
Немає в наявності
100₴
Продавець:
Місо-суп Akura на основі пасти з бобів – традиційна страва японської кухні. Історики вважають, що вперше його приготували дві з половиною тисячі років тому буддійські ченці. Науково доведено, що це блюдо позитивно впливає на організм людини. Як вважають японські дієтологи, місо-суп дає людині життєву енергію і силу, саме тому його рекомендовано вживати на сніданок. Японці їдять місо-суп дуже часто, він є для них найважливішим після рису продуктом. Цілком ймовірно, саме тому японці вважаються однією з найздоровіших націй світу. Місо-суп досить простий у приготуванні, особливо якщо з вечора заготовити овочевий бульйон, його складову.
До складу набору входять: водорості вакаме – 20 г, бульйон рибний хондаши – 30 г, паста соєва місо – 80 г, приправа «рибний бульйон хондаши», сіль кухонна харчова, крохмаль кукурудзяний, мальтодекстрин, лактоза, екстракт боніто, Е621, суміш білого і чорного кунжуту, водорості вакаме, широ паста місо – вода 46%, соєві боби 23,2%, рис 16 8%, сіль 12%, спирт 2%.
Вага: 180 г