Топ вибір інфлюенсерів

Відгуки покупців про Хімічна грілка (10 пар) для ніг, рук та тіла Extra 20 штук у наборі Feet Warmer

Залиште свій відгук про цей товар
  • Анастасия Исакова

Хороший товар

• Пастушенко Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Товар дійсно якісний. Робили порівняння з іншими виробниками (причому суттево дорожчими), за цю ціну товар ідеальний. Гріють до 9 годин.
    Але повторюся, товар і картинка на сайті співпадають.

Переваги:
    Довго гріє
    Недоліки:
    Картинка не відповідає товару
  • Александр Грибук
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Купувались для військових. Рекламацій поки нема.

Переваги:
    Гріють
    Недоліки:
    Хлопці кажуть, що нема.
  • Пастушенко Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Жуліки. Картинка на сайті і те що по факту отримано не співпадають. Навіщок робити не розумію втюхуть х***ю. Часу повертати немає, військові чакати не будуть.

Переваги:
    Надурюють
    Недоліки:
    Інший товар
    • Продавець  Canister

Дякуємо за ваш відгук! На сайті вказано фото самого продукт та його параметри, а не пакування (якщо ви розпакуєте пакування, то можете упевнитись в цьому), пакування може змінюватися з різними партіями. Фатичні параметри продукту повністю відповідають заявленим, а на практиці ще краще, це було перевірено в польових умах більше як рік та нашими інженерами. Якщо у Вас будуть питання стосовно якості нашої продукції, з радістю допоможемо в розв'язання питань.

• Курен Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Купив для товаришів з ЗСУ, гріють більше 10 годин, гріють гарно, залишились задоволенні, буду купувати ще пізніше так як просять ще.

Переваги:
    Ціна, гріють більше 10 годин
  • Михаил Кузьмин
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Грелки хорошие греют (не для спорта) на интенсивных ходьбу не подходят.

Переваги:
    Греют
  • Костянтин Водяницький
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Дуже приємно, що на картинці в нас устілки, а присилають маленькі мішечки, які слабо і недовго гріють. Відразу відчувається повага до покупців (багато з яких на Півдні та Сході),що хотіли зігрітись. Хоч доставка швидка...

Переваги:
    Відправили швидко
    Недоліки:
    Товар не відповідає тому що очікуєш, відкриваючи посилку
  • Наталя Пальчінська
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Грілки швидко доставили.За це дякую..Розігріваються гарно ,але гріють 4 години.

Переваги:
    Бистра доставка.
    Недоліки:
    Гріють тільки 4 години .
    • Продавець  Canister

Дякуємо за Ваш відгук! Якщо грілка перестала гріти менше ніж за 10 годин, її потрібно достати та потрусити протягом 10-20 секунд, потримати на повітря кілька хвилин, вона почте знову гріти.

• Світлана Сидорук
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Брала для ЗСУ, тому відгук від хлопців. Для того щоб грілка працювала, потрібно рухатися, під час руху зкомкується, потрібно брати взуття на розмір більше.

Недоліки:
    Щоб горілка працювала потрібно рухатися.
  • Марія Гордійчук

Пришло всё

• Светуля Красотуля

Зручно

Недоліки:
    Не має
  • Оксана Фіцула
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Грілки прийшли швидко. Тільки за швидкість три зірки. Гріють не більше 3 годин.
    На картинці одна упаковка,а прийшла зовсім інакша.

Недоліки:
    Слабо гріють
  • Владислав Григор'єв
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Шукав спосіб гріти ноги в холодну погоду, коли ноги весь час на морозі - виявилось, що це дуже зручний і економний варіант. Спочатку сумнівався, але коли спробував - виявилось, що реально зручно. Поклав і забув, ноги в теплі, грілки не заважають при ходьбі

Переваги:
    Реально гріють, працюють більше 9 годин, підходять під любий розмір взуття
    Недоліки:
    Не виявив
  • Назар
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Добре гріє, гріло більше 8 годи, більше не зміг протестувати тому що вернувся додому, купував для друга з ЗСУ, перед відправкою вирішив перевірити. Не пожалів покупкою, буду купувати ще. Буду купувати ще

Переваги:
    Гріє добре, ціна, гріє 8 годин без проблем
  • Марина Воробйова
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

я не можу дать відгук по товару в даний момент.грілки ще не тестували.Але навіть,якщо вони супер якості-єпитання до продавця...Є одне велике але....фото устілок заявлене продавцем одне,а на ділі устілки інші.Фото,то ладно.Але на фото,яке на сайті заявлено,що устілки тримають до вісьми год,а ті,що прийшли до 7 год.Ті,що на фото температура нагріву заявлена 45С,а ті,що прийшли 41С.Начеб-то різниця по характеристикам несуттєва,але це обман.я не бачу інформації про те,що грілки підбираються на розсуд продавця або грілки в житті і на фото можуть сильно відрізнятись(ха-ха).

• Продавець  Canister

Дякуємо за ваш відгук! На сайті вказано фото самого продукт, а не пакування (якщо ви розпакуєте пакування, то можете упевнитись в цьому), пакування може змінюватися з різними партіями. Фатичні параметри продукту повністю відповідають заявленим, а на практиці ще краще, це було перевірено в польових умах більше як рік та нашими інженерами. Якщо у Вас будуть питання стосовно якості нашої продукції, з радістю допоможемо в розв'язання питань.

• Ольга Дяченко
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Не можу сказати, які недоліки або переваги, бо купувала не для себе. Сподіваюся воїнам вони підійдуть і зігріють.
    Сам магазин спрацював якісно - швидко відправили.

• Іван Гриненко
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Як завжди через аварії тепломереж взимку почали іноді відключати опалення, вбивати електрику також бажання нема :) Звернув увагу на хімічні грілки, що користуються неабиякою популярністю серед військових. Взяв на пробу! Грілки чудові, батько задоволений, на тонкий носок приклеїв, зверху теплий вдів, почуваєшся людиною! Оце дійсно розумію винахід корисний для людства! Магазину висловлюю подяку, приємна ціна, швидко обробили замовлення, оперативна доставка в точку видачі Розетка. Фото додаю, дякую за увагу.

Переваги:
    Швидко починають гріти після відкриття пакету і розтрушування грілки. Температура як батареї, особливо перші декілька годин, вражає! Термометр показує 38~43 градуси Цельсія. Періодично потрібно струшувати. По часу гріють, так щоб тепло, годин 5~7.
    Недоліки:
    Наразі не виявлено.
  • Валерий Литвинов
    Відгук від покупця. Продавець: Canister

Прийшло 9 ПАР ! Замовляла 9 . І не такі як на фото вони .

Недоліки:
    Замість очікуваних 10 ПАР прийшло 9! Одну не доложили .
    • Продавець  Canister

Дякуємо за ваш відгук. Відправили вам ще одну пару, вартість доставку сплатили. Вибачте за незручності. Фото продукту та характеристики відповідають опису та фото в карточці товару, можуть бути лише різниця в дизайні упаковки.

• Валерий Литвинов

Дякую , одну пару мені дослали дійсно з безкоштовною доставкою .