Цей роутер добре виконує свою роботу в домашніх умовах. Більше сказати не можу. Трохи складно настроїти меню - дивився в ютубі роліки спеців.
Все працює
купив данний маршрутизатор. 2 тижні проробив чудово, на 3 тиждень безпожно почав втрачати пакети (стояла прошивка як stable так і long term останні версії), після звернення на сервіс сказали що все в порядку і не бачимо проблем. з сторони провайдера проблем нема так як по кабелю все чудово працює (приходили представники провайдера які також перевіряли інтернет). Високий пінг як через кабель так і через WI-FI (мається на увазі підлючаний кабель до роутера)
Пінг по 2 сек не смущає?
Взяв даний маршрутизатор в пару до його попередньої моделі, майже 2 роки назад. По сьогодні обидва працюють справно, не пам'ятаю коли доводилось перезавантажувати.
Кілька варіантів налаштувань, можете все зробити за 2 хвилини і просто користуватися.
Можете заморочитись з налаштуваннями та отримати ультимативний сетевий інструмент.
Роутер як роутер, лайт версія, тому очікування як від лайт але те що мені потрібно було від мікрота отримав, налаштував і все, місяць без перезавантажень і зависань працює, і добре.
Доброго дня!
Дякуємо Вам за покупку та за те, що поділились своїм користувацьким досвідом!
отличный роутер, быстрая настройка простая как 5 копеек
На четвірку.
Купив для домашніх цілей, дуже задоволений, бо після налаштувань просто забув про нього
Всё работает!
Хороший
Достал из коробки всё заработало, только пароль на вайфай установил, сигнал значительно сильнее чем у старого роутера
Отправили быстро. Хороший роутер, без знаний RouterOS придётся повозиться с настройкой (но оно того стоит), у микротиков хороший набор функционала.
Офигенский роутер. Для настроек попроще можно использовать Quick Set, для щарящих есть миллион менюшек и вкладок (лично мне помогал друг)). Интернет стабильный, вафляй хорошо раздаёт (надо будет замерить дальность).
В реальности меньше, чем кажется на фото)
Налаштував та забув. До старого Asus RT-N10E ходив кожного дня перезавантажував місяцями. Якось не звично зараз ).
Дивують люди котрі в Quick Set нездатні налаштувати цей роутер. Це треба мати інвалідність якусь.
Дякуємо Вам за відгук, приємного користування.
В работе полгода. Модель предыдущей сборки - еще больше и тоже без нареканий.
Рекомендую.
Тоже хотелось бы узнать разницу в роутерах данного и вот этого посилання
Я так пологаю разницы нет , разный продавец
там RB952Ui-5ac2nD-TC
тут RB952Ui-5ac2nD-TC