- Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Колір: Чорний
Всі три повер банка поломані, не заряджаються і вибиває помилку
- Переваги:
- Недоліки:
- Бракований товар
Вітаємо!
Зв'язались з Вами у приватних повідомленнях задля вирішення даної ситуації.
- Відгук від покупця. Продавець: Avans
Прожив рівно рік. Потім підключений на зарядці згорів контролер. І все - кірпіч. Такого контролера немає в сервісі.
- Переваги:
- Гарно виглядає
- Недоліки:
- Зламався, ремонту не підлягає
- Відгук від покупця. Продавець: KARNET_UA. Колір: Чорний
Доброго дня!
Отримала замовлення. Враження, наче коробку вже відкривали та пакет в якому знаходилась батарея - також.
Очікування - батарею не використовували і прослужить довго.
Дякую! - Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Синій
Не даремно в даного виробу місяць гарантії! Перший присланий павер не працював з коробки, його замінили на новий після перевірки пролежав без діла з пів року потім покористувавсь декілька разів і павербанк перестав працювати. Не знаю як можна продавати товар з таким відсотком браку..
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість виробу
- Відгук від покупця. Продавець: Smart Digital Store. Колір: Синій
Купив сьогодні цей "скарб" - краще би гроші в смітник би просто викинув, легше було б. Пристрій не заряджається сам і не заряджає нічого....
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Все
- Відгук від покупця. Продавець: Glovergy. Колір: Синій
Купила цей «скарб» в листопаді 23 року заряджала айфон пару раз, щоб протестить і до цих відключень не використовувувала, бо купувала для ноута, зараз ноутбук зарядив на 10% і більше не працює!!! Здох!!!
- Переваги:
- Не купуйте
- Недоліки:
- НЕ КУПУЙТЕ
Так відбувається з будь-яким акумулятором незалежно від бренду/моделі. Через довгу відсутність циклів розряд-заряд ємність акумулятора суттєво зменшується, але це можна виправити. Достатньо його попроганяти кілька повних циклів. Це щось типу фізики.
- Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Колір: Чорний
Не заряджається. Кілька годин на зарядці - і там 0.
Доброго дня! Коли ви вперше заряджаєте павербанк та він розряджений в нуль, вам потрібно павербанк потримати на зарядці довше і тоді павербанк набере енергію та буде показувати відсоток заряду.
- Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Колір: Чорний
Працював тиждень. Почав не коректно показувати заряд, виключився і з кінцями. По гарантії без коробки не прийняли . Майже дві тисячі в смітник :(
- Недоліки:
- Швидко зламався
Доброго дня!
Ми просимо вибачення за доставлені Вам незручності, зв'язались з Вами у приватних повідомленнях Розетки задля вирішення даної ситуації.
- Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Синій
Брав місяць-два назад два павербанки, весь цей час вони лежали без діла, нещодавно один з них виявився не робочим.
Доброго дня! На жаль техніка ламається.
"На жаль техніка ламається". Якщо Ви читали мій відгук Я сказав "нажаль ви відправляєте вже зламану техніку".
- Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Синій
Дата виробу 22 рік (більше року назад), хоча продавец запевнив що в них павербанки свіжі і поточного року. Павербанк не виконує свій функціонал. МакБук Про 13 заряджається на 15-20% і павербанк відключається як розряджений. При зарядці павербанка показує 0% через кілька хвили показує вже 40% і потім ще кілька годин набирає до 100%. Далі при підключені телефону або ноутбуку іде стабільна робота до 60% заряду павербанку і знову відключеня наче розряд в 0%. Таке враження що ПаверБанк не на 20тис mAh, а на 5тис mAh ноунейм бренду.
- Недоліки:
- Бракований
- Відгук від покупця. Продавець: Globus M. Колір: Чорний
Отримав бракований, при заряджанні ноутбука рамдомно вимикається, зярядити повністю також не вдається, через пару хвилин відразу перескакує на 100%
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
Якщо вам попавсь бракований павербанк надсилайте його нам, у вас є гарантійне обслуговування від нашого магазину.
- Відгук від покупця. Продавець: Dimmo. Колір: Темно-сірий
Стосовно зарядки MacBook
Тестив на MacBook Pro 14 M1, павербанк був заряджений на 100%
MacBook від 1% до 89% зарядився за 1 год 5хв не використовуючи MacBook
MacBook від 2% до 75% заряжився за 57хв використовуючи MacBook- Переваги:
- Швидко заряджається, шивдко заряджає, заряджає MacBook Pro, має екранчик з статусом заряду
- Недоліки:
Там не тільки статус зарядки а й вольтаж і ампераж показує як кнопку клацнути бокову
- Відгук від покупця. Продавець: Glovergy. Колір: Синій
пристрій виявився повністю неробочим, чекаю зв'язку з продавцем.
