Відгуки покупців про Смарт-годинник AMAZFIT Bip U Pro Black

Оцінка користувачів 4.83/5
  • Юрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

3-тя версія набагато гірша ніж 4-та, в четвертій відображаються смайлики а в третій квадратики

• Олена Я***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink

Замовлення отримали швидко. Годинник відповідає характеристикам, ще кращий, як на фото. Дякуємо, дитина дуже задоволена.

Переваги:
    Все якісно та швидко!
    • Продавець  StarLight

Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Олена К***

Все працює чудово, відправили швидко. Зі мною навіть зв‘язалися щоб перепитати чи все ок. Товар хороший і сервіс чудовий.

Переваги:
    Якісна збірка, захист від пилу і води, керування музикою і камерою–це дуже зручно.
    Недоліки:
    Якщо у вас не сяомі, то скоріш за все ви побачите не всі фішки.
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Анна М***

Годинник хорошої якості. Тримає заряд 5 днів точно. Заряджається приблизно за 2,5 години. Фунціонал хороший. Єдине - не розібралася з голосовим помічником, але це не проблема. Екран невеликий, на тонке зап'ястя підійде. Якість зображення хороша. Ціна трохи завищена як на мене. Навіть дешевше можна взяти хорошу підробку Apple. В усьому іншому годинник хороший, мені подобається. Підключається швидко, лише додаток треба встановити. Не глючить

Переваги:
    Багато
    Недоліки:
    Ціна трохи завищена
    • Продавець  StarLight

• Анна М***

Доповню відгук. 3 місяці не прослужили - перестали приходити повідомлення. Блютуз його просто не бачить після скидання налаштувань до заводських. Видаляла і знову скасувала програму- глухо. Годинник просто годинник і крокомір. Куди звернутися щодо ремонту по гарантії?

Розібралася. Треба було поритися в налаштуваннях. І гугл на допомогу

• Анастасия В***

Отримала годинник,все супер працює,гарний на рукі

Переваги:
    Швидкий,багато функцій
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  StarLight

• Валерия С***

Отримала годинник, просто в захваті.
    На руці виглядає ідеально, все працює секунда в секунду.
    Повідомлення приходять одразу і дзвінки також.
    Колір ремінця універсальний, підходить під все.
    Рекомендую, хто хоче гарний годинник по приємній ціні і гарній якості

Переваги:
    Всі повідомлення та дзвінки приходять одразу, стильний, легенький)