Відгуки покупців про Набір інструментів Stanley отверток, головок, вставок 57 шт. (STHT0-62143)

Оцінка користувачів 4.74/5
на основі 73 відгуки
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 38 + 75 + 100 + 150

Насторожили некоторые отзывы о кривых отвёртках и недостатке бит в наборе, проверил всё на месте, с этим нет проблем.Но есть недоработки в комплектации как я себе представляю, зачем два одинаковых набора головок торцевых и нет трещётки ?
    Так же нет бит формата PZ. Стенли, ну вы серьёзно? Сейчас более половины саморезов именно с этим шлицом, а у вас нет ни отвёрток ни бит в таком богатом наборе. Печалька. Так же есть претензии к маленьким отвёрткам , особенно звёздочкам. Нет чётких граней на этих мелких звёздочках, какие то они "рыхлые" не чёткие такие. Даже на дешманских наборах из Китая эти звёздочки куда приятнее смотрятся. Так же наконечники на отвёртках не из чёрного металла , а просто крашеные . Они будут обдираться во время роботы и иметь не приятный вид. Ну вот и всё что я хотел сказать из критических замечаний ,которые я увидел на первый взгляд. Возможно я чего то не доглядел. Покупать или нет- думать вам, я бы сейчас уже не купил.

Переваги:
    внешне выглядит красиво
    Недоліки:
    На первый взгляд вроде бы нету ,но если присмотреться повнимательнее....
  • Юрій

Набор класний...але є брак

Недоліки:
    Справді, викрутки трохи кривуваті, особливо видно у довгих
  • Євген

У всьому цивілізованому світі на бракований товар роблять уцінку з детальним описом браку, а в нас чекають Чорну п'ятницю і продають його як новий тільки по акційній ціні.
    Вирішив на чорну п'ятницю прикупити два набори цієї фірми
    Набір викруток Stanley 57 предметів (STHT0-62143)
    Набір викруток для точної механіки Stanley Watchmaker (1-66-039)
    Забираючи покупку помітив, що наклейка була відклеєна на STHT0-62143 та цьому не придав значення. Мало що, може комплектність перевіряли при відправленні.
    Дома першим відкрив маленький набір так як була потреба ним скористатись і помітив, що вони трішки криві, а також не центровані, на деяких зміщений центр. Цьому також не придав значення, так як браки трапляються всюди.
    Та коли відкрив більший набір то все стало зрозуміло.
    STHT0-62143 мам також явно не рівні викрутки, кривуваті.
    Висновок.
    Схоже розетка під виглядом акції продає бракований товар, дуже розчарований.
    Невже так важко бракований товар чесно продавати з уцінкою та відкрито описати причину уцінки?

Переваги:
    виглядає надійним
    Недоліки:
    багато браків
    • Євген

Відніс на точку видачі зробити заміну, чоловік за прилавком був здивований, чому мені ця незначна кривизна так принципова, чим вона заважає в роботі .)))
      Результат заміни мене не дуже обрадував, вони хоч і нові набори прислали, та все-рівно як в одному так і в іншому наборі знайшлось по 1шт. бракованій викрутці.
      В більшому наборі маленька викрутка T8 має кривий стержень, якщо її покрутити з боку то добре видно як гуляє крива вісь.
      В малому наборі також був брак.
      Попереднього разу в малому наборі був зміщений центр у хрестовій викрутці, цього разу зміщений центр у великій плоскій. Оскільки в роботі я в основному користуюсь хрестовою, а плоска та зірочка в мене лежить без діла то я забрав ці два набори, щоб більше не тратити час на ці заміни але в якості стенлі я дуже розчарований. Можливо сталь в них хороша, не злизується швидко як в конкурентів та стільки браків це занадто.

• Петр В***

Набор хороший.Не проверил при получении.Как мне показалось заводская упаковка не была нарушена.При вскрытии оказалось не хватает 3-х насадок.

Переваги:
    Набор хороший
    Недоліки:
    В наборе не хватает 3-х насадок
  • Михайло

за такі гроші,добртний,та удобний набір

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    незнайшов
  • Андрей

Взяв батькові в подарунок. Він навіть трохи розгубився від кількості в наборі. Тепер стало набагато більше ніж 2,5 викрутки. Подарунком дуже задоволений!