- Відгук від покупця. Продавець: Glovergy. Колір: Синій
Купляв 09.01.23. Непоганий варіант. Роз'єм мікро-юсб накрився через тиждень використання (довелось перейти на заряджання тайпСі).
Батарея досі жива, заряджається до 100%.- Переваги:
- Живучість
- Недоліки:
- Роз'єм mickro usb
- Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Синій
Не заряджается та не заряджае
- Переваги:
- Недоліки:
- Непрацюе
Доброго дня! Просимо вибачення за таку ситуацію що вам попався бракований товар, готові оперативно зробити заміну.
- Відгук від покупця. Продавець: Glovergy. Колір: Синій
До мене прийшла бракована банка, я це зазначив декілька днів тому у відгуку. І нажаль це неприємно. Але сервіс цього продавця на вищому рівні. Миттєво зі мною зв'язалися та запропонували ряд вирішень цього питання. І приємно люб'язно вели мене поки це питання не було вирішене. Нажаль такий сервіс і відношення не усюди. Але є з кого брати приклад. Дуже вам вдячний.
- Переваги:
- сервіс
- Недоліки:
- брак буває усюди...
- Відгук від покупця. Продавець: Glovergy. Колір: Синій
Теж саме, що читав у деяких інших покупців. Купив, показує що заряджений, а від'єднуєшь від зарядки гасне, і все... і що слати вам у сервісний? Думаєте з передової це так легко?
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- решта все окрім ціни, на данний момент.
- Відгук від покупця. Продавець: Glovergy. Колір: Синій
отримав сьогодні павербанк, а він не заряджається та не заряджає, що робити?
- Переваги:
- Недоліки:
- не заряджається
- Відгук від покупця. Продавець: SIMo4ka. Колір: Чорний
Чудовий PowerBank. Одного заряду банки вистачає, щоб зарядити до 100% Lenovo ThinkBook 15 G4 IAP (USB Type-C 65Wt), або тричі мобільний телефон (до 100%), ємність якого в молоді часи була 4800 мАг. Я задоволений, рекомендую.
Продавець купує в Китаї через Польщу.- Переваги:
- Ємність, якість.
Вітаю. Ви заряджаєте комплектним кабелем чи іншим?
Ні, власним!
- Відгук від покупця. Продавець: Dimmo. Колір: Темно-сірий
Чудово заряджається і заряджає, але коли розряджається до 33%, павербанк сам вимикається, показується 0%, потім знов 33%, його можна зарядити до 100% і знов використовувати в проміжку 33%-100%, чи можна відправити на діагностику/замінити?
- Переваги:
- Швидко заряджається, заряджає MacBook Pro 14”
- Недоліки:
- Вимикається сам на 33%
Добрий день. Просимо зв'язуватися напряму з нами, тобто продавцем. Магазином Dimmo. Вже набрали Вас
Добрый день , как вы решили эту проблему ?
Добрий день, я відправив на діагностику, але ще не отримав зворотнього відгуку про виявлену проблему, очікую
- Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Синій
Батарея прийшла швидко, заряджена на 79%. Ноутбук заряджає.
- Переваги:
- Відповідає заявленим зарактеристикам
- Недоліки:
- Не виявила
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Колір: Чорний
У мене виникла проблема з павербанком. Після того, як я приніс його додому і ввімкнув в зарядку, він показував повний заряд (100%). Але коли я підключив телефон щоб зарядити, він заряджуався лише 2 секунди, після чого павербанк вимкнувся. Я спробував вставити його знову на зарядку, тоді він показував 0% заряду. Дуже дивно, що через 3-5 хвилин екран з 0% павербанку раптово показав 100%. Якщо я виймав його з зарядки, він вимикався. Чи є можливість повернути його вам для перевірки або можливо для заміни?
- Переваги:
- Недоліки:
- не заряджає і не заряджається
Доброго дня!
Так, Ви можете надіслати товар на діагностику у наш сервісний центр
Чи зручно буде Вам написати нам у приватні повідомлення?
- Відгук від покупця. Продавець: NanoStorage. Колір: Чорний
Відповідно до опису
Відповідно до опису
- Відгук від покупця. Продавець: Glovergy. Колір: Синій
ноутбук не заряджає ні з якими кабелями чи перехідниками
Нужно что бы он имел тандерболт порт
Якщо ви спробували заряджати через юсб-А то дійсно нічого не війде, для цього потрібен спеціальний порт юсб-С.
