
Немає в наявності
85₴
Продавець:
Норі – пресовані листи червоних морських водоростей роду Порфіру, певною мірою нагадують папір. В Японії цей продукт є одним з найбільш популярних морських овочів. Спосіб виготовлення норі нагадує виготовлення паперу: водорості подрібнюються, піддаються висушування і після проходження всіх технологічних процесів виходять зелені листя.
Листи норі переважно використовуються для приготування суші. Конструкція ролу тримається саме на норі: рис для суші викладається на лист і скручується. Також можна використовувати і в якості гарніру, смакової добавки в японські супи (місо-суп, бульйон Даши і т. д.) та компонент японської локшини. Морська водорость норі використовується в даних стравах не в сухому, а вареному вигляді. Попередньо листи нарізують на довгі смужки, після чого поміщають в бульйон або воду.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 5.8 г, жири – 0.28 г, вуглеводи – 30 р.
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал (837.36 кДж).
Кількість: 10 аркушів