Ø26см, 6л. Котелок чугунний Maysternya зі скляною кришкою 5,79 кг Котелок чугунний. Саме казанок. "Каструлею" його називати не дуже добре, хоча на коробці у нас поки що написано кастрюля) Я про те, що варити в ньому супи (бо кастрюля) не потрібно. Може поіржавіти. Та й навіщо? Для супу чудово підходить будь-яка звичайна кастрюля. І легше, і не іржавіє. А ось стушкувати щось: чи плов, чи кашу розсипчасту – це ТАК! Обжаривши м'ясо прямо в ньому, а потім картопля спеції, овочі… Ну, словом для тушкування/томлення краще за чугун немає нічого. З емаллю всередині звичайно крутіше буде, але це буде у 2 рази дорожче, плюс емаль часто відлітає. І дряпається. Металевою ложкою помішувати недобре. Кришка скляна найпростіша, нічого незвичайного 26см. Бакелітова ручка.