Є в наявності
278₴
Каструля чавунна порційна з кришкою Brizoll HoReCa 100х92 мм 0.3 літрів
Є в наявності
278₴
Невелика каструлька об'ємом 0,3 л найчастіше використовується для порційної подачі страв у ресторанах.
Крім естетики, така подача має практичне значення, адже чавун довго зберігає тепло, відповідно, страва набагато довше залишається гарячою.
Можна без поспіху насолоджуватися смаком і при цьому вести неквапливу бесіду з друзями.
У такому посуді можна приготувати все те, що зазвичай готується в керамічних горщиках: різноманітні м'ясні, рибні страви, овочі, жулет, омлет тощо.
Тобто все, що передбачає подачу в гарячому вигляді. Можна готувати в таких каструльках, а можна подавати готові страви.
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не тільки смаком страв, а й оригінальною подачею, варто звернути увагу саме на такий порційний посуд!
Перед першим використанням чавунного посуду його потрібно підготувати, щоб очистити від технічної олії, якою виробник захищає посуд від попадання вологи в пори чавуну та подальшого іржавіння.
* Увага! В описі/характеристиках товару вказаний загальний (розрахунковий) об'єм посуду. Фактичний об'єм може бути меншим на 10-15%.