Переваги:
    Ціна\якість
  • Володимир

Сподобалась різноманітність комплекту,викрутки намагнічені,Набір просто супер,

Переваги:
    ціна-якість
    Недоліки:
    час покаже
  • Виктория Д***

Мужу монравился. Качественный набор. Много разных отвёрток. На все случаи жизни

Переваги:
    Качественный набор
    Недоліки:
    Неудобно хранить. Есть вариант только крепления к стене или надо придумывать как хранить, в какой коробочке
  • Лариса С***

брала на подарок, именинник остался доволен, рекомендую

Переваги:
    красиво выглядят
    Недоліки:
    пока нет
  • Дмитро С***

хороший набор за эти деньги. не пожалеете

Переваги:
    соотношение цена-качество
    Недоліки:
    не обнаружил
  • Игорь Д***

Однозначно советую купить, кончики намагниченные ,что позволяет удерживать шурупы

Переваги:
    Полноценный набор отвёрток, ничего докупать не надо
    Недоліки:
    С торцевыми не разобрался
    • Дмитрий П***

Там отдельно метрические, отдельно дюймовые.

• Алёна

Товар качественный. Служит уже достаточно долгое время (приобретен 07.10.2019), используется довольно часто. Пережил не один ремонт. Держатель отвёрток удобно крепиться на стену. В общем и целом - мы с мужем товаром довольны.

Переваги:
    Цена-качество
  • Денис К***

Все супер

Переваги:
    Багато инструментів
  • Назар

Майже рік у використанні і все ок. Класний набір

Переваги:
    За таку ціну цілком хороший комплект
  • Ольга С***

Супер набір! Однозначно рекомендую.
    Купувала чоловіку на подарунок, якість супер. Сподобалась різноманітність комплекту, який стане незамінним помічником як у домашніх, так і в робочих цілях.

Переваги:
    Якість, ціна, комплектність
    Недоліки:
    Відсутні
  • Виталий Л***

#мояраспаковка

Переваги:
    ОК.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
  • Анастасия Г***

Очень хороший набор! Супруг доволен

Переваги:
    Качество
  • Андрей К***

Отвертки супер. Для гаража то что надо.
    Хорошая комплектация и цена. Также отмечу
    полку для отверток как раз для гаража, так что все супер.

Переваги:
    Хорошая комплектация.
    Недоліки:
    Нет.
  • Сальников В***

Хороший набор. Пользовался пару раз, но под серьезной нагрузкой. Биты не погнуло, как это иногда бывает.

• Максим С***

Раджу для невибагливих. Топ за свої гроші

Переваги:
    Якість, кількість
  • DJ

Крутий набір з великою кількістю товарів, Stanley якісний виробник - купляю ці викрутки вдруге - задоволений, рекомендую
    #моєрозпакування

Переваги:
    якісні викрутки
  • Алексей Л***

Большой функционал и занимает мало места

Переваги:
    Цена - качество
    Недоліки:
    Пока нет
  • Віталій Д***
  • Максим Н***

Все супер. Качество норм.

Переваги:
    Хорошее качество за такую цену
    Недоліки:
    Ещё бы ящик к ним)) Но это придирки
  • Светлана П***

Набор покупала мужу на подарок. Он в восторге. Есть все варианты отвëрток. Ещë и хорошая скидка.

Недоліки:
    Нету.
  • Вячеслав Б***

Суперский набор

• Тарас Ф***

Гарний набір викруток. Не ховаю його далеко так і тримаю у коробці, хоч комора поруч. Якісний товар.

Переваги:
    Різні розміри та форми викруток .
  • Уляна Г***

Купляла набір чоловіку на подарунок, дякую Розетці за швидку доставку.
    Викрутки хорошої якості,тим більше по акційній ціні.Чоловік задоволений і я теж.

Переваги:
    Великий вибір насадок і викруток
    Недоліки:
    В процесі експлуатації почую від чоловіка)))
    • Человек

Какие основания для оценки 4 , а не 5?

• Влад В***

Класний набір за свої гроші

Переваги:
    Багато, якісні, зручні викрутки.
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Максим М***

При проверке комплектации оказалось что большая минусовая отвёртка отсутствует,а место её две средних минусовых.

Переваги:
    Качество,не успел оценить.
    Недоліки:
    Не правильная комплектация.
  • Сергей Б***
  • Олег М***

За таку ціну супер викрутки.

• Алина Ч***

Все супер чоловікові сподобалось

Переваги:
    Дешевше чим в магазині
  • Евгений Т***

Отличный набор, куча отвёрток и насадок !

• Юлдуз Г***

Брала мужу, ему понравилось. Цена не большая качество хорошее. В использовании год.

• Антон Б***

Брал на подарок, тесть доволен

Переваги:
    качество