За допомогою посуду Calido ви можете смажити, тушкувати, варити, запікати, карамелізувати, готувати у фритюрі, маринувати і навіть пекти, зберігаючи всі аромати. Чорне матове покриття чудово підходить для швидкого обсмажування, воно сприяє появі характерного запаху та посилює смак. Високоякісні матеріали та переваги Каструлі та жаровні серії Calido виготовлені з міцного чавуну, тому вони є справжніми важкоатлетами. Усередині та зовні вони мають емалеве покриття, яке захищає від іржі, а також запобігає прилипанню їжі. Для лиття та емалевого покриття використовуються тільки високоякісні та перевірені матеріали, що відповідають міжнародним розпорядженням. Переваги Кухонний посуд з емальованого чавуну може використовуватися універсально та відрізняється унікальними перевагами, які потрібні на сучасній кухні.
особливості:
Підходить для всіх видів плит та високих температур
Забезпечує чудовий розподіл та збереження тепла
Довговічна і невибаглива у догляді
Прекрасно підходить для стильного сервірування, до того ж у чавунному посуді їжа довго залишається теплою. Порада професіонала: Прожаріть жаровню перед першим використанням. Завдяки антипригарним властивостям страви в жаровні, що виникають при цьому, менше пригоратимуть.
В духовці:
Вимийте жаровню теплою водою з миючим засобом, потім ретельно витріть
Натріть внутрішні та зовнішні поверхні жаровні (крім глянсового дна) олією. Також змастіть ручку. Витріть надлишок олії серветкою
Покладіть жаровню краями вниз (дном вгору) на решітку духовки, попередньо нагріту до 220–230 °C. При цьому на встановлений під решіткою лист почне капати масло
Через 30 хвилин вимкніть духовку і залиште її остигати разом із жаровнею. Потім дістаньте охолоджену жаровню і промийте її проточною водою
На плиті: Якщо жаровня не поміщається в духовку або якщо ви віддаєте перевагу використанню плити, виконайте прожарювання таким чином:
Вимийте жаровню теплою водою з миючим засобом, потім ретельно витріть
Натріть жаровню зсередини олією. Витріть надлишок олії серветкою
Нагрівайте жаровню на високому рівні потужності, поки масло не почне димитися