Топ вибір інфлюенсерів

Каструля Snt stТ401

Код:  322282021

Каструля Snt stТ401

Код:  322282021

Немає в наявності

240

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Каструля чавунна лита. Об'єм: 2 л Матеріал: чавун Колір: чорний Переваги чавунного посуду: 1. За рахунок низької теплопровідності чавунний посуд порівняно повільно нагрівається і довго зберігає тепло (добре для тривалого приготування страв). 2. Термін служби чавунного посуду практично не обмежений. 3. У чавунних каструлях їжа практично не пригорає. 4. Чавунному посуді на страшний перегрів. 5. Чавунний посуд нагрівається набагато сильніше алюмінієвої, що необхідно для смаження і особливо для приготування страв на грилі. 6. Можна використовувати будь-які аксесуари, в тому числі металеві. Якщо ваш вибір припав на посуд з чавуну без будь-якої обробки, необхідно перед початком використання провести певні дії для того, щоб очистити сковороду від машинного масла і підготувати її для подальшого використання. 1. Видаліть масло з допомогою сухої ганчірки. 2. Вимийте виріб з гарячою водою і миючим засобом. 3. Сковороду прожарити з сіллю (протягом 40-60 хвилин) - це дозволить позбутися від запаху машинного масла. Прожарювати краще в духовці при температурі 175-200 градусів Цельсія, але можна і на звичайній плиті. 4. Змастіть сковороду рослинною олією і знову прожарити протягом 25-30 хвилин – в результаті цієї процедури створюється захисний шар, який перешкоджає корозії і володіє невеликими антипригарними властивостями. При подальшому догляді за чавунною посудом потрібно знати, що чавун – матеріал, легко піддається корозії. Тому потрібно дотримувати наступні правила: 1. У чавунному посуді не можна зберігати їжу. 2. Мити чавунну посуд потрібно по можливості без використання агресивних абразивних і миючих засобів (це руйнує утворився антипригарний шар) тільки вручну без використання посудомийної машини. 3. Після миття виріб потрібно як слід просушити. Кращий спосіб – це поставити її на кілька хвилин на вогонь до повного висихання. 4. Зберігати чавунну посуд потрібно в сухому вентильованому місці Якщо з якихось причин чавунна сковорода поржавіла, її можна досить просто відновити. Для цього потрібно видалити всю іржу абразивом (у простих випадках достатньо посудній губки, у складних - можна використовувати наждачний папір ), вимити виріб, змастити його олією і прожарити протягом 25-30 хвилин.

Характеристики

Місткість, л
Кришка
Матеріал кришки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Увага! В описі/характеристиках товару вказаний загальний (розрахунковий) об'єм посуду. Фактичний об'єм може бути меншим на 10-15%.

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image