Відгуки покупців про Льодянка Prosperplast KID 2 синя

• Відгуки про товар продавця TRD
  • Яна
    Відгук від покупця. Продавець: TRD. Колір корпуса: Рожевий
  • Игорь Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Синій. Колір корпуса: Синій

Свою задачу выполняет. Уже неделю мы "не вылазим"с горки,а она до сих пор целая.

• ЕКатерина И***

Переваги:
    Легке
  • Влада П***

Для дитини щастя)

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Зелений. Колір корпуса: Зелений

Норм

• В'ячеслав О***

Міцна, повністю відповідає своєму опису. Дитина задоволена!

• Олена К***

Нормальна льодянка, краш-тест витримала. Але для дитини 140 см зросту в зимовому комбінезоні посадкової площі трохи не вистачає

Переваги:
    Нормальна льодянка
    Недоліки:
    Після кількох використань не виявлено
  • Оксана С***

Якісний матеріал, не дубова, дитині сподобалось. Доставка швидка. Всім дякую))

• Евгений П***

Дітям дуже сподобалось

Переваги:
    За таку ціну - супер
  • Христина

Чудова!

• Наталия К***

ледянка хорошая, качество хорошее

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    слишком скользкая
  • Александр

Со своей функцией справляются. Как по мне, то не хуже и не лучше чем аналоги.

• Тусменко В***

Отличные санки)))) скользят супер. Компактные

Переваги:
    Цена
  • Альона Н***

Дуже зручна і для 3з рісної дитини і для дорослого, форма безпечна, без бортиків. Не є дубова, на морозі не твердне. Ручка не пласка, а обємна, тобто зручно триматись і при їзді, і при переносці.

Переваги:
    Зручна, легка, зручна ручка
  • Катя

Отличная ледянка!!!Ребёнку 9 лет подошла отлично.Сегодня забрали и уже испробовали.Купили для разнообразия,санки не всегда удобно брать с собой.На ледянке же,очень легко и быстро,оказывается,съезжать.Гибкая и очень быстрая

• Юлия П***

Отличная ледянка, сыну 10 лет зашла на ура. Младшему 4 года напротив, не понравилась, и даже испугался после первого спуска, так как она очень сильно скользит, будьте осторожны.

• Роман Р***

нажаль купили дві одного кольору - це мінус розетці, могли б якщо продають по дві - давати можливість прибдати різні кольори. Діти вагою 22-26 кг іздять добре, вона добре ковзає, добре керується, міцна

Переваги:
    Надійна, міцна гарно керується
  • Покупатель

Одна треснула через пару спусков, вторая нет.

Переваги:
    Дешевизна
    Недоліки:
    Надежность
  • Таня Б***

Купила дві льодяники, так як продаються тільки по дві. Обидві тріснули. І п'ять разів не покаталися( причому це не залежить від ваги дитини. Одна дитина 30 кг важить, інша 50. Не раджу купувати. Залишилася ціла тільки велика кругла з якісного пластику, яка коштує в рази дорожче.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Швидко тріснула
  • Марія

Якісний і міцний пластик. Ковзають добре. Дитині сподобалися.

Переваги:
    Міцні, добре ковзають.
  • Ольга Т***

Отличная ледянка, качественный пластик. Подходит детям и взрослым.

Переваги:
    Качество
  • Оксана Р***

Гарні,цікаві,зручні.

• Максим С***

Скиньте будь ласка фото поряд з людиною. я хочу подивиться наскільки вона велика

• Віталій Г***

Отличные санки-ледянки, катаемся всей семьей. Как всегда, розетка на высоте. Спасибо!

Переваги:
    Качество, большие

Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Синій. Колір корпуса: Синій

Скиньте будь ласка хтось фото поряд з людиною. я хочу подивиться наскільки вона велика

• Олексій С***
    Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Зелений. Колір корпуса: Зелений

Нарешті видалася можливість випробувати ці санчата. За декілька днів активного користування вони показали себе дуже добре. Пластик навіть на вигляд міцний, і на практиці також, не зламався і не пошкодився. Ковзають добре. За ручку дитині триматися зручно. На вигляд красиві. Рекомендую.

Переваги:
    Міцний пластик, гарно ковзають