Переваги:
- Адекватна якість
- Недоліки:
- Не виявив поки
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за відгук!
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 20. Колір: Різнобарвний
Все чудово)
Відправили в день замовлення.- Переваги:
- Швидка відправка. Товар був у наявності
- Недоліки:
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 20. Колір: Різнобарвний
Фішки чудово підійшли для моєї роботи тренером
- Переваги:
- Швидко надіслали
- Недоліки:
- Дар'я Н***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Фішки якісні, син задоволений
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Товар якісний. Яскравий.
- Данііл Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 20. Колір: Різнобарвний
Чудова якість. Кольори яскраві. Гарна пропозиція акційна.
- Недоліки:
- Ганна З***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Товар відповідає описанню.
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за відгук, . Бажаємо приємного відпочинку.
І, звичайно, чекаємо вас знову!
- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Фішки забрала з відділення вчора я задоволена покупкою, рекомендую!
- Переваги:
- Фішки яскраві та якісні, гнучкі що є важливим щоб вони не ламались
- Алена Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Шикарна якість, м'які але класно тримають форму. Дитині для тренувань саме те що треба. Магазин рекомендую, швидко зв'язались і відправили в той же день.
- Переваги:
- Якість, ціна, швидкість
- Продавець TURBO SPORT
Приємно з вами працювати. Дякуємо вам за відгук :)
Бажаємо приємних і продуктивних тренувать.
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Хороші фішки. Мені підійшли
- Карина В***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Чудові фішки
- Мар'яна Д***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Ці фішки незамінні помічники на полі. Дуже задоволена якістю. Дякую за швидку відправку)
- Недоліки:
- Влад К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 20. Колір: Різнобарвний
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 20. Колір: Різнобарвний
Посилка прийшла швидко. Товаром цілком задоволена. Є товарний чек.
- Переваги:
- Швидка відправка. Відповідність товару.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
звичайні фішки, як на фото, але дуже швидко відправили і отримали їх уже на наступний день, задоволені
- Переваги:
- все, як на фото
- Саша Щ***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Фишки пришли в целостности сначало посчитал что их 9 но понял что я дурак в целом советую )
- Переваги:
- Достойнейшие
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за довіру! Звертайтесь ще, будемо раді
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Дякую! Фішки отримала швидко. Замовленням задоволена.
- Переваги:
- Швидкість та ціна
- Недоліки:
- Якось не знайшла їх)
- БИЛОУС Л***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Дякуємо,все швидко,вірно,і якісно!!!Дитина задоволна
- Переваги:
- Дякуємо!!!!Все дуже гарно ,швидко,дитина задоволена
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за довіру! Звертайтесь ще, будемо раді
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Дякую
Дякуємо за Ваш відгук!
- Давід С***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
прийшло за 1 день дуже дякую фішки топ
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за зворотній зв’язок. Будемо раді співпрацювати з вами ще
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 10. Колір: Різнобарвний
Зручні в транспортуванні , купувала для племінника .Товаром задоволений
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування!
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Кількість в упаковці: 20. Колір: Різнобарвний
Швидко відправили, товар якісний.
- Переваги:
- Все, як на малюнку
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування!