- Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Колір: Чорний
Ввічливий продавець, швидко відправили. товар вже випробувала. дуже задоволена! Рекомендую.
Пані Анно дякуємо за відгук і довіру до нашого магазину! Приємного користування!
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Блакитний
Купувала для зарядки ноутбука, повністю задоволена, бо перестала переживати за відключення світла (працюю віддалено з дому). Павербанк заряджає дуже швидко (20-30 хвилин повний заряд). Всім рекомендую!
- Переваги:
- Швидко заряджає та заряджається
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Блакитний
Дуже зручний, те що потрібно під час блекаутів
- Переваги:
- Маленький, легкий, зрозумілий інтерфейс, легко заряджає
Катерина, дуже раді що Вам все подобається!
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Чорний
Выходная мощность 14 Вт, при большей нагрузке "вырубается". Разбирать, балансировать, - желания нет. Месяц его "расхаживаю" малыми разрядами-зарядами, уже два дня, как начал брать зарядку 20 вольт. Надежда еще осталась.
- Переваги:
- Качественный корпус.
- Недоліки:
- Впечатление, что "не свежая батарея".
Вітаю!
Дякую за відгук! Порт Type C працює також на вихід. Для забезпечення 65w вам потрібен відповідний кабель
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Чорний
На третій день використання не працює датчик заряду. Не знаю на скільки процентів заряджен чи розряджен.
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Блакитний
Добрий день, та сама проблема що і в коментарі Богдан Рокіцький. Не хоче видавати 65 ват на вихід (output 4 виходи usb), перепробував різні кабелі. На вхід доволі швидко заряджає, питань не було (час не засікав).
Підключав різні повербанки, щоб побачити який вхід і вихід в реальності, і випадково замітив, наступну особливість, вхід input!!! можна взяти підключити до ноута через шнур, і він буде видавати стабільно 65 ват, і ноут заряджається, тобто він працює як output.
Шановний продавець, підскажіть будь ласка це не задокументована фіча, чи так робити не можна і видача правильно має відбуватися лише через output. Якщо так, то що треба зробити що видача через output теж була 65 ват? Наперед вдячний за відповідь.- Переваги:
- Ємність
- Недоліки:
- Видача через Output
Василь, Вітаю!
Це є не проблема, адже всюди Type C працює на вхід та вихід, навіть у вашому ноутбуці. Якщо Ви не задоволені товаром, його можна повернути.Дякую, за оперативну відповідь, тоді свою основну задачу він виконує, буду користуватися. Переживав чи я правильно все роблю. Моя оцінка 5/5 не змінилася:-) Гарного вечора.
Користуйтесь у задоволення. Бережіть себе!
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Чорний
Добрий день. Не хоче на тайп с видавати більше 10 вт на вихід.Включається PD а за пару секунд виключається
- Переваги:
- Ємність
- Недоліки:
- видає на тайп с 10 ват
Вітаю! Ваш кабель повинен мати спроможність пропускати 65W
Є кабель на 100 ват але воно включає а потім переключається на 10вт а PD включає на 100 раз коли включаю на зарядку
Точно та сама проблема, пробував з різними кабелями. Але найшов вихід, я взяв кабель і підключив його в input, і видало на вихід 65ват і ноут норм заряджає, і ось я переживаю, це не задокументована фіча що input можна використовувати і для input і output чи так робити не можна, шанований продавець підскажіть будь ласка.
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Чорний
Дякую виробнику та продавцям за зручний потужний пристрій. Мій старенький ноутбук працював лише від мережі, а тепер заряджається і працює в будь-яких умовах! Дуже задоволена, бажаю успіхів у реалізації подібних товарів.
- Переваги:
- Чудове рішення для роботи ноутбука зі слабкою батареєю, компактний розмір, невелика вага
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Чорний
не точно показує рівень заряду, може 5-6 годин працювати роутер, а рівень буде 100... Якщо залишити перетворювача, табло весь час горить навіть якщо вони не працюють
- Переваги:
- Велика ємність
- Недоліки:
- Инфо дісплей не точний
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Блакитний
Отримали з зарядом 80%, поставили на роутер - на 60 відсотках просто вирубився і після включення показував 0. вирішили трохи поганяти ще перевірити - макбук заряджає 3 рази що дуже добре але при живленні роутера все одно вирубається десь на 60%.
