Опис Італійська борошно Molino di Pordenone MANITOBA (5 кг)

Борошно для випічки білого пшеничного хліба, панетонов, багета, чіабати з високим вмістом білка. Тривале бродіння - 24 год і більше, добра еластичність і кулінарні якості.W:390-420, P/L:0,65-0,8, кл. - 13,5%.


Характеристики Італійська борошно Molino di Pordenone MANITOBA (5 кг)

Вага
Країна-виробник
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

  • Поганий
  • Так собі
  • Нормальний
  • Добрий
  • Чудовий

Додати фотографії

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами.