- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Попався поганий екземпляр, швидкість не стабільна і стрибає, максимально заміряв 160 Мбіт, розриває з'єднання, погано ловить сигнал.
Хотів спочатку повернути але там треба стільки всього зробити що мені простіше забити на це.
А от сервіс і підтримка на висоті!
Претензій не маю, просто залишаю відгук.- Переваги:
- Підтримка, сервіс.
- Недоліки:
- Товар
- Продавець LaymTech
Дякуємо за відгук.Ми перевірили звернення і зі свого боку пропонували допомогу у вирішенні питання — консультацію, дистанційну діагностику, а також можливі варіанти обміну або повернення товару згідно з процедурою.Якщо у майбутньому у вас з’явиться бажання все ж вирішити питання з товаром, будь ласка, звертайтеся — ми завжди відкриті до діалогу та допомоги.З повагою,магазин LaymTech
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: AKula Shop
Адаптер работает замечательно . Скорость , качество соединения , все просто класс.
- Переваги:
- Мне нравится фирма югрин
- Ольна С***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Слабий, не користуюся
- Переваги:
- Нiяких
- Недоліки:
- Не тягне
- Продавець LaymTech
Вітаю! Дякуємо за відгук! Дуже шкода, що у вас виникли труднощі з роботою адаптеру. Ми вже написали Вам у приватні повідомлення — зробимо все можливе, щоб швидко вирішити проблему. З повагою, магазин LaymTech
- Любов Д***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Швидко відгукнулися і вислали наступного ж дня
- Переваги:
- Невеликий розмір, непогана швидкість
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Антон Ф***Відгук від покупця. Продавець: AKula Shop
Єдіна проблема - що після вимкнення комп'ютера доводиться перезавантажаться, щоб ноутбук побачив.
- Переваги:
- Дуже простий в користуванні
- Недоліки:
- Не завжди вмикається, доводиться перезавантаживатися
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: AKula Shop
Дуже слабкий сигнал з телефону до роутера 96мб .
А з адаптеру від тієї самої точкі WiFi 26мб, тобто він передає всього 26мб.
Не раджу !!!!!- Переваги:
- - нема ніяких одна злість
- Недоліки:
- Слабкий сигнал 26мб максимум
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює як треба
- Артур Є***Відгук від покупця. Продавець: AKula Shop
Дякую, товар повністю відповідає очікуванням. Брав для системного блоку.
- В'ячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: StayUG
Напевно, найкращий варіант з існуючих.
- Переваги:
- 5Ghz
- Продавець StayUG
Дуже вдячні Вам за відгук)
- IraВідгук від покупця. Продавець: StayUG
Доставка быстрая, адаптер работает хорошо без перебоев, ловит 5G на далеком расстоянии, довольна
- Переваги:
- Очень удобно использовать компактный
- Продавець StayUG
Добрый вечер, благодарим Вас за отзыв) Рады, что остались довольны)
- Рома Я***Відгук від покупця. Продавець: Yoki Market
Характеристики не соответвует менеджер обещал перезвонить так некто и не перезванил не советую либо читайте. Описание на других сайтах
- Ігор К***
Не має блютуса. Тільки для wi-fi. Сигнал слабий. Згідний з попереднім коментарем. Опис не відповідає дійсності. Доставка 80 грн. Не раджу купляти тут.
- Іван Є***
При чем тут bluetooth? Где заявлено, что он тут есть?
- Yurii G***Продавець: Rozetka
На диво, працює незважаючи на ціну та форм-фактор.Останню версію драйверу був вимушений замінити на стару від 2017 року - бо інтернет постійно "відвалювався" на кілька секунд, що було помітно тільки у онлайн іграх. Брав не тут. На перегрів перевіряв - тротлінгу під час завантаження 10 гігабайт не помічено.
- Переваги:
- На диво, працює незважаючи на ціну та форм-фактор.
- Недоліки:
- Останню версію драйверу був вимушений замінити на стару від 2017 року - бо постійно "відвалювався" на кілька секунд, що було помітно тільки у онлайн іграх.