заряджається на 65ват десь 4 години
Якщо заряджати павербанк і одночасно підключити роутер і ону то працює лише один порт (підключити два слабих не виходить через надто близьке розміщення роз'ємів тому другий підключався в потужніший юсб), вирішив це питання підключенням через юсб хаб.
В підсумку ніби має і нормальну ємність і 65 ват на вхід і вихід але якось незрозуміло деколи себе поводить з роутером і різними комбінаціями кабелів і зарядок
Не до кінця задоволені але вирішили вже не повертати.- Переваги:
- швидка зарядка, 65 ват, заряджає ноут, одночасно живить і заряджається
- Недоліки:
- вирубається на 60% при живленні роутера
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Блакитний
Прийшов заряджений на 70% після 20 хвилин сів у нуль і більше не реагував
Після зарядки працює справно заряд тримає (заряджався 6 годин 65w)
Ноут заряджає- Переваги:
- Швидка доставка о третій ночі замовив ліг спати і одразу забрав у відділенні розетки
- Недоліки:
- Швидка зарядка працює лише на один порт будь-то type-c чи type-a
якщо 2 type-a обидва видаватимуть лише 5вольт
Заряджати павер і користуватись ним одночасно не можливо
Вітаю!
Дякую за замовлення та відгук. Повербанк заряджається до 100% приблизно 1,5-2 години в залежності від потужності зарядного пристрою та пропускною здатність кабеля, бажано брати кабель на 100W.
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Блакитний
Вже маю три таких повербанки Potujnist, здається єдині на ринку в такому форм-факторі з реальними 65W на порт Power Delivery (це легко перевіряється USB meter або кабелем з цифровим індикатором, рекомендую на 100W), навіть Lenovo P1, що вимагає 100W, працює у режимі енергозбереження від нього!
Чудовий кейс з використанням дротів з підвищенням напруги до 12В. Тут 4 порти USB-A, тому легко підключаються два пристрої (роутер та медіаконвертор), яким потрібно до 1А на кожного. Таке відчуття, що повербанк здатний добу тримати таку інсталяцію для підтримки домашнього GPON інтернету.
Завдяки великій потужності порта Type-C повербанк можна повністю зарядити відповідним кабелем десь 1.5-2 години (залежить від специфікації кабелю 60W,100W або менше)- Переваги:
- Потужність 65W ідеальна для будь-якого ноутбуку чи Mac, Інформативний дисплей. Швидка зарядка
- Недоліки:
- При максимальних потужностях відчувається нагрівання панелі з розʼємами
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Камуфляж
Чудовий повербанк. Все працює. Гарно тримає заряд та заряджає всі гаджети. Швидко відправили. Щиро дякую.
Юлія, раді чути що все подобається! Дякуєм за покупку!
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Камуфляж
Купував щоб налагодити безперебійне живлення роутера. Не втходить! Написано що може живити декілька пристроїв - брехня! Два пристроя максимум - підключаєш 3 один якийсь відключається. Одночасно підзаряжати та роздавати живлення нізя. Підключаєш підзарядку видача відсікається. Підзарядити ноутбук у мене не вийшло - підключаєш через тайп-с підзаряжається сам від ноута, а не заряджає. Загалом - л***о!
Виглядає так наче ваш ноутбук не підтримує зарядку про type C, перевірте цей момент
- Відгук від покупця. Продавець: GNRpower. Колір: Чорний
Бистро розряджається 1 цикл заряда ноутбука Asus Tuf gaming A16 довго заряджає ноутбук
- Переваги:
- Не повноцінно, але працює...
- Недоліки:
- Оди раз можна зарядить ноутбук а,вказано 3 і довго це проісходить
Доброго дня, Сергію.
Дякуємо за ваш відгук і хочемо надати більш детальне пояснення ситуації.
1. Ваш ноутбук Asus TUF Gaming A16 має адаптер потужністю 230 Вт. Павербанк з вихідною потужністю 65 Вт, який ви використовуєте, менш потужний, ніж потрібно для швидкої зарядки вашого ноутбука. Це може призвести до повільнішої зарядки та меншої ефективності. Для таких потужних ноутбуків ми рекомендуємо використовувати зарядні пристрої відповідноі потужності для швидшої та ефективнішої зарядки.
2. Павербанк з ємністю 60,000mAh, що відповідає приблизно 222 ват-годинам (Wh) енергії, може зарядити ваш ноутбук (з ємністю батареї 90 Wh) до двох разів, якщо ноутбук не використовується під час зарядки. При одночасному використанні ноутбука кількість зарядок буде меншою через втрати енергії на перетворення.
Зв'яжіться зі мною
Хочу повернути.- Переваги:
- .0.
- Недоліки:
- Поставили заряджати айфон 11 про при заряді повербанка 80% і повністю сів до 0%
Александ, вітаю!
Прикро чути від Вас такі не цензурні слова........
Натомість ми готові розглянути Вашу. Опишіть, будь ласка в деталях що сталось с пристроєм та як Ви його використовували.
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Чорний
Заряджаю макбук через type-c(65W).
Приблизно через годину використання зарядка ноута зупиняється і приходиться нести повербанк в холодильник для охолодження
Так повторюю кілька разів до повного використання обєму повербанка- Недоліки:
- Перегрівається
Юрій, вітаю!
Перевірте пропускну здатність кабелю та його оригінальність. Дякую за відгук."нести до холодильника"
Чудовий спосіб вбити пристрій
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Чорний
Дякую вам за якісний товар . Працює відмінно , недоліків не знайшла . Ноутбук заряджає , надовго вистачає
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Чорний
Працює якісно. Ігровий ноут без світла тримає в районі 7 - ми годин. Якщо чергувати павербенк із зарядом ноута, то триматиме набагато більше.
- Переваги:
- Відповідає своїм показникам.
Прикольний індикатор заряду :-)
Як на 60000, абсолютно не займає місця і ваги.
Непоганий ліхтар. - Недоліки:
- Заявлені 65 вт видає тільки порт Type-C
Доброго дня, на сьогодні чи працює він так само гарно?
Так, зауважень до роботи - 0. Думав, з часом буде зменшуватись об'єм заряду чи буде нагріватись - такого поки не зауважив
Якийсь дивний недолік. Інакше і не буває.
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Чорний
Працює, виглядає якісно, без використання (новий). Не переважував, але схоже на заявлені 1,3 кг.
За 25 хв зарядив телефон з 38% до 80% через type-c (провід не рідний, а на 60w).
Прийшов зарядженим на 100%. Після зарядки показував 100%, але увімкнув фонарі і трохи згодом показав втрату однієї риски (10%).
Два фонарики слабенькі (більше як ночнічки, хоча направивши на книгу навіть можна спробувати читати), але купляв не для освітлення, то ж норм.
Планую розрядити і повністю зарядити. Проте поки не знаю якою зарядкою.
Продавець адекватний, відносно швидкий.- Переваги:
- Обсяг, швидкість зарядки, багато виходів, компактність, зручність переноски за ремінець. Ціна, але доставка пересилка грошей Новою Поштою=160 грн. (через Розетку не доставляє)
- Недоліки:
- Відсутність гарантії (14 днів тільки, не 6 місяців), можна докупити, але це 400 грн здається. Провід в комплекті слабий (побачивши, подумав, що підмінили). Немає зарядки в комплекті (не передбачено)
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Камуфляж
Консультації про повербанки надані компетентно. Перевірили, все працює. Подяка консультантам і компанії!
- Переваги:
- Чітко, компетентно та якісно
- Відгук від покупця. Продавець: Secure Keys. Колір: Камуфляж
Користуюсь 2-3 тижні... Сьогодні відказав датчик заряду... Це проблема бо не знаю на скільки процентів заряджений павер.
Дякую. Гарне відношення та швидка доставка. Синові дуже сподобався