Плюсовий тиждень на ROZETKA. Знижки до 45%

Відгуки покупців про Набір чаю: Чай з обліпихи-лимон, Чай з обліпихи-імбир, Журавлиний чай, Чай з лісової малини Bionerica

Залиште свій відгук про цей товар
  • Арсеній Зінченко

• Міцність

Чудовий набір, купую вже втретє. Використовую замість варення - 1-2 чайних ложки на чашку чаю.

Переваги:
    Смачний, насичений
    Недоліки:
    Присутній сахар
  • Жанна Чечель

• Міцність

дякую за вчасно відправлені чаі

Переваги:
    швидка доставка
  • Ярослав Лях

Дякую

Щиро дякуємо за відгук!

• Олександр Рождов

• Міцність

Чаї з малини та журавлини навіть трохи більш начисені, ніж типове варення з цих ягід, чай виходить дуже смачними із вказаними дозуваннями.

Обліпихові чаї, хоч і мають приємний запах, ніби дуже розведені. Їх треба використовувати ледве не в двічі більше, ніж рекомендовано, для достатньої "обліпиховості". Обліпихові кістки в чаї також ні до чого, і їх добре було би відфільтровувати.

Рекомендую купляти перші два різновиди окремо, а обліпихові - оминати.

Пакування посилки якісне, банки також якісні та красиві (хоча трохи зависокі, аби комфортно діставати чай чайною ложкою).

Переваги:
    Смачні та начисені чаї з малини та журавлини
    Недоліки:
    Менш смачні та начисені чаї з обліпихи
    • Продавець  Щедроліс

Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Щиро раді, що Вам сподобався наш продукт. Щодо чаїв "Обліпиха-лимон" та "Обліпиха-імбир", є цілий ряд поціновувачів саме таких смаків, які на правах постійних клієнтів замовляють завжди тільки такі чаї. Так що це справа виключно смаку
      Звертайтеся ,будемо раді Вам

• Анна Кушнерова
    Відгук від покупця. Продавець: Щедроліс

Дякую за корисні смаколики!

Переваги:
    Відмінне пакування, швидка відправка
  • Диана Томай
    Відгук від покупця. Продавець: Щедроліс

Все наче добре, і запаковано все в картон непогано, але кришка в одній банці виявилась відкрученою і частина вилилась на пошті, але все ж я забрала.

• Продавець  Щедроліс

Диана, доброго дня, нам прикро що сталась така неприємна ситуація. Просимо вибачення.