- Арсеній ЗінченкоВідгук від покупця. Продавець: Щедроліс
Чудовий набір, купую вже втретє. Використовую замість варення - 1-2 чайних ложки на чашку чаю.
- Переваги:
- Смачний, насичений
- Недоліки:
- Присутній сахар
- Жанна ЧечельВідгук від покупця. Продавець: Щедроліс
дякую за вчасно відправлені чаі
- Переваги:
- швидка доставка
- Ярослав ЛяхВідгук від покупця. Продавець: Щедроліс
Дякую
Щиро дякуємо за відгук!
- Олександр РождовВідгук від покупця. Продавець: Щедроліс
Чаї з малини та журавлини навіть трохи більш начисені, ніж типове варення з цих ягід, чай виходить дуже смачними із вказаними дозуваннями.
Обліпихові чаї, хоч і мають приємний запах, ніби дуже розведені. Їх треба використовувати ледве не в двічі більше, ніж рекомендовано, для достатньої "обліпиховості". Обліпихові кістки в чаї також ні до чого, і їх добре було би відфільтровувати.
Рекомендую купляти перші два різновиди окремо, а обліпихові - оминати.
Пакування посилки якісне, банки також якісні та красиві (хоча трохи зависокі, аби комфортно діставати чай чайною ложкою).- Переваги:
- Смачні та начисені чаї з малини та журавлини
- Недоліки:
- Менш смачні та начисені чаї з обліпихи
- Продавець Щедроліс
Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Щиро раді, що Вам сподобався наш продукт. Щодо чаїв "Обліпиха-лимон" та "Обліпиха-імбир", є цілий ряд поціновувачів саме таких смаків, які на правах постійних клієнтів замовляють завжди тільки такі чаї. Так що це справа виключно смаку
Звертайтеся ,будемо раді Вам
- Анна КушнероваВідгук від покупця. Продавець: Щедроліс
Дякую за корисні смаколики!
- Переваги:
- Відмінне пакування, швидка відправка
- Диана ТомайВідгук від покупця. Продавець: Щедроліс
Все наче добре, і запаковано все в картон непогано, але кришка в одній банці виявилась відкрученою і частина вилилась на пошті, але все ж я забрала.
- Продавець Щедроліс
Диана, доброго дня, нам прикро що сталась така неприємна ситуація. Просимо вибачення.