Норі для приготування суші AKURA, 10 аркушів. - зображення 1
Особливості
  • Вегетаріанські
  • Немає в наявності

85

Продавець: Atlas

Опис Норі для приготування суші AKURA, 10 аркушів.

Норі – пресовані листи червоних морських водоростей роду Порфіру, певною мірою нагадують папір. В Японії цей продукт є одним з найбільш популярних морських овочів. Спосіб виготовлення норі нагадує виготовлення паперу: водорості подрібнюються, піддаються висушування і після проходження всіх технологічних процесів виходять зелені листя.

Листи норі переважно використовуються для приготування суші. Конструкція ролу тримається саме на норі: рис для суші викладається на лист і скручується. Також можна використовувати і в якості гарніру, смакової добавки в японські супи (місо-суп, бульйон Даши і т. д.) та компонент японської локшини. Морська водорость норі використовується в даних стравах не в сухому, а вареному вигляді. Попередньо листи нарізують на довгі смужки, після чого поміщають в бульйон або воду.

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 5.8 г, жири – 0.28 г, вуглеводи – 30 р.

Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал (837.36 кДж).

Кількість: 10 аркушів

Характеристики Норі для приготування суші AKURA, 10 аркушів.

Особливості
Кількість аркушів норі
Вага
Кількість в упаковці, шт.
Термін зберігання
  • 24
Умови зберігання
  • хранить при температуре от 0 до 25 ° С в сухом темном месте
Країна-виробник
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

  • Поганий
  • Так собі
  • Нормальний
  • Добрий
  • Чудовий

Додати фотографії

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.