Чавунний посуд колекції Provence розроблена відомою компанією Solingen Küchenprofi спільно з дизайнером Tassilo von Grolman. Виготовляється у Франції, на фабриці, яка лідирує серед виробників чавунного посуду.
Каструля всередині покрита чорною матовою емаллю. Вона забезпечує опір перепадів температури, стійкість до появи подряпин, має тривалий термін служби і полегшує догляд за посудом.
Колекція Provence передбачає не тільки кулінарне розмаїття: тушкування, смаження і карамелізація, а й дбайливе поводження з інгредієнтами. Чавун швидко нагрівається, оптимально розподіляє температуру, що дозволяє готувати на невеликому вогні, зберігаючи смак і вітаміни.
Каструля так само добре зберігає і холод, для цього достатньо поставити блюдо в холодильник перед його подачею на стіл.
Даний чавунних виріб можна використовуватися в духовці при температурі до 250 ° C.
Гарантійний термін експлуатації – 30 років, за умови правильного використання.
Обсяг каструлі - 4,2 л.