
Немає в наявності
100₴
Продавець:
Цей вид норі характеризується більш насиченим смаком, вираженим ароматом. Листи міцні, але не дуже товсті, тому не перебивають смак та приємні при вживанні в їжу.
Помилково вважати, що норі використовують тільки для приготування суші. Насправді ця різновид водоростей досить широко використовується в кулінарії. Зокрема, як інгредієнт для салатів з морепродуктів, гарнірів і навіть випічки. Разом з тим листи норі можуть використовуватися як смакова добавка в японських супах (місо-суп, бульйон Даши) або японської локшини. У зазначених стравах морська водорість використовується у вареному вигляді, для чого норі нарізують на довгі смужки, а потім кладуть у бульйон або воду.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 5.8 г, жири – 0.28 г, вуглеводи – 30 р.
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал (837.36 кДж).
Кількість: 10 аркушів.