- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Кількість кольорів: 60
Маркери дуже хороші. П'ять зірок
- Анастасія А***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Кількість кольорів: 120
Маркери чудові, але один прийшов зломаний
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Кількість кольорів: 60
Якість гарна
Дитина в захваті - НадіяВідгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Кількість кольорів: 60
Дитина задоволена, а це головне. Багато кольорів, гарно малюють. Зручний чохол, який ще й досить якісний (купували також схожий набір з олівцями, то навіть по фото видно, що там якість чохла набагато гірша)
- Переваги:
- Якісний чохол
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Кількість кольорів: 80
класнючі фломастери
швидка доставка
я задоволена, мій син також
рекомендую - Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 80
Норм
- Тарас Х***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Все як в описі, терміни доставки витримано, галочка "не телефонувати для підтвердження" працює, можу рекомендувати продавця
- Переваги:
- Підходять для малювання з дітьми (обов'язково під наглядом дорослих), не мають запаху, без токсичних речовин у складі
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Світлана Я***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Малеча в захваті
Ми й дорослі сіли малювати
Кольори просто круті
Дуже класний набір- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Лідія Г***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Взяли на подарунок. Велике різноманіття кольорів. Якісний кейс, зручно, що всі кольори можна роздивитися і не загубляться. Замовлення прийняли і відправили швидко.
- Переваги:
- Багато кольорів, швидко доставили
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець FlashShop
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
дуже класні кольори и якість) великий вибір відтінків та дуже якісний сервіс)) дівчина задоволенна подарунком)
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 100
Фломастери дуже якісні.Кольори насичені,яскраві,лягають дуже добре на полотно та не перебиваються на іншу сторону.Замовляли донці вона в захваті.Великий плюс до них іде компактний кейс.Кейс дуже якісний.Плюс до фломастерів у них є накінечник ручка дуже добрий щоб малювати малі деталі.Фломастери дуже хороші за дуже доброю ціною.
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Не має
- Продавець FlashShop
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Класний комплект маркерів, чудові кольори. Мої донечки задоволені.
- Переваги:
- Компактний кейс
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Шикарний набір для творчої дитини. Купувала сестрі вона дуже задоволена.
- Переваги:
- Не пропечатуються
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Дуже задоволені замовленням
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Кількість кольорів: 100
Яскраві,і дійсно гарно малюють
- Продавець Brix
Доброго дня ! Щиро вдячні Вам за відгук !
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Дякую, маркери супер. Дитина малює із задоволенням)
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Дуже гарні маркер Дитина в захваті від подарунку. Безкоштовна доставка в пункт видачі «Розетка». Однозначну раджу даний товар!
- Переваги:
- Яскраві кольори.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець FlashShop
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 48
Дуже гарні кольори маркерів, хороша насиченість кольору, розмір стержнів підходить для промальовування дрібних деталей. Брали на подарунок дитині, то іменинниця залишилась дуже задоволена.
- Переваги:
- Насиченість кольору
- Недоліки:
- Як для дітей не дуже привабливий кейс для мвркерів
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 80
Дитина в захваті. Класна якість, яскраві кольори, зручна сумка.
- Поліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 60
Маркери пишуть гарно, але деякі з них течуть.
- яновська ю***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Кількість кольорів: 60
Набір просто шикарний, дитина задоволена на 100%
- Продавець JuliShop
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Брала маркери на подарунок, дуже сподобалися, дочка задоволена.
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Класні маркери, добре малюють і в зручному пеналі
- Віта З***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Все сподобалось.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Загалом маркери хороші
- Переваги:
- Гарної якості органайзер, гарна палітра кольорів
- Недоліки:
- В наборі є декілька маркерів, які вже сухі
- Продавець FlashShop
- Ліля А***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Відмінна якість,швидка відправка,дитина задоволена!
- Переваги:
- До кожного замовлення йде маленький подаруночок)
- Продавець FlashShop
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
Дуже якісні, ідеально для подарунка
- Переваги:
- Великий вибір кольорів, якість
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 100
Все супер
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 80
Маркери супер, дитина щаслива
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 100
Забрала сьогодні ,швидко прийшло . Маркери гарні . Ті які перевіряла пишуть добре. Багато кольорів різних відтінків
- Переваги:
- Зручний пенал для зберігання .
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 48
Купляла племінникам, дітки задоволені! Дякую за швидку доставку
- Переваги:
- Швидка доставка, різноманітність кольорів
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Basket
Брала дитині на подарунок, вона в захваті. Дякую за швидку відправку. Все чудово. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарна палітра кольорів.
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80
БРАЛИ НА ПОДАРУНОК ВНУЧЦІ, ДУЖЕ СПОДОБАЛИСЯ.РЕКОМИНДУЮ)
- Переваги:
- Дуже гарні кольори.
- Ирина І***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 100
все добре, дитині сподобався товар
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Кількість кольорів: 80
Маркери чудові.Дитина задоволена,малює щодня.
- Переваги:
- Яскраві,гарно малюють
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Brix
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 100
Норм жля дешевого варіанту.
- Переваги:
- Багато відтінків
- Недоліки:
- Не відповідність кольору кришок до кольору фломастера.
- Продавець FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!