Властивості:
- безпечний та екологічно чистий посуд
- природне органічне покриття
- не вимагає попередньої обробки із сіллю
- збагачує їжу іонами заліза
- довговічна та зносостійка
--------------------------------
Основні характеристики
Матеріал: чавун
Комплектація: чавунна кришка
Об'єм: 8 л
Вага: 7,24 кг
Діаметр: 280 мм
Товщина стінки: 3,8 мм
Туристичний казан з кришкою
Туристичний казан – це універсальний посуд для будь-якого походу. У ньому можна приготувати велику різноманітність страв на відкритому вогні. Всього один казан допоможе Вам і воду на чай закип'ятити, і зварити суп і смачний куліш приготувати!
Туристичний казан ТМ BRIZOLL має циліндричну форму, плоске трохи заокруглене дно, литі ручки та алюмінієву дужку для підвісу над вогнем. Він добре акумулює тепло і поступово розподіляє його по всій поверхні. Завдяки цій особливості, страви, приготовані в казані, мають особливий смак та яскравий насичений аромат.
Чавунний туристичний казан стійкий до пошкоджень, зносостійкий, відмінно чинить опір деформації, і тримає форму за будь-яких температур - від найнижчих до максимальних.
Туристичні казани ТМ BRIZOLL укомплектовані чавунною кришкою. Чавунні кришки важкі, тому добре примикають до посуду, не залишаючи пару шансів вийти назовні. Для деяких рецептів важливо.
Посуд ТМ Brizoll можна використовувати відразу після того, як ви її придбали. Її більше не потрібно прожарювати із сіллю! Жодної технічної олії вона не містить!
У фінальному процесі виробництва ми наносимо на наш посуд шар якісної Рослинної олії, а потім запікаємо її в спеціальних печах. Внаслідок такої обробки
олія карбонізується на поверхні посуду і утворює на ній первинний шар абсолютно безпечного для здоров'я, природного антипригарного покриття.
РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДОГЛЯДУ
-------------------------------------------------- --------------
# 1 - Очистіть
Промийте чавунний посуд теплою водою з невеликою кількістю миючого засобу. За потреби використовуйте щітку або мочалку для миття посуду. Якщо частинки їжі пригоріли і сильно пристали до поверхні, налийте в посуд і прокип'ятіть протягом 3-5 хв. Охолодіть та потріть щіткою або скребком для посуду. Очистіть поверхню посуду від залишків їжі та змийте миючий засіб.
-------------------------------------------------- --------------
# 2 - Просушіть
Витріть чистий посуд рушником і ретельно просушіть його. Не залишайте на ній вологу, щоб уникнути появи іржі.
-------------------------------------------------- --------------
# 3 - Змастіть
Тонким шаром змастіть сухий посуд олією зовні та всередині. При цьому не слід наносити багато олії – це зробить посуд липким. Надлишок олії можна легко видалити паперовим рушником або серветкою. Зберігайте Ваш чавунний посуд у сухому місці, так Ви вбережете його від появи іржі.
-------------------------------------------------- --------------
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!