Але, якщо банка все ще у вас, ви можете купити перехідник юсб-С на DC (як приклад, тобто той, що входить безпосередньо для зарядки аккумулятора в ноутбуці)
- Відгук від покупця. Продавець: Cedrus. Колір: Темно-синій
Замовила, прийшов в чудовому стані, але після закінчення гарантійного терміну перестав працювати.
Відгук написаний в серпні 2023. Читаю його в цей же час. В характеристиках вказано гарантію 12 місяців. То ви рік тому купували, відстежили що минула гарантія, знайшли це своє замовлення і написали? Я в шоці.
- Відгук від покупця. Продавець: Cedrus. Колір: Чорний
Найкращий Power Bank ,які в мене є
- Переваги:
- Швидко заряджається і швидко заряджає пристрої
- Недоліки:
- Невиявлено
- Відгук від покупця. Продавець: OKImarket. Колір: Блакитний
Чудова штука, але врахуйте, що доволі потужна, тож ваш адаптер для зарядки цього павербанка може добре грітися при заряджанні. Так як у мене
Дякуємо вам за відгук.
- Відгук від покупця. Продавець: Cedrus. Колір: Темно-синій
Гарний павербанк по відношенню ціна/якість, здатний заряджати навіть ноутбук
- Переваги:
- Зарядив цим павербанком повністю розряджений ноутбук, ще й залишилось 20% зарядки
- Недоліки:
- Неділіком можна вважати відносно довгу зарядку у декілька годин, але через великий об'єм самого павербанку не вважаю це суттєвим недоліком
- Відгук від покупця. Продавець: Cedrus. Колір: Чорний
Хватає на 3 рази , не видає 65 ват , тільки 22 вати , телефон має зярядне 67 вати . Але бисторо заряджається
- Переваги:
- 22 вати видає
- Недоліки:
- Недолік в 65 ват , не видає .
Скоріше всього у вас телефон типу якогось поко, редмі, реалмі і тд. Цей павербанк дає 65 тільки при PD
Ну так он и не должен поддерживать ваши 67ват, он на это не запрограмирован, может у сяоми есть такой повербанк но и то не факт
Разъем type c тоже не выдаёт 65?
Бывает что на юсб разъем меньше выходит
- Відгук від покупця. Продавець: ArtPower
Гарний пристрій. Показує ємність,ток та ампераж. Корпус міцний. Гарна якість.
- Переваги:
- Зручно,що показує ампераж
- Недоліки:
Дякуємо за відгук!Приємного користування.
З повагою Artpower
- Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Колір: Чорний
Хороший повербанк, подходит для зарядки ноутбука. Не ждите, что реальная ёмкость будет 20000mAh, как написано в названии, эта цифра стоит в названии всех моделей. Номинальная ёмкость не более 12000 согласно вкладышу. Однако этого хватает для полной зарядки ноутбука. Чтобы ноутбук правильно видел повербанк, нужно также иметь шнур Type-C (с узким разъёмом на обоих концах). Через обычный USB шнур можно заряжать телефон, планшет и т.д. что питается от 5 вольт, но не ноутбук. Ноутбуку нужно 20 вольт
- Переваги:
- работает без замечаний
- Недоліки:
- Не заметил
- Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Синій
Перше враження дуже позитивне. УМБ був запечатаний в коробці в пакет, тобто не відкривався. При цьому, заряд був 73%, а виготовлявся він 05.2022.
Як використаю для ноута (для якого взагалі то і купляв) зроблю доповнення- Переваги:
- Швидко заряджає мобільний і витрачає мало заряду.
- Недоліки:
- В комплекті не передбачено дрота на 65 w, зарядного пристрою. Але це рішення виробника. І якщо із зарядкою, ще зрозуміло, то дріт такий зазвичай треба купляти окремо.
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Відгук від покупця. Продавець: Glovergy. Колір: Синій
Павером задоволена, але тільки якщо замінити кабель
- Переваги:
- Заряджає ноутбуки
- Недоліки:
- Кабель не входить у гніздо пристрою
- Відгук від покупця. Продавець: Glovergy. Колір: Синій
Пришел с бракованным кабелем связался с продавцом, все оперативно заменили, павер хороший, ноутбук заряжает
- Переваги:
- Заряжает ноутбук, довольно хороший объем, есть индикатор заряда и мощности
- Недоліки:
- В комплекте пришел кабель USB to Type C и бракованный, но продавец бесплатно заменил на Type C to Type C
- Відгук від покупця. Продавець: Dicon. Колір: Чорний
Заряду вистачає повністю зарядити ноут, люкс.
- Переваги:
- 60ватів
- Недоліки:
- Троха ціна покусала але того вартує