- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купил в 19году все ещё пользуюсь проблем нет
- Переваги:
- Служат 5год
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не погані навушники, прослужили 2,5 роки, але в один прекрасний момент розлетівся пластик, просто надягаючи на голову і клей не допомогає.
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Не самий хороший пластик, трохи скрипить, через деякий час просто розлетівся.
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все супер
- Переваги:
- Ціна, якість
- НикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь 3й рік ,всё чудово.
- Переваги:
- Налаштування ,та G hub ,звукова карта та активне заглушнння шумів
- Недоліки:
- Амбушури через деякий час сипляться,рекомендую брати ще одні додатково
Представник постачальникаДобрий день, Нікіта! Дякуємо за відгук. Ми дуже цінуємо вашу думку про навушники Logitech G PRO. Бажаємо вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої продукції!
- Денис Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороші наушники
Представник брендуДобрий день, Денис! Дякуємо вам за придбання продукції LOGITECH. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- Макс К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
рекомендую но сейчас дорогие(
- Переваги:
- зороший звук.
- Недоліки:
- у меня нету пластик хороший
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники гарні. Звук - топ. зручно сидять на голові. Мікрофон також гарний. Але через 2 місяці використання чомусь перестав працювати правий динамік. Завтра віднесу в сервіс по гарантії. Не те, чого очікуєш від навушників за 150$
- Костянтин Я***
Ну що все обійшлося?
- Стаднік О***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Black
Дуже чистий звук, і хороша ергономічність
- Переваги:
- Звук
- Продавець Geekon
Дякуємо Вам за відгук )
- Циганок А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За пів року відпало вухо
Представник брендуДоброго дня.
Рекомендую звернутися до сервісного центру.- Олег А***
За два роки, оба вуха відпали, але вже рік тримаються на армованому скотчі і все працює)
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники супер, звук отличный, микрофон качественный, но хотелось бы провод по длинее
- Переваги:
- Наушники супер
- Недоліки:
- короткий провод
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Якісно зроблені, хороший звук
- Переваги:
- Хороші навушники за свю ціну
- Недоліки:
- не виявив
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не дуже спеціаліст по навушниками, працюють нормально, та й добре
- Переваги:
- Працюють, металева дужка
- Недоліки:
- Трохи чути що кругом
- Роман Р***
хоча ні, у мене дуже шумний пк, під час використання забуваю що він шумить
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Правый динамик перестал работать. Отдал в СЦ 06.08.22
До сих пор, ни наушников ни вменяемой реакции Розетки.
Максимальный срок диагностики 14 дней.- Переваги:
- Бренд
- Недоліки:
- Сервис
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличные наушники за свои деньги. пока что все нравится. Всем советую
- Переваги:
- Звук, микрофон, звуковая карта в комплекте, мягкие амбушуры, каркас выглядит надёжным и гибким
- Недоліки:
- Не нашёл
- Кирилл Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Прошло ровно 4 часа с получения товара, и умер микрофон. Официальное приложение установлено, пробовал переподключать через переходник, всовывал и высовывал сам микро, но он не подает признаков жизни. Кстати, перед кем как умереть, он пищал, и сам выключался/включался
- Переваги:
- звук, качество, удобство
- Недоліки:
- микрофон
- Андрей М***
Таже история
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Прийшов додому розпакував усе підключив спочатку не працювало праве вухо та мікрофон , після установки додатку вухо запрацювало але мікрофон ні. Навушникам не більше дня не знаю що робити допоможіть або можно якось їх повернути?
- Переваги:
- Недоліки:
- Мікрофон
- Юра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пришли наушники , забираешь с почты все нормально подключаешь звук есть микрофон не работает , ты такой ну может вставил что то не правильно , делаешь миллион махинаций все равно не работаешь , пробуешь с другим ПК тоже самое.
Хочу сделать возврат , думаю мне ответят , они у нас работали , а вы там сами поломали , если так будет , я думаю что обманом вы только быстрее вгоните себя в гроб- Недоліки:
- Не работает микрофон
- Владимир Т***
Бро, а ты не думал прежде чем что то себе думать, обратиться к продавцу!?
- Данил Ж***
У мене також не працював мікрофон але скачав оновлення віндовс і мікрофон запрацював
- Леонід Д***
Може треба було в віндовс установити по замовчуванням! В мене працює і мікро і все інше!
- Саша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За два раза покупки ломались мікрофони в перших 2-3 дні, шо з ними??
Я вже пхав сильніше і відео дивився нічого не помагає.- Переваги:
- Хороший звук
- Недоліки:
- Мікрофон
- Макс Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
7 день як повернув наушники... Гроші не повертають...ігнорять в інстаграмі і тут...
- Макс Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Попався брак с не працює мікрофон.
