- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Дуже зручні, гарно миються, готую з задоволенням
- Переваги:
- Різні розміри, якість
Дякуємо за Ваш вибір)
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Гарна якість,легко миються,не пригощають
Алена, дякуємо за Ваш вибір)
- Дарья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Дуже зручні форми, навіть не розумію як ми без них жили)) але покриття за 4 місяці почало злазити (хоча ми дотримувалися всіх правил експлуатації)
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- Покриття швидко обрущилося і форми починають іржавіти.
Дар'я, дякуємо за Ваш відгук.
При такому типі пошкодження рекомендуємо звернутися до магазину для гарантійного обміну)
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Спочатку були сумніви щодо товщини,але зараз через місяць доволі частого використання всім задоволені:миється легко,не пригорає,легенькі,все швидко пропікається.
- Переваги:
- Миється легко,не пригорає,легенькі,3 шт.
- Недоліки:
- Поки не виявили.
Наталля, дякуємо Вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням)
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Найбільшого розміру деко вистачило на 3.5 місяці дуже обережного використання для запікання м'яса та овочів рази три на місяць. Сьогодні, коли мила, побачила, що в двох містах покриття відлущилося двома кругами. А коли висохло, то цей оголений метал вкрився іржавою плівкою.
Найменше деко не використовували взагалі ( бо навіть не знаю, що у ньому можна приготувати для родини - це для однієї людини може підійде). Середній користували раз.
До того ж покриття якесь дивне, вже після першого використання і миття з дитячим миючим воно стало бліднішим.
Ну і звертайте увагу на те, що бортики тут вкрай низенькі.
До цього у мене було чудове деко іншої фірми, яким я часто користувалася понад дев'ять років. Так що мені є з чим порівняти, і в котрий раз розумію, що краще один раз заплатити більше за більш якісну річ, ніж отаке розчарування.- Переваги:
- Три в наборі
- Недоліки:
- Неякісне покриття
Олена, дякуємо за відгук.
Стосовно розмірів, всі характеристики були вказані на сайті та модель їм відповідає.
Стосовно покриття, рекомендовано мити м'якою стороною губки, не робити різких перепадів температур та використовувати нейлонові або дерев'яні кухонні інструменти.
Якщо усіх рекомендацій Ви дотримувались, рекомендуємо звернутися до магазину для гарантійного обміну набору.
- НеляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Форми легенькі,зручно,що три види під різні розміри.Пекла неодноразово, все чудово,нічого не пристає і гарно пропікається. Миються легко. Дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- Легкі,різні розміри.
- Недоліки:
- Не виявила
Неля, дякуємо за щирий відгук. Випікайте із задоволенням)
- Евгений О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Одна форма приїхала прорізана майже навскрізь а ще одна потерта. Коробка ціла, тому під час доставки такі пошкодження не можливі. Перед відправкою їх явно ніхто не перевіряв. Як повернути товар?
- Переваги:
- не були у використанні
- Недоліки:
- форми прийшли покоцані та потерті
- Антоніна В***
посиланняпочитайте тут
- Колташ Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Дуже тонкий метал . За покриття не знаю брала в подарунок.
- Переваги:
- Мабуть пектись буде швидко
- Недоліки:
- Легенькі
- Ирина Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Отримали ці форми швидко . Дякую Розетці за оперативність Спробувала поки тільки один раз ,дуже сподобались. Миються дуже легко.
- Евгений Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Форми чудові.
- Переваги:
- Різні розміри, легко мити.
- НазВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Отличные формы для запекания. Очень легко мыть,занимают мало места.
- Переваги:
- Удобные размеры, легко мыть.
- Недоліки:
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Чудовий набір форм. Зручні, легко миються, можна мити у посудомийній машині, до них нічого не прилипає і не пригорає.
- Переваги:
- легко миються
- Недоліки:
- ЕЛЕНА Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Довго шукала такі форми в магазинах
Щоб і метал хороший і місця багато не займали, і функціональні були…..
Знайшла в Розетці. Задоволена!- Переваги:
- 3 форми різного розміру,які поміщаються одна в другу,акційна ціна
- Недоліки:
- Не виявила поки,надіюсь що не буде
- Евгений А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Прекрасный набор форм для духовки. Хорошее качество. Компактные размеры и главное не занимают много места на кухне. Связались и доставили быстро. Спасибо!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Хорошие компактные формы.
- Переваги:
- Легко моются, ничего неприлипает, цена.
- Юлия Б***
укажите, пожалуйста, размеры форм с наружной стороны и высоту формы
Юлия, добрый день!
Спасибо за вопрос!
Ширина формы - 24 см, длина - 34 см, высота борта - 4 см
Ш: 21,5 см Д: 31,5 см В Б: 4 см
Ш: 19,5 см Д: 28,5 см В Б: 4 см
- Ирина И***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 0.1. Колір: Чорний
Чудовий набір форм для запікання. В наборі 3 форми різного розміру для всіх випадків. Чи то запекти пиріг для великої компанії, чи рибу для сім*ї. Метал твердий, не деформується. Мені подобаються!!
Ірина, добрий день!
Дякуємо, що обираєте бренд Krauff! Готуйте із задоволенням!