Відгуки покупців про Набір акварельних маркерів двосторонні, 80 шт Brush Pens фломастери на водній основі в кейсі

Оцінка користувачів 4.81/5
  • Відгуки про товар продавця FlashShop
  • Тарас Х***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Все як в описі, терміни доставки витримано, галочка "не телефонувати для підтвердження" працює, можу рекомендувати продавця

Переваги:
    Підходять для малювання з дітьми (обов'язково під наглядом дорослих), не мають запаху, без токсичних речовин у складі
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Світлана Я***

Малеча в захваті
    Ми й дорослі сіли малювати
    Кольори просто круті
    Дуже класний набір

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Лідія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Взяли на подарунок. Велике різноманіття кольорів. Якісний кейс, зручно, що всі кольори можна роздивитися і не загубляться. Замовлення прийняли і відправили швидко.

Переваги:
    Багато кольорів, швидко доставили
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  FlashShop

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

дуже класні кольори и якість) великий вибір відтінків та дуже якісний сервіс)) дівчина задоволенна подарунком)

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 100

Фломастери дуже якісні.Кольори насичені,яскраві,лягають дуже добре на полотно та не перебиваються на іншу сторону.Замовляли донці вона в захваті.Великий плюс до них іде компактний кейс.Кейс дуже якісний.Плюс до фломастерів у них є накінечник ручка дуже добрий щоб малювати малі деталі.Фломастери дуже хороші за дуже доброю ціною.

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  FlashShop

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Класний комплект маркерів, чудові кольори. Мої донечки задоволені.

Переваги:
    Компактний кейс
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Шикарний набір для творчої дитини. Купувала сестрі вона дуже задоволена.

Переваги:
    Не пропечатуються

• Наталія Б***

Дуже задоволені замовленням

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Дякую, маркери супер. Дитина малює із задоволенням)

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Дуже гарні маркер Дитина в захваті від подарунку. Безкоштовна доставка в пункт видачі «Розетка». Однозначну раджу даний товар!

Переваги:
    Яскраві кольори.
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  FlashShop

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Брала маркери на подарунок, дуже сподобалися, дочка задоволена.

• Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Класні маркери, добре малюють і в зручному пеналі

• Віта З***

Все сподобалось.

• Юлія

Загалом маркери хороші

Переваги:
    Гарної якості органайзер, гарна палітра кольорів
    Недоліки:
    В наборі є декілька маркерів, які вже сухі
    • Продавець  FlashShop

• Ліля А***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Відмінна якість,швидка відправка,дитина задоволена!

Переваги:
    До кожного замовлення йде маленький подаруночок)
    • Продавець  FlashShop

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Дуже якісні, ідеально для подарунка

Переваги:
    Великий вибір кольорів, якість

• Лариса Л***

Все супер

• Марина В***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 100

Забрала сьогодні ,швидко прийшло . Маркери гарні . Ті які перевіряла пишуть добре. Багато кольорів різних відтінків

Переваги:
    Зручний пенал для зберігання .
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Ольга Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

БРАЛИ НА ПОДАРУНОК ВНУЧЦІ, ДУЖЕ СПОДОБАЛИСЯ.РЕКОМИНДУЮ)

Переваги:
    Дуже гарні кольори.

• Ирина І***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 100

все добре, дитині сподобався товар

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 100

Норм жля дешевого варіанту.

Переваги:
    Багато відтінків
    Недоліки:
    Не відповідність кольору кришок до кольору фломастера.
    • Продавець  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!

• Наталія С***

Рекомендую!

Переваги:
    Якісні маркери, купую вдруге. Велика к-сть відтінків, зручні в дитячій руці)
    • Продавець  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ліля А***

Все супер,дитина задоволена

• Виталий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 100

Дякую за практичні маркери. Гарне качество

• Анастасия Х***

Шикарные маркеры, яркие цвета

• Людмила Я***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Все прийшло ,все в гарному стані. Єдине замок до кінця не розкривається

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Людмило! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Виталий С***

Норм

• Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Brix. Кількість кольорів: 100

Яскраві,і дійсно гарно малюють

• Продавець  Brix

Доброго дня ! Щиро вдячні Вам за відгук !

• Марія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Кількість кольорів: 60

Маркери дуже хороші. П'ять зірок

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 48

Дуже гарні кольори маркерів, хороша насиченість кольору, розмір стержнів підходить для промальовування дрібних деталей. Брали на подарунок дитині, то іменинниця залишилась дуже задоволена.

Переваги:
    Насиченість кольору
    Недоліки:
    Як для дітей не дуже привабливий кейс для мвркерів
  • Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 80

Дитина в захваті. Класна якість, яскраві кольори, зручна сумка.

Переваги:
    Якість
  • Поліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 60

Маркери пишуть гарно, але деякі з них течуть.

• яновська ю***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Кількість кольорів: 60

Набір просто шикарний, дитина задоволена на 100%

• Продавець  JuliShop

• Марина А***

Маркери супер, дитина щаслива

• Ірина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 48

Купляла племінникам, дітки задоволені! Дякую за швидку доставку

Переваги:
    Швидка доставка, різноманітність кольорів
  • Алена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Брала дитині на подарунок, вона в захваті. Дякую за швидку відправку. Все чудово. Рекомендую.

Переваги:
    Гарна палітра кольорів.