- Недоліки:
- Не робочий мікрофон
- Євгеній Р***
В мене була така проблема, треба тугіше вставити мікрофон
- Кирилл П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Через год использования сломался правый наушник, звук идет только на левую часть
- Недоліки:
- Сломались
- Даня П***
У меня такая же проблема только левий 2 года пользуюсь правий работает исправно левий не работает
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Усе дуже подобається, вуха працюють як треба, мікрофон має гарну шумоізоляцію і тепер мої комради не почують коли мені треба винести мусор та облетіти космос. Дякую ROZETKA за гарне обслуговування і дякую Logitech за файні вуха, з ними я буду кошмарити русню у пабг мобайл. Слава Україні!
- Переваги:
- Гарнив звуки, та файний мікрофон який можна вимкнути у будь який момент і ніхто не дізнається що ти граєш на унітазі.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Влад Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пользуюсь не так давно но всем доволен
- Переваги:
- Материалы корпуса
Звучание отличное - Недоліки:
- Отсутствуют
- Владимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Использую наушники уже два дня, передавливает не то что уши, а пол головы, от весков до челюсти (при том, что голова у меня явно не большая и разогнул их на максимум). Уже начинаю сомневаться, стоило ли их вообще брать.
А в остальном хороши, звук для игр отличный, в софте можно найти кучу пресетов, для разных игр и от разных людей, с настройкой звуков. Музыка тоже хорошо играет, приятно слышится как чистый голос так и чистый бас.- Переваги:
- Чистый и объёмный звук, хороший бас, отличный софт для настройки наушников с кучей пресетов
- Недоліки:
- Сильно передавливает от весков до челюсти
- ZaneВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники топовые для кс - пабга, но лично мне давят уши, пришлось возвращать, а так 10/10
- Переваги:
- Logitech
- Недоліки:
- Давят уши)
- Леонід Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В цілому гарні навушники ,немає змінних амбушур!В тих що є жарко в літню погоду.
- Переваги:
- Гарний звук
- Недоліки:
- Жаркуваті, провід підключення за такі кошти міг би бути в плетений.А так тільки мікрофон в ньому.
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В цілому непогані навушники, звук хороший, зручні, є регулювання звуку та вимкнення/ввімкнення мікрофону прямо на кабелі. Навушники можна від'єднати від кабелю, що також може бути зручно у певних випадках.
Мікрофон від'єднується від навушників, він знаходиться на гнучкому кріпленні тому за потреби можна відрегулювати під себе, якість звуку мікрофону звичайна. Проблема з мікрофоном в тому, що іноді він починає передавати звук ривками, які не можна розібрати. При чому це не залежить від софту через який спілкуєшся, може бути що в одному гугл міті все працює нормально, а в іншому вже починає рвати звук.
Навушники прекрасно зберігають на собі всі відбитки пальців, тому ідеально чистими їх можна побачити хіба що як тільки дістанеш з коробки.- Переваги:
- Звук, зручність
- Недоліки:
- Мікрофон, покриття навушників, на якому дуже добре залишаються сліди
- Майя А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники класні. Син у захваті.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Самые худшие наушники которые я видел. Пытался час настроить звук, итог всё равно ничего не слышу абсолютно, только слабый шум и всё!!!
- Назар З***
Скачай приложение GHub и все будет в порядке)
Представник брендуДоброго дня.
Для налаштування пристрою завантажте офіційне ПЗ -
logitechg.com/ru-ru/innovation/g-hub.html
- КириллВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Однозначно стоит брать, уже давно пользуюсь техникой Logitech, с наушниками их бренда никогда проблем не возникало.
- Переваги:
- По скидке лучшие наушники за свои деньги. Хороший звук, микрофон.
- Недоліки:
- Жаль нету 7.1 и Blue Voice как у старшей модели.
- Кирилл Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пытался как то настроить звук в акволазере, но всё безуспешно
Требую возврат средств- Переваги:
- хороший микрофон
- Недоліки:
- Плохое качество звука, очень сильно давят на уши, бракованая звуковая карта
Представник брендуДоброго дня. Радимо звернутися до офіційного сервісного центру для усунення недоліків.
e-mail: [email protected]
та за номером телефону: +380 (44) 455 30 66 / +380 (97) 455 30 66
- Микола Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Спочатку начитався негативних відгуків і довго думав брати чи ні. Ризикнув взяв. Можу сказати ідеальне співвідношення ціна якість і звук нормальний. Думав буде гірше. Взагалі це мої перші навушники з мікрофоном. Мені сподобалися вони. Дякую розетці !
- Переваги:
- Чистий звук, ціна якість.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Максим Г***
Ще не зламальсь динаміки? Багато людей пишуть що через пів року динаміки ломаються
- Литовченко Д***
скажите если не сложно, все ли в порядке с динамиками? почти у половины покупателей перестаёт работать один из ушей
- Гліб Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Прислали брак, не работает микрофон, ещё и коробка была повреждена, где можно оформить возврат денег?
- Давид Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Супер за свои деньги
- Рустам З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Очень хорошие игровые наушники
- Переваги:
- Качество,звук,цена если по скидке!)
- Недоліки:
- Пока что нет
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Спустя более чем пол года сломался пластмассовый крепёж, залил клеем, только это не помогло. Трещины идут и идут.
- Александр М***
У меня тоже самое, я обжал стяжками и работает отлично