Маслини й оливки з кісточкою й без кісточки — улюблені ласощі гурманів. Маслини або чорні оливки ретельно сортуються, обробляються й консервуються в спеціальному розсолі. Невеликі іспанські чорні оливки зручно використовувати як інгредієнт гарячих страв, салатів і закусок середземноморської кухні. Металева банка із системою швидкого відкривання кришечки «easy open» — зручний і безпечний доступ до продукту. Особливості: Містять природні хімічні речовини — поліфеноли, які покращують пам'ять Містять олеїнову кислоту, яка зберігає шкіру обличчя м'якою і здоровою, а також має корисні властивості для захисту серця Завдяки жирним кислотам виробляються хімічні речовини, які підтримують вагу в нормі Живильні, багаті на мінеральні речовини: Na, K, Са, Mg, Fe, P, I, вітамінами групи B, С, Е, К і амінокислотами