При виготовленні чавунного посуду використовують запатентований процес термообробки, що підвищує стійкість посуду до іржі. Завдяки запіканню олії в чавунних порах, сковорода набуває природного антипригарного покриття. Чавунні сковороди ТМ Brizoll при виготовленні покриваються рослинним соєвим маслом.
Доглядати посуд досить легко, головне мити посуд вручну додаючи м'яке мило, але можна обійтися і без нього. Після миття потрібно протирати посуд тканиною без ворсу або паперовим рушником. Зберігати посуд слід у сухому місці. Після миття бажано трохи змастити посуд маслом, поки він ще теплий.
При готуванні можна користуватися будь-якими аксесуарами, навіть із нержавіючої сталі, посуд не подряпається і не порушаться його антипригарні властивості. Посуд дуже добре тримає тепло, а значить ваші страви набудуть більш насиченого смаку!
Об'єм: 300 мл.