- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Прийшов не тей малюнок.
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Товар пришол в разорванной упаковке, спасибо что на розетке проверили это , ну упаковка ужастно разорвана, как дарить с такой упаковкой вопрос,
Нормально пакуйте товар,- Недоліки:
- Упаковка это ужас, разорванная , не держала толком самокат
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Самокат чудовий
Малюк дуже тішиться)- Продавець FlamesShop
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви високо оцінили якість нашого товару. Ваш досвід користування буде дуже корисним майбутнім покупцям зробити правильний вибір.
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Самокат чудовий, дитина в захваті. Легенький, регулюються висота. В темноті яскраво світяться колеса.
- Переваги:
- Легенький
- Недоліки:
- Недостатня довжина підставки, щоб вміщались 2 ноги.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Замовляла самокат двічі, один раз похреснику, другий раз—синові. Самокат якість відповідає ціні. Для діток двох років супер
- Продавець FlamesShop
Вікторія, дуже дякуємо Вам за ваш відгук та за високу оцінку нашого товару та магазину. Ми раді, що вам сподобався наш самокат . Ваш досвід дозволить іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Хороший самокат. Ребёнку понравился яркий принт. Нужно приловчиться делать повороты,но думаю это дело времени.
- Продавець FlamesShop
Доброго дня. Анастасія. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого самокату. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Якщо брати дитині 2вух років то він буде не зручний, а старше то дуже підійде
- Продавець FlamesShop
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку якості нашого самокату . Ручка самоката регулюється по висоті , тож ви можете відрегулювати під зріст дитини.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
На свої кошти,самокат класний
- Переваги:
- Ціна супер
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Чудовий і бюджетний варіант для дитини2
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Самокат чудовий, легкий, колеса широкі та зручні, дитина задоволена (3 роки)
- Переваги:
- Не дорогий
- Продавець FlamesShop
Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно , що Вам сподобався наш товар самокат дитячий . Чекаємо знову в нашому магазині . Вдалих покупок.
- Вячеслав О***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Чудовий самокат. Дитині подобається а це головне!
- Александра Н***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Отримали і одразу протестували. Колеса світяться , дитина в захваті. Самокат якісний , а ціна доступна .
Ми задоволені!- Переваги:
- Ціна доступна
- Недоліки:
- Немає!
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Малий як раз сам обирав з героями. Тож залишився задоволеним , колеса і сам самокат гарної якості. Доступна ціна.
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Для ребенка на 3 года самый раз. Ручка подымается на три положения, т.е будет не на один год.
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Забрали швидко, дитина в захваті ,колеса світяться.Скоро будемо молодшому такий же купляти.
- Продавець FlamesShop
Павло, Дякую за ваш відгук. Ми раді , що вам сподобався дитячий самокат. Чекаємо знову у нашому магазині Flames Shop
- МилославаВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Крутий самокат , все відповідає опису.
- Продавець FlamesShop
Мирослава, дуже раді, що вам сподобався наш самокат. Чекаємо знову Вас у магазині Flameshop
- Тарас Б***Продавець: FlamesShop
Відправили товар не з тим малюнком. Дитина розчарована(
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Важкий для дитини
- Продавець FlamesShop
Хочемо уточнити, що малюнок на товарі відповідає заявленому виробником та фото, і всі позиції ретельно перевіряються перед відправленням. Також виріб не є важким для дитини — його вага відповідає віковим рекомендаціям і забезпечує безпеку та стійкість під час використання.
Ми щиро шкодуємо, що у Вас склалося інше враження, і будемо раді допомогти, якщо виникнуть додаткові питання чи побажання.