- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Star beauty mall
Банка була напіввідкрита, зміст розсипався по пакувальному пакету. Виникає питання, якщо банка не має ніякого контрольного захисту і вона так легко відкривається, то тоді справді в банці знаходиться оригінальний порошок, чи якась не зрозуміла суміш. Виглядає, як якась не якісна підробка. Дуже прикро. Ціна вища за інші зубні порошки, а якість на 1 бал. Не рекомендую цей товар та цього виробника!
- Продавець Star beauty mall
Доброго дня пані Світлано.
Склад порошку базовано на каоліні високого ступеню очистки, пудрі перлів і травах, а не на крейді як у дешевих звичних Вам порошків. Тому ціна і відрізняється. Для нас важливий максимально ефективний та безпечний склад продукту а не люксове пакування за яке ви платите гроші а потім викидуєте.
Дуже прикро, що Ваше фулфілмент замовлення з доставкою від Розетка не було запаковане належним чином. Ми створили звернення щоб персонал звернув увагу на якість пакування, бо раніше у них такого не було. У нас також є наші центри доставки і Ви можете замовити доставку свіжої продукції напряму від виробника.
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall
В доповнення до мого минулого відгуку, вимагаю повернути гроші!
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall
Це просто треш!!! У вас є совість? Як взагалі можна таке відправляти?? Ще й місяць залишився до кінця терміну!!! Так і отримала в пакетику, а коли відкрила вже вдома, навіть не повірила очам! Так як брала ще замовлення, то навіть не помітила цього на розетці
- Переваги:
- Нема!
- Недоліки:
- Все висипане у пакеті, термін споживання місяць лишився
- Продавець Star beauty mall
Доброго дня, пані Яно. На жаль, даний товар відправляли не ми, він упакований і доставлений за допомогою фулфілменту Розетка. Можливо, Вам випадково поклали товар з минулих партій при збиранні Вашого замовлення, у системі фулфілменту не передбачене відстеження строків придатності і залишки не повертаються нам автоматично. Повернення коштів ініційоване, вони мають повернутися впродовж 3 робочих днів.
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall
Рекомендую!
- Продавець Star beauty mall
Доброго дня, Дмитро, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!