Відгуки покупців про Офісне крісло GT Racer B-237A (m417301)

Оцінка користувачів 4.13/5
  • СС
    Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Чорний

Підлокітники чи підручники не знаю як називаются) регуляція їх досить швидко відвалилася, конструкція в цілому гарна, але ось на них точно зекономили, пластмаса, і вже через 2 місяці зламалася регуляція висоти, через ще 2 один підлокітник зовсім відвалився. Конструкція там не розбирається тому поремонтувати це не виходить самостійно

Переваги:
    Гарне крісло в цілому
    Недоліки:
    Підлокітники
  • Віталій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло здається достатньо міцним, про що може сказати його вага та сама конструкція.

Під час збирання було помічено, що гвинти для монтажу з фіксатором різьби, що було приємно та має запобігати розкручуванню під час експлуатації. В комплекті по одному додатковому гвинту на кожен розмір.

Стосовно зручності. Нажаль для мене, хоч воно і розраховано на велику вагу, але не відповідає моїм антропометричним даним.
    При зрості 192 та вазі 110 кг воно здається не дуже просторим та досить низьким для мене. Десь читав, що люди пишуть, наче для високих людей, але хочу заперечити.
    Підтримка попереку знаходиться нижче попереку та немає можливості її регулювати. Оптимальне положення для підтримки попереку, коли вона дійсно знаходиться в необхідному місці - під кутом, приблизно, 35-40 градусів.
    Ширина сидіння для мене впритул, а за рахунок увігнутої форми сидіння, його ребра по краям трохи давлять.
    Якби сидіння було прямої форми, цього нюансу не виникало.

Підголовник. Так, він не з цієї моделі.
    Писав і сервіс, мені відповіли, що "виробник змінив кріплення підголовника". Підголовник, з яким я отримав крісло, в максимальному положенні знаходиться на перетині шиї та плечей. Знову таки, повноцінно його використовувати можна напівлежачи. Своє положення під кутовими навантаженнями він не тримає і доводиться його поправляти.
    Це мене розчаровує.

Суб'єктивно крісло на 3 за рахунок недоліків, про які я зауважив.
    Поставив таку оцінку тільки за його міцність. Люфти відсутні, це приємно. Створює враження монолітної конструкції.

Але час покаже.

Переваги:
    Міцна конструкція
    Недоліки:
    Підголовник не відповідає зображенню на інструкції, фото на сайті магазину, та сайті виробника.
  • Іван Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Чорний

поначалу я его не понял и хотел вернуть , но посидев неделю моя спина адаптировалась и теперь кайф сидеть все супер

Переваги:
    подлокотники высокие , удобное, собирать изи
    Недоліки:
    подголовник отличается от фотки но в целом все норм
  • Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прийшов не той підголівник як на фото
    Прошу надіслати коректну

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Микола З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прошу надіслати мені правильний підголовник як на фото товару на сайті.

Переваги:
    Зручне крісло, яке розхраховане на велику вагу.
    Недоліки:
    З комплектацією явно наплутали. Прийшов підголовник від іншого крісла.

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра посилання

• Василий Б***

Все добре
    Тількі підголовник відрізняеться від фото і відео в презентації та в описе для збирання, спочатку думав що не те крісло прийшло,
    да і як воно на гарантійний случа повліяе якшо одна деталь відрізняеться від заявленої
    Фото додаю

Добрий день. Очікуємо з коректними підголівниками орієнтовно 20.09

• Дмитрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Чорний

Дуже подобається, за пів року не скріпить не люфтіт,

Переваги:
    функціональне, сітка
    • Юрій С***

Доброго дня
      Цікавить як себе сітка з часом поводить чи не розлягується не провисає?
      та якою вагою навантажуєте крісло,
      Вдячний буду і за фото якщо маєте його після тривалого використання

• Ткаченко М***
    Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Чорний

Хороше крісло, не скдадно збирається, зручне та просто збирається, якісні та надійні матеріали, товаром задоволений, дякую

Переваги:
    Зручне
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  O-trade

Добрий день!
      Дякуємо за позитивний відгук. Приємного користування!

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Чорний

Завдяки різним налаштуванням можна зробити крісло максимально зручним саме для себе

Переваги:
    Велика кількість налаштувань, якісна пластмаса і метал
    Недоліки:
    Не знайденно
    • Продавець  O-trade

Добрий день!
      Дякуємо за позитивний відгук. Приємного користування!