Топ вибір інфлюенсерів

Відгуки покупців про Гачки для штор роликові білі 100шт для стельових карнизів BRS

Залиште свій відгук про цей товар
  • Яна Богинич
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Добрий день, гачки отримала, гарні, але навигляд здавалося, що слабкі, але ні, важкі штори тримають дуже міцно

Переваги:
    Гарна ціна
    • Продавець  StarLight

• Петрова Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Без упаковки, звичайні, не коштують цих грошей. Якість поки не перевірена.

Переваги:
    Недоліки:
    Замість білих надіслані прозорі
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

В руках розсипаються..взагалі не коштують своїх коштів..

Недоліки:
    Сам товар недолік
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Якість цих гачків є гарною та в цілому звичайною як для такого товару та за таку ціну. За свідчить велика кількість позитивних відгуків, які є переважною більшістю.

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Замовляла гачки на штори, відправили швидко, гачки тримають добре, якість гарна. Дякую.

Переваги:
    Швидка відправка
    • Продавець  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Дар'я Пономаренко
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гачки непогані, точно кращі ніж ті що були. В нас важкі штори і це зазвичай проблема для пластмасових гачків, але ці пока чи пораються з навантаженням і їздять нормально.

Переваги:
    Нормально їздять
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  StarLight

• Олександр Ланський
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Шторы теперь ездят как по маслу

Переваги:
    Цена, количество
    Недоліки:
    Не заметил
    • Продавець  StarLight

• Валерія Волик
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Штори повісила, висить, все ок))

Переваги:
    Штора висить

• Ирина Кудина
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Досить гарні гачки, легко кріпляться. Дякую замовнику за швидке опрацювання та доставку!

Переваги:
    гарні гачки

• Давид

Все підійшло, гарна якість

• Микола Клепач

• Микола Клепач

Все чудово. Швидко і якісно. Приємна знижка на товар

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Ніколи не думав, що буду захоплюватися гачками для штор, але ці просто фантастичні! Тримають штори, як справжні супергерої, навіть під час бурхливих вітрів. Підтримують всі ці штори з легкістю, як ніби тренувалися роками. Смішно, але тепер я впевнений, що навіть гачки можуть бути приємною несподіванкою!

• Корконос Юлія

• Анастасия Шеина

Гарна якість, швидка доставка

• Валентин Бокій
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Товар просто люте л***о ! Зі 100 штук 50 брак !!! Ролики не крутяться , це просто жах. Таке відчуття що спеціально поклали брак бо рівно 50.

Переваги:
    Недоліки:
    50 зі 100 браковані
    • Продавець  StarLight

Вибачаємось за незручності. З Вами звʼяжеться наш сервісний менеджер задля вирішення даного питання.

• Продавець  StarLight

Питання було вирішено шляхом повернення повної суми по замовленню. Дякуємо!

• Андрей Чиж
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Товар очень не качественный, мягкий пластмасс, не держит шторы!
    Очень разочарован покупкой данного магазина!

Переваги:
    Недоліки:
    Одни недостатки
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній звʼязок! З Вами звʼяжеться наш сервісний менеджер задля вирішення даного питання.

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Быстро отправили заказ! Это очень порадовало, спасибо! Буду заказывать еще)

• Покрова Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Доброго дня! Товар отримали дуже швидко, все підійшло. Дякую!

• Евгений

Быстро отправили, крепление отличное

Переваги:
    Крепление хорошего качества
    • Продавець  StarLight

• Олег Лаюк

Товаром задоволений, гачки підійшли

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  StarLight

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Замовляла білі, а надіслали прозорі. Чому так? Але на якість це не вплинуло. Поки один бракований .

• Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Ольга! Вибачаємось за незручності. Скоріш за все на момент відправлення на складі стався пересорт даного товару за кольором. Інформація буде перевірена та проблема буде усунена. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.

• Ольга Кулик

Чудовий продавець! Доставка швидка! Товар відповідає фото! Все супер

• Віталій Мах
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Швидка доставка, виконують своє призначення.

Переваги:
    Швидка доставка
    • Продавець  StarLight

• Миронова Марьяна

Все вчасно

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

За такую цену могло быть и меньше брака. Крючков ровно 100, из них 13 не закрываются.
    Ролик на некоторых крючках тугой ,не крутится ( это из тех , что закрываются , и могли бы быть использованы , но нет, тоже в брак) Итого у меня получилось из 100 штук пригодных к использованию всего 55

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:
    Цена , качество
    • Продавець  StarLight

Інформація буде перевірена та після Вам буде надано зворотній зв'язок.

• Юлия Клетченко
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Быстра отправка. Соответствует описанию.

• Михайло Овсянніков

Працюють

• Марина Гинсбах
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Крючками для штор задоволена, магазин відправив товар швидко, рекомендую

• Христина Петрів

Все чудово

Переваги:
    Класні якісні гачки

• Анна Лысенко

Крючки як крючки. Відправили швидко

• Людмила Кочерова
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Добротний товар, з відмінним поєднанням ціни та якості. Гачки не білі стандартні, а прозорі, але міцніші, як на мене.

Переваги:
    Гачки більш міцніші, як на мене, ніж ті, що придбала з карнизом - білі пластмасові.
    Недоліки:
    Немає. На запропоновану ціну все влаштувало.
    • Продавець  StarLight

• Вадим Днестр
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Хорошие обычные крючки. Подходят на карниз в натяжном потолке. Ролики крутятся, шторы мутятся

• Маргарита Стародубцева
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Все підійшло, купляла для фатинової тюлі, тримає добре.

Переваги:
    Не помітні, тому що прозорі.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  StarLight

• Юлія Цьок

Все супер