- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: LootBox
3 місяць роботи, а в мене після повідомлення на синьому екрані ноутбук не вмикається.
- Переваги:
- Легкий, зручний
- Недоліки:
- Перестав працювати
- Продавець LootBox
Добрий день.
Для того, щоб переконатись, що це проблема ноутбука, апаратної частини, а не Windows, драйверів чи наслідків дій вірусів, потрібно перевстановити систему тієї ж версії, яка була встановлена виробником, Windows 11 Home.
Ключ ліцензії прописаний в БІОС і він автоматично активується, коли ноутбук буде мати доступ в мережу інтернет.
Якщо проблема не буде цим усунена, зверніться по Гарантії.
Дякую.
- Карлашевич А***Відгук від покупця. Продавець: LootBox
Через дві години після замовлення все відправили и відразу прислали номер для відстеження. Дуже оперативно. Продавець весь час був на зв'язку і інформував про деталі замовлення. Відповів на всі запитання про товар швидко і детально. Сервіс на висоті. Дуже вдячна. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарний ноутбук для роботи та навчання. Сучасний. Ліцензійний софт в комплекті.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець LootBox
Дякую Вам за відгук!
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: LootBox
Мені сподобалась комунікація з продавцем ноутбука. Все дуже швидко, комунікація відмінна. Також ноутбук досить гарний, матеріали якісні на свою ціну, дякую за виконане замовлення!
- Переваги:
- Якість матеріалів, непогана конфігурація та завантажена ОС
- Продавець LootBox
Дякую за Ваш відгук! )
- Инна И***Відгук від покупця. Продавець: LootBox
доставка быстрая, продавець оперативный.
- Переваги:
- объём памяти
- Недоліки:
- нет подсветки клавиатуры
- Продавець LootBox
- Горват Н***Відгук від покупця. Продавець: LootBox
Ноутбук гарний та легкий у використанні, працює без зауважень. Дякую продавцеві за швидке опрацювання замовлення, і за допомогу з вибором доставки.
- Світлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: LootBox
Швидкий, зручний.
- Переваги:
- Об'єм пам'яті, ліцензована Window
- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: LootBox
Гарний Ноут! рекомендую
- Недоліки:
- немаэ
- Продавець LootBox
- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: LootBox
Гарний ноут, працює без зауважень. Дякую продавцеві за оперативне опрацювання і за бонус.
- Переваги:
- Ракета
- Недоліки:
- Звук слабенький
- Продавець LootBox
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: LootBox
Хороший шустрый ноут! Плюс windows установленный. Зачётное сопровождение продавца!
- Переваги:
- Лёгкий, красивый ,быстрый, бесшумный и куча плюсов в технической составляющей .
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Продавець LootBox
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: LootBox
Доставили досить швидко, апарат просто звір. Для роботи підходить прекрасно і з поставленими завданнями справляється.
- Недоліки:
- Відсутність розєму під мікро сд